Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Елена Адаменко

Пользователи
  • Публікації

    54
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Суми

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Елена Адаменко's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

8

Репутація

  1. Я так розумію що ви цілком проти коридорів? Як себе проявило планування в вашому будинку? У вас трохи побільше, але щось схоже.
  2. Поки нічого не вибрала. Тільки міркую які кімнати, якого розміру потрібні родині. Я розумію що форма будинку буде залежити від ділянки. Можливо буде вузький, та прийдеться обирати форму вагончика. Зараз збираю конфігурації планувань які нам подобаються, читаю рекомендації форумчан та роблю нотатки. План який я виклала на обговорення, то приклад що нам потрібно взагалі по кімнатах. Слухаю поради практиків та записую в нотатки зауваження. Одне знаю на 100%) одноповерховий та невеликий на 2х людей + рідкі гості. Другого єтажу ні в якому випадку розглядати не плануємо.
  3. Зараз читаю та думаю що мене би свекри з будинку вигнали би в селі за провітрювання))) Буває так натоплять пічкою, що не знаєшь куди ховатися. А це пів біди. Ще ж і повітря свіжого в хаті хочеться, а це повна крамола) Це ж тепло випускати) Я в квартирі відкриваю всі вікна на провітрювання кожен день мінімум на дві години. Інакше важко дихати. Так, температура падає, але коли тепло та нічим дихати, то жах.
  4. Дякую за розгорнуту відповідь! Для цього і створювала тему. Щоб почитати практичні поради людей, які вже живуть в будинках. Багато чого змінилось за роки, коли я не жила в будинку. Нові матеріали, технології, баченя простору. В нас в будинку був просторий передпокій та тамбур. Було зручно одягатися як самим, так і при наявності гостей. А також не було відчуття що зайшов і одразу в двері вперся. Зараз читаю форум і бачу два табори. Одні за коридори, інші за откритий простір. А от откритий простір доволі складно зонувати, якщо все життя були окремі кімнати( деякі спокійно ставлять диван посеред кімнати, а я завжди під стінку ставлю, навпроти ТВ. Коротше в кожного свої букашки в голові)
  5. Ви я так зрозуміла вже пожили в кухні студіо. Які ваши враження? Бо в нас завжди були окремо кухня та вітальня.
  6. Дивилась вже багато планувань. В мене є і малюнки і візуалізаціи. Спершу малюю, потім в планер 5 д візуалізую. По форуму майже всі переробляють типові проекти під себе. Зробила такий висновок, бо прочитала вже багато тем. З приводу ділянки. Також є люди з ділянками, але які довго не можуть обрати свій проект. Тому вважаю що нотатки і загальне розуміння повинно бути навіть якщо ще не придбанна ділянка. А ще вже давно практикую візуалізації. Для багатьох це смішно, але в нашому с чоловіком житті працює) мабудь дуже віремо в це)
  7. От всі малюють великі спальні. Багатьом подобається простір. А от ми перед сном завжди включаємо телевізор в спальні. Він висить на стіні, навпроти ліжка. В мене поганий зір і я не бачу якщо відстань до телевізора дуже велика. Максимально для мене спальня завширки 3 м, а потім тільки з окулярами( У вас ще меньший сан вузол чим на моєму малюнку) А план забрала в копілочку!
  8. Село Іваниця, Сумська область. Теж саме. Все пройшло тихо. Тільки було б 100% погано, якщо б не відбили Сумську область(
  9. і туди летить( зараз мабудь ніде в Україні на має 100% безпечного місця. Хоча якщо так думати, то і в мирному житті можна померти від крихти хліба без ніяких ракет.
  10. В моєму будинку дитинства тамбур був, але він був теплий і другі двері ніколи не зачинялись.
×
×
  • Створити...