Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Анатолий1985

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Анатолий1985

  1. Такой цвет понравился....хотим преобрести именно "дуб престиж"
  2. Нужно ламинат Коростенский завод МДФ Дуб Престиж FN 105 11 пачек (23,15 м2). тереториально Киев, м.Бориспольская. Жду предложений в личку.
  3. Потрібний екструдируванний пінополістірол: - толщина 5см - 80 м2 - толщина 4см - 20 м2 - толщина 2 або 3см - 10м2
  4. Примажусь до теми. Також потрібні поліпропіленові труби та комплектуючі.
  5. Напевно теплова потужність. В мене також на 24 кВт, але димохідний. Стоїть насос , в залежності від режиму максимум 80 вт.
  6. Також потрібні снігоутримувачі , коричневий колір , глянець.8 шт.
  7. Постачальник вибраний. Тему можна закривать.
  8. Рішення прийняли, хлопці приступили до роботи , ну і я в тому числі (на 2 тижні раніше моя бригада закінчила об’єкт по кладці, приступили до криші , й виділили мені в поміч 2 чоловік), виложу фотки пізніше, пофарбували половину , начебто заказчику подобається. Але щось швидко ми домовилися з ним по ціні 60 грн. за м2.
  9. Потрібно OSB 8-10 мм. 30 листків. Ціни й звідки забирать.
  10. Потрібно краще утепляти ті частини будівлі де найбільші втрати тепла(приблизно 40% вікна, 30% стіни, 20% стеля й 10% підлога). Мені наприклад вистачає 20 мм. европінопластуна підлогу, стіни утеплені 50мм ПСБ-С15(між піноблоком та лицевою цеглою), стеля 100 мм мінвати (2350 м3 газу за рік) звичайно можна й 100 мм. покласти на підлогу, але чи рентабельно буде, в людини бюджет не резиновий. Чи краще покласти труби на бетон й гріти землю? Про інші марки труби я чув, але пишу про ті, якими матеріалами я користуюся й ще ніразу мене не підводили, якщо Вам ці види труб не підходять, як матеріал, то так і буде, це право кожного . Це форум, де кожен може висловити свою думку. На рахунок металопластика, то ``так`` на металічних фітингах. За 6 років експлуатації не було жодної каплі, навіть натяку на неї. Опалення обійшлося 18 тис. грн.(котел+700 м.п. труб(16 мм й товщиною 2,25 мм.)+12 алюм. батарей по 10 секцій з кранами(підключення з однієї точки) +колектора на опалення та водозабеспечення+спускники+2 полотенцясушителя). Жодного з`єднання труб тройніками в стяжці, все окремою подачею.
  11. Всім дякую. Тему можна закривать.
  12. Маэться на увазі просто пластикову трубу виставити й закласти цеглою?
  13. Наприклад, в мене в домі підключення теплої підлоги й батарей робилося металопластиковими трубами, але це було в 2007 році коли якість труб була певною мірою високою,+2-х контурний котел viessmann-vitopend-100 (на даний час думаю є щось й набагато новіше,але я ним повністю задоволений, 2350 м3 за рік, опалювальна площа 150 м2), але зараз якість залишає бажати кращого(багато нарікань на металопластик). Буквально вчора паяли на Позняках в квартирі поліпропілен на воду(тиск близько 5-6 атм., хоч би капнуло), а в домі тиск в системі опалення не перевищуватиме 1.2--1.4 атм....Відкрийте тему де вам підкажуть кращу з труб для опалення....по показникам витривалості до температури, жорсткості води та інше....Бажаю удачі в будівництві.
  14. З чого плануєте зробити теплу підлогу? Поліпропілен чи металопластикова труба?
  15. Монтаж полов, устройство финальной стяжки и консервирование теплого пола на зиму (3..4 кв 2013); Монтаж котла и запуск системы отопления (2..3 кв. 2014); Щоб не втрачати тепла, на чорнову стяжку покладіть европінопласт (стіродур товщина 20 мм) з швами між ними десь по 10 мм, а на нього вже труби для теплої підлоги. Я б не заливав на зиму фінішну стяжку на 1 поверсі по трубах,бо при запуску системи може вискочити дуже неприємна дія,десь маленький брак бруби, або хтось ненароком наступив на трубу при заливанні стяжки, і побіжить водичка. Я за те щоб все було встановлене, перевірене, запущене й прийняте в експлуатацію в один момент.!!!!
  16. Ще б фасад забабахать розчином для змивання солей ``Фасад-2`` й полакувати в три шари ``Фасад-1``. Доречі, а сходи, начебто, вимощені з ракушняку під плиткою? Чи я помиляюся?
  17. Боятися в першу чергу за якість клеючої суміші на яку потрібно покласти плитку(багато підробок розкручених брендів) та й атмосферні умови, частково, можуть внести свої корективи. А плитку зі сходів шкода, не псувала гармонію кольорів.
  18. Яке буде на них навантаження? Яка відстань між ними?
  19. Яка висота погреба?Перегородки в ньoму будуть?Можете вислати проект, якщо тема ще актуальна, на почту tolik23091985@bigmir.net
  20. Нужно привести облицовочный кирпич в нормальное состояние. Дело в том что при строительстве дома кирпич был заляпан роствором и бетоном, а швы розшиты не полностью или сбольшими дырами в швах. Какая стоимость м2 (подрозшивать, где возможно+заделать дирки в швах+стереть роствор спец.ростворителем ’’Фасад-2’’+покрасить лаком ``Фасад-1``). Приблизительно 500 м2.
×
×
  • Створити...