Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Софія23

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Софія23's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Начало популярности

Recent Badges

12

Репутація

  1. Та воно і так у нього під дверима практично, що там тих дворів в нас. То йому не проблема, взагалі.
  2. ООО... Вы просто не совсем в теме нашей херни этой всей. Если есть время, и вдохновение, можете прочитать ещё одну мою тему, можете сразу с конца. Будет все понятно.
  3. Ми ж там були, і вже це нюхали. А як поїхали, так вони нову собаку, на загальний двір щє приперли! Прийшли друзі до нас додому, перевірити хату, а там 3 кучі у загальному дворі! Та кажуть, що на тому маленькому дворіку взагалі - ховйся в жито! Тхне! (то ми і самі знали що там так), бо ми вже там нюхали це, щє як були, говорили їм, вони обіцяли прибирати. А поки нас не було вони приперли нову собаку і ті старі розплодилися. От і поговорили з ним по телефону, що він заблокував нас. Тому, так.
  4. Звісно, як приїду! Вже були думки їхати, бо зла така була! Та тепер трохи охолонула і сусідка сказала, що піде заявляти на нього. Ми та інші сусіди, йї з адвокатом допоможемо, якщо скаже. Бо отак приїду, наприклад спеціально для цього! а якщо це усе з водою затягнеться, доведеться десь жити, блін, не дома!
  5. Дякую, та я не там і не в країні. Єдина сусідка, що зараз недалеко, у Києві, не квапиться йти у поліцію, казала що займеться цим питанням, але чекаємо. Тому чекаємо, як там буде і вже залежно від цього будемо діяти. Найдибільніше зараз у цій ситуації, така невизначеність, і безпорадність, бо нічого сам зробити не можеш. Чекаємо, на неї, це і у її інтересах.
  6. Це так! Звісно, воно не влаштовує. Будемо писати скарги за собак, наче може щось вийти, та це треба бути там. А поки, бачите, як він повернув! Мовляв, користуйтеся свердловиною, але не з мого струму.. Тепер наша сусідка, що зараз єдина там у Києві, звертатиметься до поліції (але, вона не поспішає). Чекаємо. Побачимо, що з цього вийде, і що він там буде казати.. Там вже вирішуватимемо. До опалювального сезону треба 100% щось зробити, щоб вода була. Не кажучи, що це житло, де могли б жити родичі.
  7. Да, там тогда нужна будет солнечная батарея и аккумулятор к ней, там же солнце не всегда и зимой тоже, будет работать? . Не разбираюсь в этом. Цена наверное будет кругленькая? Но хорошее приимущество будет, если отключают такое электричество, то воды нет! А так, вода будет всегда! Классная идея! Вопрос, цены? И чтоб не сломалось это все, слышала что они не долговечны, или..?
  8. Сосед не идёт на переговоры, потомучто не хочет убирать собак, за которыми не убирает, понял что скважина общая наконец и стал теперь давить на единственное, что его - электричество. И говорит, что это забирает его мощность.
  9. Это есть. Ему не нравится, что его мощностями пользуются. Ещё придумали вариант, купить отдельно электроэнергию и от неё запитат насос.. Но это если ещё дадут купить, у нас в селе в этом плане, дефицит.
  10. Той нічого сплачувати не буде, та і хай йому грець. З приводу сервітуту... Чи можна так робити, якщо Суперфіцій є? Чи не потрібні для цього підписи усіх, хто там є? Бо поділити, землю саме у власність передати, не може власниця землі, згідно цього договору, що в нас зараз. Тобто потрібен і його підпис, і усіх хто там власники квартир. Так пояснював адвокат. Поділити можна, але зі згоди усіх. Йому, так не підійде - звісно, якщо його обділять, якби. Він не підпише, і все тоді.
  11. Ок, а припустимо ситуацію, якщо б у нас уся земля була поділена, як хотіла зробити хозяйка землі, спершу. (наче це можна зробити, за умови, якщо усі власники квартир погодяться). В них навіть був папірець, де було вже все розлініяно, та хозяйка захотіла щє грошей, а їй ніхто не заплатив. (це було до нас).. А зараз, я розумію, і вона теж мені казала, що добре, що не поділили.
×
×
  • Створити...