Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vadym petrov

Пользователи
  • Публікації

    147
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vadym petrov

  1. Поясніть, будь-ласка, що то за зубри, це маст хев для домашньої сес з люкслайтом?
  2. сонцем будемо заряджати
  3. На моей s90 2017 года уже наверное далеко не 500 заявлено будет, но 250 я проеду точно, в комфортном режиме, а по трассе и поболее. Той зимой ездил до Винницы, и 20% еще оставалось, доливал час на chademo зарядке и потом до Черновцов хватало с небольшим запасом. Но то, что зима имеет большой импакт на пробег это факт. В новых теслах вместо обычной дуйки(печки) уже стоит тепловой насос, то таких расхождений в пробеге быть не должно.
  4. генератор крутив, зараз ще і інвертор поставив. Але якщо газ вимкнуть то буде біда
  5. В Киеве какая-то особенная погода, явно не такая как в Одессе например, потому спрашиваю конкретную локацию + площадь
  6. скільки зараз в Києві у вас їсть газу+- на добу? і квадратура
  7. Нічого не буде робити, мррт не бере сонце, коли нема куди його дівати
  8. А чем он топит? электроконверторами? Та и зарабатывают там люди поболее наших.
  9. Да, товарищ в самом начале войны в испанию улетел, то у него весной в квартире 18 тоже было, и типа норма это. А я бы уже помер. Не пойму в чем там у них проблема? газа нет? кондеры поставить самые энергоэффективные в чем проблема
  10. не знаю як ви без утеплення і ще не вмикали опалення))) я вже місяць півтора повінстью опалюю, інколи вимикаючи у день, коли жарко. Утеплення у мене поганеньке(прошарок 6см заповнений перлітом між зовн і внутр цегляними стінами), але он у вас його взагалі нема, як так хз)
  11. Там хтось рекомендував Теслу Х 75, для того щоб їздити за місто 100км в одну сторону? не беріть ніколи Х менше ніж 90 батарею(тим паче що ви писали хочете їхати з пічкою і 130-150, Х75 не проїде при таких умовах 300км). У мене S90 2017 року, не знаю чи я проїду 300 з пічкою на швидкості 150(120 зазвичай їду щоб побільше вистачило), а Х жере більше Ески. Да і в чатіках тесловодів ніхто ніколи не порекомендує Х 75.
  12. В мене постійно теж хаває батар, 5-10% за добу, при ємності 4.8квт, при тому що ліміт On Grid EOD SOC(%) давно вичерпано. Сонця немає останні пару днів, то сиджу дивлюся як батарея уходить по трохи, при живленні з мережі
  13. заряд - розряд на масті в мене завжди моргав, там проблему не шукайте
  14. А звідки ви, і скільки на вулиці зараз? Бо в Києві вже 0 вночі бувало, хз як при такий темп може бути в хаті 21)
  15. Тут години роботи від мережі(на скріні вже так, як вам треба): --------------------------------------------------- А тут умови зарядки від мережі(по часу/% заряду або по вольтажу) виставляються:
  16. Раніше не брав мережу, поки є сонце або СОЦ > 80%. Це ось два дні чомусь почав тягнути
  17. привіт це знов я) щось мій люкс почав регулярно брати мережу, при тому що є і сонце цілий день(можливо воно в ці моменти за хмарами було), і батарея 99%, з дозволом саджати ії до 90%, зараз поставлю до 80%, може це є причиною?
×
×
  • Створити...