Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Fancase

Пользователи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Fancase

  1. Так, замковий BerryAlloc Pure Click 55. Ось тут не погоджуюсь з Вами. Підложка Arbiton Secura VINIL Click саме розрахована на RIGID, про це вказано на сайті Arbiton в технічній документації. І параметри відповідають тим, які вимагає виробник покриття товщина до 1,5мм та міцність на тиск від 400кПа. Виробник не може відмовити в разі виникнення рекламації за умови використання матеріалів, які відповідають їх технічним вимогам. Звісно вони рекомендують свою підложку, но не забороняють використовувати будь-яку іншу з відповідними їх вимогам характеристикам. Скріни з відповідної технічної документації обох виробників додав. P.S. в Епіцентрі бачив підложку ще одного виробника DARDAN, але вони не вказують параметрів міцності. Виробник скоріше за все Китай. Тому обхожу її стороною. Тому питання хто з відомих виробників ще робить підложку для LVT RIGID - актуальне.
  2. Вінілова підлога вже є Підбираю під неї підкладку. Підкладки Arbiton передивився на оф.сайті. Мені більш сподобалася: Arbiton Secura VINIL Click AntiSlip 1,5 мм Але хочу порівняти з іншими виробниками.
  3. Вибираю підложку під LVT RIGID. Виробник рекомендує підкладку товщиною до 1,5 мм з навантаженням 400кPа на кв.м. За такими показниками вибір не дуже і великий знайшов тільки двох виробників: Arbiton та Berry Alloc. Вартість у Berry Alloc - космос, більше 230 грн. за кв.м., Arbiton - вже подешевше 150-180 грн, в залежності від моделі. У більшості інших виробників, які я знайшов, показник навантаження взагалі відсутній або значно нижче рекомендованого. Підкажіть може на когось з виробників не звернув увагу, у кого ще є підкладки з відповідними параметрами з більш менш демократичною вартістю.
  4. 1. Синій перехідник витаскуєте, змазуєте милом чи смазкою кінцеву частину шлангу і вставляєте його в синий, щоби гофра зайшла. В мене туго, но ввійшло. Потім синю на своє місце в каналізацію. 2. Придбати перехідник білого кольору як на фото. Шланг одягається на нього і затягується хомутом.
  5. Фото проблемного вузла допомогло би визначити правильне рішення. Найпростіші рішення на фото.
  6. А хто що може сказати з SPS ламінату: RockoVinil by Kronospan, який продають в Леруа?
  7. Так що IVC Origin 55 може бути клейовий (LVT) і замковий (SPS)? На сайті такої інформації не побачив. 😮
  8. Lg - це LVT вініл. Я його в декількох магазинах побачив але з кольорами біда… А що скажете про Tarket або Grabo LVT? Доречі IVC це клейовий вініл? На сайті виробника Origin 55 описується як замковий зі скловолокном та інтегрованою підложкою…
  9. А цей IVC Origin 55/70 в порівнянні з LG Decotile, товар однієї категорії чи він покраще буде?
  10. Теж цікавлюсь темою LVT вініла. Мені сподобався саме LG Decotile але чомусь в наявності його майже ніде немає...
  11. В 90 роках шукав подібне кріплення для своєї 29 Toshiba і знаєте не знайшов, максимум, які були на 21 дюйм. Мабуть з-за ваги... Крім того, ще мабуть виникне питання до стіни, яка повинна витримати таку вагу. А ще згадую, у мого було передбачено позаду кріплення тросом до тумби, так як центр ваги був дуже зміщений наперед.
  12. Чекаю, з нетерпінням, фото та інформацію про матеріали для зонування кімнати. Десь через півроку планую робити щось схоже.
  13. Ванна стальна KALDEWEI Saniform Plus. Довжиною 1,5 м, в Розетці, зараз коштує 8200 грн. Товщина металу у цієї моделі 3,5 мм.
  14. А це не може бути звичайний рівень грунтових вод, якій підіймається під час паводків? У нас в гаражах це постійна проблема на весні, більшість підвалів з водою... Влітку-восени - сухо. P.S. Воду можна відкачати за допомогою дренажного насоса та подивитися звідкіля заходить вода, тому якщо через глиняну підлогу, боротьба майже нічого не дасть....
  15. По цьому унітазу питання немає. По факту обідок є, він нетакий великий як у "звичайних", хоча вважається що він Rimless.
  16. Ну ставити два телевізора на відстані 3 метрів один від іншого, якось не альо А якщо прибрати ТВ з зони відпочинку, то виникає питання навіщо тоді така зона...
  17. Ви маєте на увазі ті які вмонтовані в потолок? Так вони не несуть суттєвого освітлення можливо обійтися і без них.
  18. Це наслідки здешевлення виробництва за рахунок використання менш якісних матеріалів та перенесення виробництв в регіони з більш дешевими ресурсами.
  19. Побував сьогодні черговий раз в гіпермаркетах... Сподобався ось такий варіант, обідок є, але він невеликий...
  20. Також скористався цією пропозицією. Велика вдячність Катерині за чудово виконану 3D візуалізацію кімнати.
  21. Ну з відра то таке, головне щоб при спуску води не розліталися бризки...
×
×
  • Створити...