Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Viktor Nabuduvaly

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Viktor Nabuduvaly

  • День народження 20 липня

Персональная информация

  • Имя
    Віктор
  • Откуда
    Рівне
  • Хобби
    Блог
  • Род занятий
    Підприємець
  • Автомобиль
    Ровер

Відвідувачі профілю

1 485 переглядів профілю

Viktor Nabuduvaly's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Уже месяц на форуме
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • Начало популярности

Recent Badges

23

Репутація

  1. Кілька фото квітників, які вже навіть в перший різ розцвіли файно. Особливо злаки набрали об'єму добре. І ще якісь нові насадження з'явились, можливо гортензії.
  2. Новобудова на вулиці Миколи Негребецького. Не знаю хто забудовник, але проект від ТОВ "А-2" . Відкриті балкончики - кайф. Розміщення в шаховому порядку цікаво виглядає. Останні два поверхи - дворівневі квартири з терасами. Окремий від загального вхід - приміщення під комерцію передбачене . Вхідна група файна - плавний підйом хідника до рівня дверей, острівець озеленення. Є навіть підземний паркінг.
  3. ЖК Panorama De Luxe, що на березі озера. Благоустрій - повне дно. Елементи дитячого майданчика максимально дешеві, покриття на одному взагалі зі звичайної бруківки. Тротуари запарковані - схоже значна частина власників квартир такі ж рагулі, як забудовник. Хтось повісив прохання паркуватись правильно, то його просто обірвали... При тому що паркінг збоку майже пустий, але то треба ще 50-100 метрі від нього пройтися.... Дворики хоч і маленькі, але найняли б ландшафтного дизайнера чи нормальну фірму, то міг бути бути гарним і затишним. Як і дитячий майданчик при такій крихітній площі може бути цілком навіть цікавим. Ось приклад з іншої маленької новобудови (клубний дім Craft): Останнє фото, до речі, не остаточний вигляд, бо його потім замість грубого щебеню частково покрили гумовою плиткою, а частково дрібним відсівом.
  4. А це новий офісний центр на вулиці Шевченка. Теж минулого року добудували, але тільки зараз активно заселяється і благоустрій дороблюють (чи вже доробили, бо фото минулого місяця зроблені). Проект місцевої архітектурної компанії - майстерні MOST.
  5. Почну з приємного. Це бізнес-цент Space4, завершений в минулому році. Частина фото минулорічні з мого огляду, а частина вчорашні (квітник та інше озеленення). На наступних двох фото видно як квітник перед Sport Life виглядав минулого року, коли був тільки висадженим, та як виглядає сьогодні. А частина злакових була пишними ще минулого року, а тепер ще пишніші. Наразі це архітектурно найцікавіший бізнес центр, та й комерційна будівля загалом, що є в Рівному.
  6. Тема для новин, обговорення, висвітлення ходу будівництва комерційних будівель - бізнес центрів, офісних центрів, торгових центрів.
  7. Позавчорашні фото. Новий будинок будують, вже 3-поверх на одній з секцій. В одному з попередніх будинків, які в попередньому дописів показані, було три гаражі. Тепер замість одного з них, схоже, буде якась комерція. Бо гаражні ворота замінили на металопластикові вхідні двері. А це квітники у дворі будинку 2021 року. Шавлія вже перецвіла майже, а перевскія якраз зацвіла. В нових будинках буде так само, бо ті самі квіти, тільки мульчування вже не корою дерев, а відсівом (дрібним щебенем). А це двір ще раніше збудованих будинків:
  8. Три будинки 2023 року, фото в травні зроблені. Всі 9-поверхові, цегляні. Двір без автомобілів, багато озеленення (дерева, кущі, квітники), нормальні дитячий і спортивні майданчики (+ баскетбольне поле). Безбар'єрність починаючи від понижень тротуарів і закінчуючи вхідними групами. По зовнішньому периметру будинків - паркінги. Ліфт відразу за вхідними дверима, двосторонній, їде навіть пів поверху з 0-го на 1-й. На стінах файна декоративна штукатурка, на підлозі та сходах непогана плитка. Коридорі широкі, ніде нема страшних ящиків для комунікацій (як це буває в деяких новобудовах). Прибудинкова територія, загалом, дуже добре спланована, з хідниками "напряму" там де треба, пониженнями, тротуари перетікають у тротуари по інший бік пішохідних переходів, а не в тупики, як це бувало раніше.
  9. Тема з обговоренням та висвітленням ходу будівництва житлового комплексу «На Щасливому», який є найбільшим у Рівному. Наразі це вже цілий житловий масив з десятків будинків, власним парком, зонами відпочинку, тощо. Поруч збудували ТРЦ Happy Mall.
  10. Що цікаво, цих новобудов, що в попередньому дописів, не знайшов на LUN 🙄 А от проект ЖК ATMOSFERA є, але вже зі статусом "продажі призупинено" (що не дивно, зважаючи на війну). Ось кілька рендерів цього потенційного ЖК.
  11. В цій тему буду публікувати фото різних новобудов міста Рівне. Як процесу будівництва, так і вже зданих в експлуатацію. Це тема для окремих новобудов і невеликих житлових комплексів, для яких нема сенсу створювати окремі теми. Почну з новобудов за вулицею Захисників Маріуполя (ex Костромська) в сторону Бармаків. Не знайшов як називаються, але вони поруч потенційного ЖК ATMOSFERA (який ще не будується). Фасади так собі, цікаво що буде з благоустроєм.
  12. ЖК Dream City. Збудований, в цьому році завершили благоустрій прибудинкової території. Якби не зайві бордюри в дворі і сходи-пандуси на входах, то було б краще. До речі , на першому фото передній план - паркінг ЖК На Щасливому, що в сусідній темі обговорюється.
  13. Я двічі робив і обидва рази спочатку санвузли, потім кімнати. Сантехніку, до речі, можна встановити і після того, як зробиться ремонт в кімнатах. Тільки ванну точно відразу доведеться ставити, якщо вона не окремо стояча. А унітази, умивальники, всі крани - можна в будь-який момент встановлювати. І якщо ремонт роблять нормальні відповідальні майстри, а не непонятний дядько з ОЛХ за найдешевшим оголошенням, то у новенькій ванній чи умивальнику він не буде мити робочі інструменти.
  14. Мені дуже подобається шавлія, хотів би собі квітник з нею зробити. Якийсь міксбордер. Але вже весна минула, може наступною
  15. ЖК Гармонія (за Епіцентром). Завершують фасад останнього з чотирьох триповерхових будинків. На котеджах теж фасадні роботи. Наживо будинки гарно виглядають, акуратні, симпатичні. Подивимось чи на рівні буде благоустрій території
×
×
  • Створити...