Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

volf-84

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про volf-84

  • День народження 14.06.84

Персональная информация

  • Имя
    Володимир
  • Откуда
    Васильків
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

574 перегляда профілю

volf-84's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

9

Репутація

  1. Але в другому випадку потрібно перепланувати наповнення шафи. Якщо підійде. Допоможу знижкою на " КРОНАС "
  2. Але в другому випадку потрібно перепланувати наповнення шафи.
  3. kronas.com.ua/ua/razdvizhnye-sistemy-416/razdvizhnye-sistemy-hettich--721/sistema-top-line-l/komplekt-topline-l-na-2-dveri-perednjaja-sprava-s-dempferom-v-obe-storony-l4000 Подивіться цей варіант.
  4. Оновлю тему. Потребність на данний час. Цікавить постачальник фільтрів на ОО. Ціна якість. Дякую
  5. Універсальний газовий блок Dungs MB DLE 420 B01 S22 Макс. робочий тиск 360 мбар З'єднання Rp 1"; 1 1/4"; 1 1/2"; 2" Діапазон регулювання 4-20 мбар Документи в наявності. Стан ПОВНІСТЮ новий. ЦІНА 30 000 грн.
  6. volf-84

    старинный сервант

    Назвіть свою ціну. Коли хочете залишити можу дати номер телефону. Людина займається реставрацією. Київ Лівий берег
  7. Там не тільки на карго. На верхніх модулях всі гуляють.
  8. Коли потрібно як змога більше глибини. Але з фасадами треба міркувати в вашому випадку
  9. Ні в якому разі. Рахую тільки свої.
  10. Зрозуміло. В загальному: коли до матерілу додати всі розрахунки по роботі компанії Віяр ( розкрій , кромкування , присадка під фурнітуру ) до суми матеріалу дадасться ще певна сумма. А вже від якої Ваша команда буде вираховувати свій відсоток. Коли замовник вибирає фурнітуру *преміум сігменту* - На приклад сушку INOXA ELLITE яка коштує не мало..... чи подібну Ви нарахуєте за неї також 25+20 відсотків ( загальний час роботи по встановленню 10 хв.) Ті самі приклади по всій елітній фурнітурі яку замовник побажає всатановити. В подальшому: Ваша команда винаймає авто. Швиденько (на піддоні ) вантажить деталі замовлення ( в пилу ) та везете до замовника. Ось з цього починається саме цікаве - Пів дня деталі заносять , сортують , розкладають , влаштовують собі майстерню з кухні замовника. Після 5 ДНІВ як мінімум ( залежно від складності) можливо і більше в будинку замовника гуркіт , пил , дискомфорт. При цьому всьому замовник ці дні має знаходитись з майстрами ( приклад житло в якому замовник постійно проживає ) Висновок: Коли порахувати всі матеріали та процеси роботи Віяр. Після додати Ваші 45% В загальному буде вартість замовлення - ОДНАКОВА. Як в Вашої компанії. Так і у БІЛЬШОЇ ЧАСТИНИ виробників меблів. ЗА ЯКИХ ВИ ПОСМІЛИ ВИСЛОВИТИСЯ В ЗАГАЛЬНОМУ ПОРІВНЯННІ " НЕПОТРБНІ " Але з вище згаданою фурнітурою ВАРТІСТЬ замовлення у вас буде ДОРОЖЧЕ. Особиста думка: Замовити меблі у перевіреного виробника в "непотрібній арендованій майстерні" 1. вартість буде однакова 2. якість буде краща 3. монтаж буде виконаний за день. Без пилу, бруду та дискомфорту. Так як всі роботи по зборці та присадці майстри виконують в " непотрібній арендованій майстерні". Та деталі привозять в чистому запакованому вигляді. Всім дякую. Кожен має робити свій вибір.....
  11. Доброго часу. Для розуміння ваших розцінок. Дайте будь ласка відповідь на декілька моїх запитань. 1. Як рахується ваша комісія на виконання послуг? В загальний кошторис??? ( матеріал, фурнітура, послуги порізки та кромкування, кожний отвір якій зроблять на Віяр) 2. Яким чином виконується монтаж меблів у замовника ??? Ви всі деталі в розібраному вигляді везете в мій дім? Одразу з Віяр? Та створюєте майстерню по зборці меблів у замовника 3. Строки за які ви під КЛЮЧ здасте кухню ( наприклад ) довжиною 5-6 М.П. Особливо цікавить - Скільки вам потрібно часу на монтаж такої кухні? Велике прохання дайте відповідь в пості. Не в особисті. Дякую.
  12. Балясины и перила проданы. Добавлено через 39 секунд 5 щитов дуб 20 проданы Добавлено через 1 минуту Извините. Продержаться не смог. Сегодня продали.
×
×
  • Створити...