Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Viktor Nabuduvaly

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Viktor Nabuduvaly

  1. Кілька фото квітників, які вже навіть в перший різ розцвіли файно. Особливо злаки набрали об'єму добре. І ще якісь нові насадження з'явились, можливо гортензії.
  2. Новобудова на вулиці Миколи Негребецького. Не знаю хто забудовник, але проект від ТОВ "А-2" . Відкриті балкончики - кайф. Розміщення в шаховому порядку цікаво виглядає. Останні два поверхи - дворівневі квартири з терасами. Окремий від загального вхід - приміщення під комерцію передбачене . Вхідна група файна - плавний підйом хідника до рівня дверей, острівець озеленення. Є навіть підземний паркінг.
  3. ЖК Panorama De Luxe, що на березі озера. Благоустрій - повне дно. Елементи дитячого майданчика максимально дешеві, покриття на одному взагалі зі звичайної бруківки. Тротуари запарковані - схоже значна частина власників квартир такі ж рагулі, як забудовник. Хтось повісив прохання паркуватись правильно, то його просто обірвали... При тому що паркінг збоку майже пустий, але то треба ще 50-100 метрі від нього пройтися.... Дворики хоч і маленькі, але найняли б ландшафтного дизайнера чи нормальну фірму, то міг бути бути гарним і затишним. Як і дитячий майданчик при такій крихітній площі може бути цілком навіть цікавим. Ось приклад з іншої маленької новобудови (клубний дім Craft): Останнє фото, до речі, не остаточний вигляд, бо його потім замість грубого щебеню частково покрили гумовою плиткою, а частково дрібним відсівом.
  4. А це новий офісний центр на вулиці Шевченка. Теж минулого року добудували, але тільки зараз активно заселяється і благоустрій дороблюють (чи вже доробили, бо фото минулого місяця зроблені). Проект місцевої архітектурної компанії - майстерні MOST.
  5. Почну з приємного. Це бізнес-цент Space4, завершений в минулому році. Частина фото минулорічні з мого огляду, а частина вчорашні (квітник та інше озеленення). На наступних двох фото видно як квітник перед Sport Life виглядав минулого року, коли був тільки висадженим, та як виглядає сьогодні. А частина злакових була пишними ще минулого року, а тепер ще пишніші. Наразі це архітектурно найцікавіший бізнес центр, та й комерційна будівля загалом, що є в Рівному.
  6. Тема для новин, обговорення, висвітлення ходу будівництва комерційних будівель - бізнес центрів, офісних центрів, торгових центрів.
  7. Позавчорашні фото. Новий будинок будують, вже 3-поверх на одній з секцій. В одному з попередніх будинків, які в попередньому дописів показані, було три гаражі. Тепер замість одного з них, схоже, буде якась комерція. Бо гаражні ворота замінили на металопластикові вхідні двері. А це квітники у дворі будинку 2021 року. Шавлія вже перецвіла майже, а перевскія якраз зацвіла. В нових будинках буде так само, бо ті самі квіти, тільки мульчування вже не корою дерев, а відсівом (дрібним щебенем). А це двір ще раніше збудованих будинків:
  8. Три будинки 2023 року, фото в травні зроблені. Всі 9-поверхові, цегляні. Двір без автомобілів, багато озеленення (дерева, кущі, квітники), нормальні дитячий і спортивні майданчики (+ баскетбольне поле). Безбар'єрність починаючи від понижень тротуарів і закінчуючи вхідними групами. По зовнішньому периметру будинків - паркінги. Ліфт відразу за вхідними дверима, двосторонній, їде навіть пів поверху з 0-го на 1-й. На стінах файна декоративна штукатурка, на підлозі та сходах непогана плитка. Коридорі широкі, ніде нема страшних ящиків для комунікацій (як це буває в деяких новобудовах). Прибудинкова територія, загалом, дуже добре спланована, з хідниками "напряму" там де треба, пониженнями, тротуари перетікають у тротуари по інший бік пішохідних переходів, а не в тупики, як це бувало раніше.
  9. Тема з обговоренням та висвітленням ходу будівництва житлового комплексу «На Щасливому», який є найбільшим у Рівному. Наразі це вже цілий житловий масив з десятків будинків, власним парком, зонами відпочинку, тощо. Поруч збудували ТРЦ Happy Mall.
  10. Що цікаво, цих новобудов, що в попередньому дописів, не знайшов на LUN 🙄 А от проект ЖК ATMOSFERA є, але вже зі статусом "продажі призупинено" (що не дивно, зважаючи на війну). Ось кілька рендерів цього потенційного ЖК.
  11. В цій тему буду публікувати фото різних новобудов міста Рівне. Як процесу будівництва, так і вже зданих в експлуатацію. Це тема для окремих новобудов і невеликих житлових комплексів, для яких нема сенсу створювати окремі теми. Почну з новобудов за вулицею Захисників Маріуполя (ex Костромська) в сторону Бармаків. Не знайшов як називаються, але вони поруч потенційного ЖК ATMOSFERA (який ще не будується). Фасади так собі, цікаво що буде з благоустроєм.
  12. ЖК Dream City. Збудований, в цьому році завершили благоустрій прибудинкової території. Якби не зайві бордюри в дворі і сходи-пандуси на входах, то було б краще. До речі , на першому фото передній план - паркінг ЖК На Щасливому, що в сусідній темі обговорюється.
  13. Я двічі робив і обидва рази спочатку санвузли, потім кімнати. Сантехніку, до речі, можна встановити і після того, як зробиться ремонт в кімнатах. Тільки ванну точно відразу доведеться ставити, якщо вона не окремо стояча. А унітази, умивальники, всі крани - можна в будь-який момент встановлювати. І якщо ремонт роблять нормальні відповідальні майстри, а не непонятний дядько з ОЛХ за найдешевшим оголошенням, то у новенькій ванній чи умивальнику він не буде мити робочі інструменти.
  14. Мені дуже подобається шавлія, хотів би собі квітник з нею зробити. Якийсь міксбордер. Але вже весна минула, може наступною
  15. ЖК Гармонія (за Епіцентром). Завершують фасад останнього з чотирьох триповерхових будинків. На котеджах теж фасадні роботи. Наживо будинки гарно виглядають, акуратні, симпатичні. Подивимось чи на рівні буде благоустрій території
  16. Очікувано... Чим краще щось виглядає, тим більше треба викласти грошей за це 🥲
  17. Фото майже місячної давнини. Клубні будинки «Club House» на околиці міста, метрів 500 через поле від ЖК, що в попередньому пості. Два збудовані, третій в процесі (здається всього три має бути). Без засклених балконів виглядає будинок значно краще, але багатьом зайві 2 квадратні метри важливіші за вигляд фасаду... Між будинками щось має бути, здається якийсь дитячий майданчик на концепті зображали. Але поки пусто.
  18. Думаю це не наша справа, обговоренням на форумі допомагати ворогу дізнатися куди там вони попали. Жахнуло то й жахнуло, цього вже не змінити.
  19. ЖК На Щасливому, три будинки 2023 року. Всі 9-поверхові, цегляні. Двір без автомобілів, багато озеленення (дерева, кущі, квітники), нормальні дитячий і спортивні майданчики (+ баскетбольне поле). Безбар'єрність починаючи від понижень тротуарів і закінчуючи вхідними групами. По зовнішньому периметру будинків - паркінги.
  20. Цікаво, що на будівельному форумі немає теми про новобудови. Принаймні у гілці міста Рівне про новобудови нашого міста. Тому створюю, буду час від часу закидати сюди фото.
  21. В нас цієї зими через відключення у газовому котлі запобіжний клапан почав протікати. Як припустив майстер, що міняв, через особливості конструкції котла (типу погана) під час вимкнення електрики, якщо в цей момент йде нагрівання води, перекачування води вимикається відразу, а нагрівання ні. Може надто сильно збільшитися тиск води і клапан починає текти. З іншою технікою проблем не виникло, не зважаючи на величезну кількість відключень, які були.
  22. Ця плата "за транспортування" якась дурня. От є квартира в новобудові, контракт не заключений з газопостачальною компанією, жодного газового приладу не підключено (лічильник опломбований, ремонт ще не робився), а квитанції з нарахуваннями за доставку газу приходять щомісяця.
  23. Не знаю щодо довговічності дерева, але мені оцей паркан дуже сподобався, де секції з габіонів та, схоже, дерев'яні.
×
×
  • Створити...