Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Fancase

Пользователи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

587 переглядів профілю

Fancase's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже год на форуме
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

17

Репутація

  1. Так, замковий BerryAlloc Pure Click 55. Ось тут не погоджуюсь з Вами. Підложка Arbiton Secura VINIL Click саме розрахована на RIGID, про це вказано на сайті Arbiton в технічній документації. І параметри відповідають тим, які вимагає виробник покриття товщина до 1,5мм та міцність на тиск від 400кПа. Виробник не може відмовити в разі виникнення рекламації за умови використання матеріалів, які відповідають їх технічним вимогам. Звісно вони рекомендують свою підложку, но не забороняють використовувати будь-яку іншу з відповідними їх вимогам характеристикам. Скріни з відповідної технічної документації обох виробників додав. P.S. в Епіцентрі бачив підложку ще одного виробника DARDAN, але вони не вказують параметрів міцності. Виробник скоріше за все Китай. Тому обхожу її стороною. Тому питання хто з відомих виробників ще робить підложку для LVT RIGID - актуальне.
  2. Вінілова підлога вже є Підбираю під неї підкладку. Підкладки Arbiton передивився на оф.сайті. Мені більш сподобалася: Arbiton Secura VINIL Click AntiSlip 1,5 мм Але хочу порівняти з іншими виробниками.
  3. Вибираю підложку під LVT RIGID. Виробник рекомендує підкладку товщиною до 1,5 мм з навантаженням 400кPа на кв.м. За такими показниками вибір не дуже і великий знайшов тільки двох виробників: Arbiton та Berry Alloc. Вартість у Berry Alloc - космос, більше 230 грн. за кв.м., Arbiton - вже подешевше 150-180 грн, в залежності від моделі. У більшості інших виробників, які я знайшов, показник навантаження взагалі відсутній або значно нижче рекомендованого. Підкажіть може на когось з виробників не звернув увагу, у кого ще є підкладки з відповідними параметрами з більш менш демократичною вартістю.
  4. 1. Синій перехідник витаскуєте, змазуєте милом чи смазкою кінцеву частину шлангу і вставляєте його в синий, щоби гофра зайшла. В мене туго, но ввійшло. Потім синю на своє місце в каналізацію. 2. Придбати перехідник білого кольору як на фото. Шланг одягається на нього і затягується хомутом.
  5. Фото проблемного вузла допомогло би визначити правильне рішення. Найпростіші рішення на фото.
  6. А хто що може сказати з SPS ламінату: RockoVinil by Kronospan, який продають в Леруа?
  7. Так що IVC Origin 55 може бути клейовий (LVT) і замковий (SPS)? На сайті такої інформації не побачив. 😮
  8. Lg - це LVT вініл. Я його в декількох магазинах побачив але з кольорами біда… А що скажете про Tarket або Grabo LVT? Доречі IVC це клейовий вініл? На сайті виробника Origin 55 описується як замковий зі скловолокном та інтегрованою підложкою…
  9. А цей IVC Origin 55/70 в порівнянні з LG Decotile, товар однієї категорії чи він покраще буде?
  10. Теж цікавлюсь темою LVT вініла. Мені сподобався саме LG Decotile але чомусь в наявності його майже ніде немає...
  11. В 90 роках шукав подібне кріплення для своєї 29 Toshiba і знаєте не знайшов, максимум, які були на 21 дюйм. Мабуть з-за ваги... Крім того, ще мабуть виникне питання до стіни, яка повинна витримати таку вагу. А ще згадую, у мого було передбачено позаду кріплення тросом до тумби, так як центр ваги був дуже зміщений наперед.
  12. Чекаю, з нетерпінням, фото та інформацію про матеріали для зонування кімнати. Десь через півроку планую робити щось схоже.
  13. Ванна стальна KALDEWEI Saniform Plus. Довжиною 1,5 м, в Розетці, зараз коштує 8200 грн. Товщина металу у цієї моделі 3,5 мм.
  14. А це не може бути звичайний рівень грунтових вод, якій підіймається під час паводків? У нас в гаражах це постійна проблема на весні, більшість підвалів з водою... Влітку-восени - сухо. P.S. Воду можна відкачати за допомогою дренажного насоса та подивитися звідкіля заходить вода, тому якщо через глиняну підлогу, боротьба майже нічого не дасть....
×
×
  • Створити...