Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Анатолий1985

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Анатолий1985's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

5

Репутація

  1. Такой цвет понравился....хотим преобрести именно "дуб престиж"
  2. Нужно ламинат Коростенский завод МДФ Дуб Престиж FN 105 11 пачек (23,15 м2). тереториально Киев, м.Бориспольская. Жду предложений в личку.
  3. Потрібний екструдируванний пінополістірол: - толщина 5см - 80 м2 - толщина 4см - 20 м2 - толщина 2 або 3см - 10м2
  4. Примажусь до теми. Також потрібні поліпропіленові труби та комплектуючі.
  5. Напевно теплова потужність. В мене також на 24 кВт, але димохідний. Стоїть насос , в залежності від режиму максимум 80 вт.
  6. Також потрібні снігоутримувачі , коричневий колір , глянець.8 шт.
  7. Постачальник вибраний. Тему можна закривать.
  8. Рішення прийняли, хлопці приступили до роботи , ну і я в тому числі (на 2 тижні раніше моя бригада закінчила об’єкт по кладці, приступили до криші , й виділили мені в поміч 2 чоловік), виложу фотки пізніше, пофарбували половину , начебто заказчику подобається. Але щось швидко ми домовилися з ним по ціні 60 грн. за м2.
  9. Потрібно OSB 8-10 мм. 30 листків. Ціни й звідки забирать.
  10. Потрібно краще утепляти ті частини будівлі де найбільші втрати тепла(приблизно 40% вікна, 30% стіни, 20% стеля й 10% підлога). Мені наприклад вистачає 20 мм. европінопластуна підлогу, стіни утеплені 50мм ПСБ-С15(між піноблоком та лицевою цеглою), стеля 100 мм мінвати (2350 м3 газу за рік) звичайно можна й 100 мм. покласти на підлогу, але чи рентабельно буде, в людини бюджет не резиновий. Чи краще покласти труби на бетон й гріти землю? Про інші марки труби я чув, але пишу про ті, якими матеріалами я користуюся й ще ніразу мене не підводили, якщо Вам ці види труб не підходять, як матеріал, то так і буде, це право кожного . Це форум, де кожен може висловити свою думку. На рахунок металопластика, то ``так`` на металічних фітингах. За 6 років експлуатації не було жодної каплі, навіть натяку на неї. Опалення обійшлося 18 тис. грн.(котел+700 м.п. труб(16 мм й товщиною 2,25 мм.)+12 алюм. батарей по 10 секцій з кранами(підключення з однієї точки) +колектора на опалення та водозабеспечення+спускники+2 полотенцясушителя). Жодного з`єднання труб тройніками в стяжці, все окремою подачею.
  11. Всім дякую. Тему можна закривать.
  12. Маэться на увазі просто пластикову трубу виставити й закласти цеглою?
  13. Наприклад, в мене в домі підключення теплої підлоги й батарей робилося металопластиковими трубами, але це було в 2007 році коли якість труб була певною мірою високою,+2-х контурний котел viessmann-vitopend-100 (на даний час думаю є щось й набагато новіше,але я ним повністю задоволений, 2350 м3 за рік, опалювальна площа 150 м2), але зараз якість залишає бажати кращого(багато нарікань на металопластик). Буквально вчора паяли на Позняках в квартирі поліпропілен на воду(тиск близько 5-6 атм., хоч би капнуло), а в домі тиск в системі опалення не перевищуватиме 1.2--1.4 атм....Відкрийте тему де вам підкажуть кращу з труб для опалення....по показникам витривалості до температури, жорсткості води та інше....Бажаю удачі в будівництві.
  14. З чого плануєте зробити теплу підлогу? Поліпропілен чи металопластикова труба?
  15. Монтаж полов, устройство финальной стяжки и консервирование теплого пола на зиму (3..4 кв 2013); Монтаж котла и запуск системы отопления (2..3 кв. 2014); Щоб не втрачати тепла, на чорнову стяжку покладіть европінопласт (стіродур товщина 20 мм) з швами між ними десь по 10 мм, а на нього вже труби для теплої підлоги. Я б не заливав на зиму фінішну стяжку на 1 поверсі по трубах,бо при запуску системи може вискочити дуже неприємна дія,десь маленький брак бруби, або хтось ненароком наступив на трубу при заливанні стяжки, і побіжить водичка. Я за те щоб все було встановлене, перевірене, запущене й прийняте в експлуатацію в один момент.!!!!
×
×
  • Створити...