Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ShpakUA

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ShpakUA's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Уже год на форуме
  • Первый пост
  • Уже месяц на форуме
  • Начало популярности

Recent Badges

6

Репутація

  1. Я мав на увазі не точність, бо я так само якщо не свердлильно-присадочним станком свердлю, а ручним інструментом, то тільки через кондуктори що площину, що торці. Мені для якісної і комфортної роботи на потоці не вистачає ні потужності, ні обертів. Під всю фурнітуру і кріплення (в тому числі під найменші саморізи) попередньо роблю свердління.
  2. Приблизно стільки ж в користуванні такий же, тільки брав його у наборі CLX224SA (DF333, TD110D). Використовую їх у роботі як основний інструмент для збірки меблів. Як на мене, то DF333 не вміє свердлити в принципі. Тобто він може це робити, але серійно зробити декілька десятків отворів в торці дсп виглядає як знущання і над ним, і над собою. Тому для мене DF333 + TD110D - це ідеальна пара для збірки, де DF333 для саморізів 3,0х16 - 3,5х25 і іноді зенкер для потаїв, а TD110D - для саморізів від 4,0х30 і конфірматів. Описану проблему з затисканням в патроні також декілька разів ловив, але тільки лічені рази. Можливо, це було рідко тому, що зміна інструменту відбувається дуже нечасто і в патроні в основному стоїть бітотримач. Загальні враження від набору на тверду 4, нормальний інструмент, який стабільно працює і не робить мені ніяких проблем, а якщо згадати ще й ціну на момент покупки (4,5 К), то 4+
  3. Виріз в цоколі - то стандартне рішення від виробників техніки. Є й інше, від виробників меблів - виріз в цоколі робити не потрібно, він просто зміщується трохи в глибину і цього зазвичай вистачає майже з усіма моделями ПММ. В такому випадку нависання нижніх тумб над цоколем приблизно 70-75 мм. Окремої уваги заслуговують згадані боші (не всі моделі так вміють) зі слайдерним кріпленням фасаду - такий спосіб кріплення позбавляє необхідності робити виріз в цоколі. Але головний виграш від такого рішення - це можливість зменшувати висоту цоколя, що зараз є, напевно, трендом в дизайні. При стандартному жорсткому кріпленні фасада це є повністю неможливим - зменшення цоколя вимагає збільшення фасаду по висоті і через особливості відкривання ПММ він просто буде впиратись в корпус машинки. Через це ж, при необхідності збільшити габаритну висоту нижніх тумб (при цьому висота цоколя не змінюється - 100мм) ПММ краще не піднімати, а простір над нею закрити якимось добором.
  4. Звичайно існують, тільки вибір декорів м'яко кажучи невеликий. Глянув каталоги зразків, що були під рукою. У Kronospan кодування таких декорів SU - супермат, Egger - ST9, SM. Є також у Luxeform, але вони, здається, кодування структури у назву не виносять, треба дивитись зразки.
  5. Я мав на увазі деталі з МДФ - фарбовані або покриті ПВХ плівкою фасади з заводською ламінацією на тильній стороні. ЛДСП веде себе стабільно, крім вказаної вами проблеми з незахищеними торцями. Так само мимоволі можу спостерігати в виробничому приміщенні за залишками у різному вигляді. Звичайно, вибірка не ідеальна і якусь точну статистику вивести неможливо, але якщо це дозволило мені зробити якісь висновки і знайти методи запобігання можливих проблем, то в моїй окремо взятій майстерні вони заслуговують на існування))) Мені головне кінцевий результат - задоволений клієнт, який отримав що хотів і оплатив мою роботу. Думку свою не нав"язую, просто ділюсь спостереженнями і зробленими на їх основі висновками.
  6. Товщина 16мм виграшу у вазі не дасть, але суттєво обмежить вибір декорів. Я сказав би навіть зробить його убогим.
  7. З усім погоджуюсь, крім того, що навколишнє середовище не впливає на стан деталей в процесі подальшої експлуатації. Як на мене, природна волога в повітрі повільно і непомітно робить свою справу. І саме з виробниками проблем з заміною кривих деталей ніколи не було. Більш раціонального пояснення чому прямі на момент установки деталі з часом вигинало поки для себе знайти не можу.
  8. Підкину і я свої 5 коп., сформовані на власному досвіді. Погоджуюсь з тезою, що плитні матеріали зазвичай не веде, але з невеликими уточненнями. ЛДСП майже завжди має однакове покриття обох площин і тому це виключає якісь деформації через вплив вологості чи температури навколишнього середовища. Але достатньо швидко може отримати деформації через механічні впливи при неправильному зберіганні - нерівна основа для листів гарантує вам дугу, а іноді і хвилі на деталях. До слова, з дугою вирівнювачі справляться, з хвилями - ні. Плити з основою МДФ так само вразливі до механічних впливів і додатково можуть проявлятись негативні моменти через різне покриття площин. В абсолютній більшості це "фасадні" матеріали - тобто є лицьова (декорована) і тильна сторона. Якщо лице і тил покриті однаковими або близькими за властивостями матеріалами, то негативний вплив середовища або не проявиться, або ним можна знехтувати. Яскравий приклад такого негативного впливу, який, проте, не зовсім стосується теми питання - це деформації односторонніх фарбованих або покритих ПВХ плівкою МДФ фасадів. Якщо залишити на тильній стороні фасаду заводську ламінацію МДФ-заготовки, то майже гарантовано отримаєте дугу на фасаді в процесі експлуатації в умовах хоча б іноді підвищеної вологості в кухні. __ Вирівнювачі працюють. Основне і першочергове їх місце застосування і призначення - боротьба з деформацією фасадів в верхньоопорних системах типу TopLine. Через конструкцію верхніх роликів фасади вигинає під їх власною вагою. В цьому випадку вирівнювачі більше працюють на попередження деформації, а ніж на безпосереднє вирівнювання уже наявної дуги. В своїй практиці в розпашних системах їх не використовував, але такі приклади бачив як вживу, так і "на просторах інтернету". В деяких випадках люди так боролись ж уже наявною деформацією деталей, в деяких - використовували для профілактики її в майбутньому. __ Вказаний вами матеріал ЛДСП (SAVIOLA Atlas/As 308) доступний в двох варіантах - 8мм і 18мм __ Тут цікавить як ви будете боротись з обмеженням по висоті, обумовлені розміром листів ЛДСП і МДФ. Чи 2900 це не остаточно?
  9. Посилання для наглядності, є і інші виробники, так само як і інші продавці. viyar.ua/ua/catalog/sistemy_khraneniya/ дорого-багато, готові рішення кріплень до підлоги-стіни-стелі, готові рішення для різних функціональних елементів, готові функціональні елементи. Ну і зовнішній вигляд з реалізованою претензією на преміум. viyar.ua/ua/catalog/sistemy_khraneniya_element_system/ по асортименту ніби теж всього багато, простіший зовнішній вигляд, але на цінах це не зовсім відобразилось. viyar.ua/ua/catalog/truby_i_sistema_joker/ а ось це саме просте, що можна придумати. І найдешевше. Якщо важливий тільки функціонал, а зовнішній вигляд вам вторинний, то це може підійти. Як бачите, комплектуючих не так багато, але в поєднанні з певними навиками і фантазією можна реалізувати-адаптувати-скопіювати майже будь-яку свою задумку чи готове рішення іменитого бренду.
  10. На фасадах використана ручка профіль. На скільки дозволяє якість фото можу припустити, що якась така Знову ж таки припускаю, що хотіли витримати суцільну лінію профілю по всій довжині нижніх тумб, тому і довелось опускати духову шафу нижче. Пожертвували функціоналом тієї шухляди на користь зовнішнього вигляду. В принципі, і в задумі суцільного профілю шухляду можна було зберегти, перемістивши її вгору, а духовку опустивши максимально вниз.
  11. А можна поцікавитись що з фасадом на посудомийній машині? І відтінок у нього відрізняється на фото, і зазори трохи гуляють. Якщо не важко, підкажіть матеріал стільниці, робочої стінки і фасадів.
×
×
  • Створити...