Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Slonotop

Пользователи
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Slonotop

  • День народження 14 вересня

Персональная информация

  • Откуда
    Борисполь
  • Пол
    Мужской

Slonotop's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

4

Репутація

  1. Щось мені підказує що радіти Вам рано. Я 4 місяці тому отримав ТУ та договір. Навіть оплатив. А світла досі нема. І коли буде - не відомо. А все через те, що треба робити перерозподіл навантаження. А це робить тільки київобленерго. А вони чомусь не дуже то і поспішають.
  2. Дякую за оперативність. Кривенький якись сайт у них. Може підкажете їх зворотній зв'язок, або телефон для зверненя громадян є?
  3. За цією спрощеною системою мені вже 4місяці не можуть світло дати на ділянку! Це при тому, що трансформатор у мене через перехрестя. Люди скажіть кому і як скаргу на Київ обленерго подати. Хто їх контролює?
  4. У мене ось ось закінчилася подібна ситуація. Leon - рес Вас підключить і так, тільки договір не заключать. Мені в РЕС сказали що їм достатньо чеків з пошти про відправлення листа.
  5. Дякую. Без підказки мабуть спустив би на гальмах. А як правильно це тепер зробити? Адже пройшло 4 місяці. Яку дату вказувати. Може хтось зразок повідомленя скине? Був би дуже вдячним.
  6. Доброго дня. Може трохи не в тему, за це вибачайте. Маю питання: сплатив штраф за те що не повідомив мнс про початок будівництва. Тепер мені треба їх повідомити, чи інспекція в мому місті сама це зробить?
  7. А можна з цього місця докладніше? Ось у мене ситуація - до правдивості данних питань не було. Але за неповідомлення мнс та міськсамоврядув - штраф заплатив. З момента відправки листа пройшло 4 місяці. В базі мене досі нема. Що мені робити? Запити надсилати? А в якій формі?
  8. Скажіть, будьте ласкаві, чи є часові терміни у інспектора по між складанням акту огляду та оформленя порушеня і винесеням та врученям мені постанови про адмін порушеня?
  9. Доброго всім часу доби. Купив чудо пічку на 50 квт від Херсонських майстрів. Планую ставити в майстерні. 2 кімнати. Думав ставити біля міжкімнатної стіни в одій кімнаті і ч/з стіну вести 3 метри труби під уклоном не меньш 45° ч/з другу кімнату щоб трубою ще підтоплювати. вивід димохода через стіну. Але почитав тему і розумію що так робити ризиковано, або взагалі не можна. Підкажіть, будьте ласкаві, як найкраще поступити? Чи може завести метр труби в другу кімнату і пустити ч/з дах вгору? Не хочеться дах різати, але і хочеться рівномірно опалити обидва приміщеня.
  10. Доброго дня всім. Складно опанувати 50 сторінок дрібним шрифтом. Як що існує відповідь на моє питання прошу тицьнути. Або відповісти: вчасно відправив повідомленя про початок будівництва, а ось повідомити органи міськ самоврядування та інспекцію про облаштування території та початок будівництва забув. Почав будуватися. ч/з 1.5 місяці очикування відповіді подзвонив в ГАСК Києва. Сказали чекати інспектора. ч/з тиждень об'явився інспектор. Перевірка порушень буд паспорту не виявила, а ось за не повідомленя - штраф. Отримав на руки акт перевірки дотриманя вимог, протокол про адмін. порушення та припис про усунення порушення вимог. Після цієї епопеї пройшов місяць і цілковита тиша. Питання - що має відбутися далі? Коли і на підставі чого платити штраф? Чи не грає час проти мене шляхом збільшеня сумми штрафу?. Будь ласка прошу відповісти, бо впевнений, ні в кого нема грошей зайвих, тим більш на сплату штрафу який, теоритично, може збільшитися в розмірі за не своєчасну сплату.
  11. Дякую, Тетяна. Ви мені допомогли. Саме заради таких ось обгрунтованих порад, я і створив тему. Проекту нема поки що. А план 1го поверху буде розроблятися саме згідно місця розташування будинку на ділянці. Ну одне майже точно - кухня буде на півночі. І веранда.
×
×
  • Створити...