Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Slonotop

Пользователи
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Slonotop

  1. Щось мені підказує що радіти Вам рано. Я 4 місяці тому отримав ТУ та договір. Навіть оплатив. А світла досі нема. І коли буде - не відомо. А все через те, що треба робити перерозподіл навантаження. А це робить тільки київобленерго. А вони чомусь не дуже то і поспішають.
  2. Дякую за оперативність. Кривенький якись сайт у них. Може підкажете їх зворотній зв'язок, або телефон для зверненя громадян є?
  3. За цією спрощеною системою мені вже 4місяці не можуть світло дати на ділянку! Це при тому, що трансформатор у мене через перехрестя. Люди скажіть кому і як скаргу на Київ обленерго подати. Хто їх контролює?
  4. У мене ось ось закінчилася подібна ситуація. Leon - рес Вас підключить і так, тільки договір не заключать. Мені в РЕС сказали що їм достатньо чеків з пошти про відправлення листа.
  5. Дякую. Без підказки мабуть спустив би на гальмах. А як правильно це тепер зробити? Адже пройшло 4 місяці. Яку дату вказувати. Може хтось зразок повідомленя скине? Був би дуже вдячним.
  6. Доброго дня. Може трохи не в тему, за це вибачайте. Маю питання: сплатив штраф за те що не повідомив мнс про початок будівництва. Тепер мені треба їх повідомити, чи інспекція в мому місті сама це зробить?
  7. А можна з цього місця докладніше? Ось у мене ситуація - до правдивості данних питань не було. Але за неповідомлення мнс та міськсамоврядув - штраф заплатив. З момента відправки листа пройшло 4 місяці. В базі мене досі нема. Що мені робити? Запити надсилати? А в якій формі?
  8. Скажіть, будьте ласкаві, чи є часові терміни у інспектора по між складанням акту огляду та оформленя порушеня і винесеням та врученям мені постанови про адмін порушеня?
  9. Доброго всім часу доби. Купив чудо пічку на 50 квт від Херсонських майстрів. Планую ставити в майстерні. 2 кімнати. Думав ставити біля міжкімнатної стіни в одій кімнаті і ч/з стіну вести 3 метри труби під уклоном не меньш 45° ч/з другу кімнату щоб трубою ще підтоплювати. вивід димохода через стіну. Але почитав тему і розумію що так робити ризиковано, або взагалі не можна. Підкажіть, будьте ласкаві, як найкраще поступити? Чи може завести метр труби в другу кімнату і пустити ч/з дах вгору? Не хочеться дах різати, але і хочеться рівномірно опалити обидва приміщеня.
  10. Доброго дня всім. Складно опанувати 50 сторінок дрібним шрифтом. Як що існує відповідь на моє питання прошу тицьнути. Або відповісти: вчасно відправив повідомленя про початок будівництва, а ось повідомити органи міськ самоврядування та інспекцію про облаштування території та початок будівництва забув. Почав будуватися. ч/з 1.5 місяці очикування відповіді подзвонив в ГАСК Києва. Сказали чекати інспектора. ч/з тиждень об'явився інспектор. Перевірка порушень буд паспорту не виявила, а ось за не повідомленя - штраф. Отримав на руки акт перевірки дотриманя вимог, протокол про адмін. порушення та припис про усунення порушення вимог. Після цієї епопеї пройшов місяць і цілковита тиша. Питання - що має відбутися далі? Коли і на підставі чого платити штраф? Чи не грає час проти мене шляхом збільшеня сумми штрафу?. Будь ласка прошу відповісти, бо впевнений, ні в кого нема грошей зайвих, тим більш на сплату штрафу який, теоритично, може збільшитися в розмірі за не своєчасну сплату.
  11. Дякую, Тетяна. Ви мені допомогли. Саме заради таких ось обгрунтованих порад, я і створив тему. Проекту нема поки що. А план 1го поверху буде розроблятися саме згідно місця розташування будинку на ділянці. Ну одне майже точно - кухня буде на півночі. І веранда.
  12. Можна рушити будь що, крім сусідського будинка. Все проектується. В'їзд ближче до гаража. Хвіртка, звісно до будинка. 2 Татьяна, трохи не зрозумів розташування яке Ви пропонуєте.
  13. Майже 100 переглядів і жодної поради. Чи я заморочуюсь і немає різниці як розташовувати, чи нема кому порадити?
  14. Забув сказати, при такому розташуванні як на малюнку, в'їзд в гараж планується поміж дерев, з лівого боку, як що дивитися на малюнок.
  15. Доброго часу доби шановні форумчани. Допоможіть вибрати найкращий варіант розташування будівельних споруд на ділянці. Вихідні дані: - Ділянка 20х50 (кутова, з легким приниженням до фасаду) фасад на південний-південний захід; - Будинок №6, круглої форми діаметром 10м, двоповерховий (+ передпокій 2мх2м (зі сходу), веранда(на північ) 3(2,5)х4); - Гараж №4 - 6х6; - Дісталося, як бонус, 8 плодових дерев, п'ятирічних №3; - №5 не рахується, це металева будочка; - №2 сусідський будинок; - №1 дорога; - Туалет на вулиці; - Компостна купа. Комунікації по фасаду, по вулиці. Планувалося як на малюнку, але є сумніви. Може краще з фасаду гараж, а за ним будинок, хочеться подалі від сусідського свій ставити, тим більш на фасад іде невелике приниження?
  16. Вот именно, не маленький. Весьма жаль, так как место там хорошее, само по себе. А фирма которая єти участки распродает ни слова про такое соседство не говорит. Я бы таких фирмачей лицензии лишал бы.
  17. Я живу в Борисполе, и весь район прокатал на велосипеде. Сам с женой ищу участок, и когда пол года назад там нам предложили (очень дешевые были участки, тогда ни свет не провели ни дороги не пробили), мы на отрез отказались. Не все знают что мусорка это только половина беды. За садами, в сторону ВПП аеропорта, стоят отстойники. И поверьте мне, как местному жителю - запахи там бывают хуже чем на Харьковском массиве! Мой совет -НЕ БРАТЬ!. Да, тут жена подсказывает - в местных зем фирмах есть уже подряды на расширение отстойников. Вот и думайте... На картах гугл их очень хорошо видно.
  18. Ви цілком прави. Краще мабуть почекати рік ніж все життя мучатися. Дякую за поради всім. Будем ще думати ))
  19. Да уж. Були в мене сумніви, та вони не розвіялися, а ще більше укріпілися в голові.Справа в тому що ділянка за ціною дуже смачна, в порівнянні з тими що є в тому селі. вдвічі а то і втричі.
  20. Справа в тому, що будинки сусідів розташовані на фасадній частині ділянок, а наш будинок буде глибше (там ширина 13 м). На його рівні тільки городи, тому пожежна безпека в нормі має бути. У мене сестра живе в Німеччині, то в них будинок взагалі 5 х 8 м, але триповерховий)).
×
×
  • Створити...