Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ukrmebel.top

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про ukrmebel.top

  • День народження 29.06.79

Персональная информация

  • Имя
    Алексей
  • Откуда
    Киев
  • Род занятий
    Конструктор технолог мебельных конструкций

Відвідувачі профілю

477 переглядів профілю

ukrmebel.top's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже год на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Начало популярности
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

3

Репутація

  1. Проект формував замовник, холодильник уже був)
  2. Кухня из материалов ВиЯр , Фасады ДСП Egger H 1400 ST36 Древесина Аттик 2800х2070х18,6 мм; Столешница EGGER F206ST9R3-1U Камень Пьетра Гриджо черный пластик 2,5м 4100х600х38мм: корпус ДСП лам. Swiss Krono U164 PE Антрацитный 2800х2070х18мм. Ручки Профиль GOLA горизонтальный . Подсветка: рабочая поверхность, тумбы.
  3. Замовляйте меблі, де хочете, ваші особисті проблеми. Тільки ми надаємо ПОСЛУГИ. У нас, ви не замовляєте меблі, а замовляєте послуги з проектування та монтажу. Можете зекономити і зібрати самі, тоді платіть тільки за проект, та отримайте знижку) Навіть можете самі купити фурнітуру Блюм, а конструктор вам навіть скаже, де купити і присадить вам виріб під Блюм, а ви встановите самі (ще здешевили виріб)) Гарного вам настрою! Дякую за піст!
  4. Монтаж за день))) Хіба що тільки кухні розміром два метри) і стандартного виробника (який виробляє стандартні коробки, стандартних розмірів), тоді так, ціна буде однакова, але і якість (за власним досвідом знаю) буде відповідна. Дякую за пост!
  5. Для порівняння: viyarbazar дає націнку 80% і не приховує. Дякую за пост!!!
  6. Вибачте, але це не на вашу адресу. Є люди яких, якщо виключити з процесу та переключити на клієнта, таких як дизайнер, а це плюс двадцять відсотків до вартості (як мінімум). В даному випадку скрипаль не потрібний). По суті картинку легко знайти в інтернеті, а конструктор підганяє під бажання. Ну якщо виріб дизайнерський, що технічно замовлення треба в цеху виконувати, то направляємо у відповідні організації. Дякую за пост!!!
  7. У вас поганий досвід із виконанням замовлень тому ви так і кажете... Працює один чи два майстри, намагаємося працювати дуже акуратно. Сам проектую та збираю у клієнтів вироби та зібрав чимало. Віяр може собі дозволити виготовляти деталі так, щоб на об'єкті нічого не треба було пиляти, а тільки працювати шуруповертом. Ну так, треба перфоратор використовувати, так це в будь-якому випадку .... Так буває треба врізку зробити, але, ДИВО! Віяр і таку послугу надає! Пів дня деталі не заносять, окремо деталі заносити простіше, швидше і менше проблем побитими стінами (напевно, вам це відомо))). Дякую за пост!!!
  8. Як гарно ви чужі гроші порахули))) конкурент напевно. Вартість не буде однакова, кто знає, той замовляє!
  9. Доброго часу! 1) В загальний кошторис (відсоток вартості матеріалів, см.ukrmebel.top/index.php/uk/poslugi): матеріал, фурнітура, послуги порізки та кромкування, кожний отвір якій зроблять на Віяр. 2) Всі деталі в розібраному вигляді везем в ваш дім, та збираємо меблі у замовника 2-5 днів.) 3) Терміни виготовлення, терміни ВіЯр, після доставки клієнту меблів, в той же день або на наступний приступаємо до складання.
  10. На сайті ви можете ознайомитись з нашими розцінками ukrmebel.top/index.php/uk/poslugi
  11. Добрий вечір! Так, надаємо послуги проектування для ВіЯр. На сайті ви можете ознайомитись з нашими розцінками ukrmebel.top/index.php/uk/poslugi.
  12. Мы предоставляем услуги по проектированию и монтажу, у нас нет сборочных цехов и магазинов, об этом побеспокоился ВиЯр, поэтому заказывая индивидуальную мебель в Киеве у нас, вы не переплачиваете за аренду ненужных помещений и содержание штата не нужных сотрудников.
×
×
  • Створити...