![]() |
|
![]() |
#1 |
Новичок
Вы сказали Спасибо: 5
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]()
Доброго дня,
Поділіться будь-ласка досвідом і відгуками про бригади що копають криниці у Львові та близькому пригороді. Порадьте на що звертати увагу. Наперед Дякую. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Начинающий форумчанин
Вы сказали Спасибо: 7
Поблагодарили 38 раз(а) в 15 сообщениях
|
![]()
Процес копання криниці розпочався у мене ще в липні, і триває до сьогоднішнього дня. Криниця не викопана!!!!
Перепробував три бригади (всі з газети Ваш магазин) , всі якісь мутні. В мене грунт твердий, хлопці приїдуть попробують і їдуть кажуть візьмем інструмент (перфаратори і відбійники) і вернемсія. Обіцянками годують по 2-3 тижні типу "завтра- після завтра" потім шукаєш іншу бригаду і історія повторюється. Наразі бетанні кільця лежать у мене на ділянці і сподіваються що їх все таки колись і хтось закопає ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
#3 |
Начинающий форумчанин
Вы сказали Спасибо: 37
Поблагодарили 17 раз(а) в 16 сообщениях
|
![]()
а мені за 3 дні викопали і позгрібали за собою.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Форумчанин
Вы сказали Спасибо: 116
Поблагодарили 132 раз(а) в 55 сообщениях
|
![]()
Це у Львові?Дайте контакти,будь ласка,якщо можете,нам тоже потрібно копати криницю по весні.Буду благодарна.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Начинающий форумчанин
Вы сказали Спасибо: 37
Поблагодарили 17 раз(а) в 16 сообщениях
|
![]()
096 44 57 990 Микола кольца самі привозять. І просіть знижку (мені зробили маленьку,але приємно). У мене до них претензій не було, нормально викопали (у мене там плавуни були). Надіюсь і у вас не буде.
|
![]() |
![]() ![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Сусідка за это полезное сообщение: | busik (20.02.2012) |
![]() |
#6 |
Новичок
|
![]()
Криницю мені викопали, здається теж Микола.
Бригада в принципі адекватна, працює досить швидко. Кільця йому віз хтось інший, бо спочатку йшла розмова про Миколаївські по одній ціні, в результаті привезли Жовківські по трохи іншій, це єдине що не сподобалося. Копали в листопаді, тоді було дуже мало води, довелося останнє кільце також трохи закопувати, і казали що було бажано би ще одне поставити, кількість кілець ми казали самі по відгуках від сусідів. Але, трохи контролю їм не завадить, бо в мене копали самі, я лише показав де і лишив самих, їм тре було трохи розчину для з'єднання кілець, використали лише те що я їм приніс (цемент, пісок 2 відра, воду - відро), більше не просили. Хоча, може їм більше і не потрібно було. |
![]() |
![]() ![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо vuhasty за это полезное сообщение: | busik (21.02.2012) |
![]() |
#7 |
Форумчанин
|
![]()
а ви би могли дати ціни на криницю приблизно 15 кілець,земля пісок,складностей не буде,маемо зроблену геодезію.буду вдячна.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Новичок
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Новичок
|
![]()
даю тел 0974759328 марян . мені викопали криницю і каналізацію мають своі кільця доставляють ;)я дуже задоволений
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Новичок
Вы сказали Спасибо: 9
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
![]() Цитата:
Добавлено через 4 минуты 0999028914 - Діма (криниці під ключ) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Новичок
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
підкажіть скільки буде коштувати криниця і велика вигрібна яма біля дачного будинку для постійного проживання 4-6 людей, але мене цікавить ціна "від А до Я"...тобто включаючи всі подробиці. Будиночок знаходиться біля Львова с.Солонка-с.Жирівка... я розумію, що точної ціни немає, мене цікавить "від такої суми і до такої максимум". буду вдячна різним цікавим пропозціям і звичайно за відповіді на мої запитання
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Новичок
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Новичок
Вы сказали Спасибо: 12
Поблагодарили 11 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Новичок
Вы сказали Спасибо: 19
|
![]()
Шукаю бригаду яка б змонтувала вигрібну яму (моноліт або кільця). Будинок в Солонці. Поділіться будь-ласка контактами і відгуками. Дякую
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Новичок
|
![]()
актуально! Шукаю відповідальну бригаду яка якісно викопає криницю. Можливо хтось порадить ?
і яка середня ціна за кільце + робота ? Последний раз редактировалось Mihleo; 29.10.2014 в 10:27. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Новичок
|
![]()
Копаю криниці вже більш як 20 років.За весь час ні одного нарікання по якості виконаної роботи.В мене ніякої реклами,тільки конкретні відгуки від людей для яких зробив кирниці.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Новичок
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Форумчанин
|
![]()
мені копали криницю три тижні тому,дуже задоволена,приїхали зі всім своїм,працювали без зупинок,за два дні все зробили.ціна у нас більша тому що вапняк,і 11 кілець, працювали перфораторами без перестанку.я задоволена. 0673733449 Богдан.
|
![]() |
![]() ![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо busik за это полезное сообщение: | Mihleo (24.11.2014) |
![]() |
#19 |
Новичок
|
![]()
Мені копали криницю в листопаді. Організовано й оперативно - за день справились - викопали 8 бетонів! Я дуже задоволена. А дав мені телефон сусід, в якого ті хлопці чистили криницю, теж був ними задоволений. Зберігся у мене тих хлопців телефон, може комусь знадобиться -
063 196 68 82 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Новичок
|
![]()
Можете звернутися за цим телефоном 096 1680085. Бригада не зі Львова, але якщо в Вас є свої круги(бо до Львова доставка їх кругів трохи дорого буде для Вас), то приїдуть викопають і поставлять. Ціни нижчі за середні по Львівській області.
|
![]() |
![]() ![]() |
Текущее время: 01:06. Часовой пояс GMT +2.