Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Софія23

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Софія23

  1. Та воно і так у нього під дверима практично, що там тих дворів в нас. То йому не проблема, взагалі.
  2. ООО... Вы просто не совсем в теме нашей херни этой всей. Если есть время, и вдохновение, можете прочитать ещё одну мою тему, можете сразу с конца. Будет все понятно.
  3. Ми ж там були, і вже це нюхали. А як поїхали, так вони нову собаку, на загальний двір щє приперли! Прийшли друзі до нас додому, перевірити хату, а там 3 кучі у загальному дворі! Та кажуть, що на тому маленькому дворіку взагалі - ховйся в жито! Тхне! (то ми і самі знали що там так), бо ми вже там нюхали це, щє як були, говорили їм, вони обіцяли прибирати. А поки нас не було вони приперли нову собаку і ті старі розплодилися. От і поговорили з ним по телефону, що він заблокував нас. Тому, так.
  4. Звісно, як приїду! Вже були думки їхати, бо зла така була! Та тепер трохи охолонула і сусідка сказала, що піде заявляти на нього. Ми та інші сусіди, йї з адвокатом допоможемо, якщо скаже. Бо отак приїду, наприклад спеціально для цього! а якщо це усе з водою затягнеться, доведеться десь жити, блін, не дома!
  5. Дякую, та я не там і не в країні. Єдина сусідка, що зараз недалеко, у Києві, не квапиться йти у поліцію, казала що займеться цим питанням, але чекаємо. Тому чекаємо, як там буде і вже залежно від цього будемо діяти. Найдибільніше зараз у цій ситуації, така невизначеність, і безпорадність, бо нічого сам зробити не можеш. Чекаємо, на неї, це і у її інтересах.
  6. Це так! Звісно, воно не влаштовує. Будемо писати скарги за собак, наче може щось вийти, та це треба бути там. А поки, бачите, як він повернув! Мовляв, користуйтеся свердловиною, але не з мого струму.. Тепер наша сусідка, що зараз єдина там у Києві, звертатиметься до поліції (але, вона не поспішає). Чекаємо. Побачимо, що з цього вийде, і що він там буде казати.. Там вже вирішуватимемо. До опалювального сезону треба 100% щось зробити, щоб вода була. Не кажучи, що це житло, де могли б жити родичі.
  7. Да, там тогда нужна будет солнечная батарея и аккумулятор к ней, там же солнце не всегда и зимой тоже, будет работать? . Не разбираюсь в этом. Цена наверное будет кругленькая? Но хорошее приимущество будет, если отключают такое электричество, то воды нет! А так, вода будет всегда! Классная идея! Вопрос, цены? И чтоб не сломалось это все, слышала что они не долговечны, или..?
  8. Сосед не идёт на переговоры, потомучто не хочет убирать собак, за которыми не убирает, понял что скважина общая наконец и стал теперь давить на единственное, что его - электричество. И говорит, что это забирает его мощность.
  9. Это есть. Ему не нравится, что его мощностями пользуются. Ещё придумали вариант, купить отдельно электроэнергию и от неё запитат насос.. Но это если ещё дадут купить, у нас в селе в этом плане, дефицит.
  10. Той нічого сплачувати не буде, та і хай йому грець. З приводу сервітуту... Чи можна так робити, якщо Суперфіцій є? Чи не потрібні для цього підписи усіх, хто там є? Бо поділити, землю саме у власність передати, не може власниця землі, згідно цього договору, що в нас зараз. Тобто потрібен і його підпис, і усіх хто там власники квартир. Так пояснював адвокат. Поділити можна, але зі згоди усіх. Йому, так не підійде - звісно, якщо його обділять, якби. Він не підпише, і все тоді.
  11. Ок, а припустимо ситуацію, якщо б у нас уся земля була поділена, як хотіла зробити хозяйка землі, спершу. (наче це можна зробити, за умови, якщо усі власники квартир погодяться). В них навіть був папірець, де було вже все розлініяно, та хозяйка захотіла щє грошей, а їй ніхто не заплатив. (це було до нас).. А зараз, я розумію, і вона теж мені казала, що добре, що не поділили.
  12. Дякую, так і є. Але сусіду не подобається, що на його лічильнику насос, бо вважає, що це забирає потужність з його електромережі.
  13. Доброго вечора. Підкажіть будьласка. 4 квартири (2 дуплекса) Одна свердловина. Насос качає воду усім 4-ом квартирам. Чи можливо зробити, щоб спожита електроенергія, яку споживає насос конкретно від кожної квартири, йшла на лічильники кожної квартири, яка саме спожила її. Тобто хто включає воду, на того лічильник і рахує.. І чи можливо це буде, якщо усі сусіди увімкнуть одночасно.
  14. Ок. Я і до цього у квартирі мешкала, і ніколи таких засранців не бачила. Тож це може кожного торкнутися. Наприклад, у мого кума за стіною наркоман поселився нещодавно! Хто це міг передбачити. Квартира в новостроє. Тепер у під'їзд бояться вийти. То це таке, що може статися і у багатоквартирних будинках, чи не буває ціх історій у новинах, коли хвора на голову бабуся позаводила 20 котів. Люди потрапляють в халепу у цьому випадку.
  15. Здається ви гарно знаєтесь на єлектроніці.. Може ви знаєте, як зробити так, щоб те, що споживає насос, розподілялось на різні лічильники. Чи це можливо? Тобто я вмикаю у себе воду - і мені на мій лічильник їде нарахування? А коли сусід - то йому йде... А коли разом усі 4 квартири уаімкнуть? Це ж треба, щоб він окремо усім нараховував.. 🤕
  16. Вибачаюсь, не мала можливості відповісти. В нас із землею така ситуація: 1. Була земля у жінки однієї 2. Вона з'вязалась з якимсь забудовником, і вони домовились, що той побудує там 2 дуплекса, ( 4 квартири), і одна квартира буде її, якби бескоштовно. 3. За це - вона віддає усю цю землю згідно договору Суперфіцій у оренду безстроково. Все так і сталося. Останню квартиру - придбав наш "любий" сусід. (та деякий час, не жив там, та не робив ремонт) Ми купили у людей вже, які мабуть як побачили тільки нашого "любчика"(свого, майбутнього сусіда), так і продали її нам! Ми переїхали, і побачили його вже тільки, як потеплішало, навесні.. Та також, все зрозуміли. Згодом, впевнились остоточно, бо коли він зробив ремонт і переїхав остоточно, то почалося те, що я вже тут писала. (собаки, срач від них, діти невиховані, які кидають каміння в машину). Земля, так і залишилася на господарці першої квартири. З останніх новин - Вона (господарка першої квартири і землі), вчора теж туди поїхала і з'ясувала, що води немає і в неї. 😳 Тобто! Він перекрив усім нам (трьом квартирам). Сказав - що не дозволить користуватися своїми кіловатвми, - саме! Ну окей.. Гаразд! Та як нам користуватися, так щоб від однієї свердловини, але, щоб кожному на його лічильник йшло? Здається так неможливо?
  17. В нас так само, але в Швейцарії. Більше того, в нас такий дворік, на першому поверху, і до нас ходить сусідський кіт у гості, і вже попросила сусідка цього кота на нас лишити, як вона поїде у відпустку. Мені взагалі ОК. Нам тут ніхто не заважає, і ми нікому, ніколи ніяких питань немає. Сусіди квіти під двері одного разу поставили, бо їм подарували, а вони на вихідні поїхали з дому.. Зато, вдома, крім гівна, ще воду вимкнув 😂😭
  18. Нова інфа по темі. Звернулися до нового юриста. Він сказав, що зі свердловиною- як приїдемо, викликати поліцію, муситиме увімкнути воду, бо немає в нього права перекривати. З приводу собак, сказав, що треба писати скарги нам усім. Коли набереться певна кількість скарг, можуть забрати собак в нього. Будемо діяти.
  19. Дальньому сусіду теж не подобається усе це, гавкіт цілодобово. Вони поїхали звідти зараз. Нас також немає, а перший будинок - жіночка там не живе, бо ремонт не доробила і хоче його продавати. Вони тому там хозяйнують, як хочуть. Води точно немає у нас і у дальнього сусіда! До нас друзі ходили, перевіряли. Та і той сусід написав повідомлення, перед тим як заблокувати нас - що тепер фіг вам дам користуватися! У цієї жіночки, що ремонт не доробила, вона не перевіряла ще. Але їй також не подобається уся ця антісанітарія. Подивимося, хто з нас перший приїде. Буде і розмовляти з ними. Але, один висновок, це правда що тут люди пишуть - такі будинки не для наших людей (деяких).
  20. Ви серйозно? Люди запитали, я відповіла. З кожним питанням - завжди якась інформація додаткова з'являється. Я дуже хочу, перед розмовою з цим сусідом, максимально почути як у інших людей було. Звісно, найпростіше- продавати! Та хто таке купить - коли тхне так? Коли в них не було собак, то влітку ми могли там на вулиці сидіти, вечеряти. Зараз це неможливо. От може ще хто знає, в таких випадках санстанція (взагалі працює в нас вона?) може можна викликати санстанцію?
×
×
  • Створити...