Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fedorovych

Пользователи
  • Публікації

    153
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача fedorovych

  1. Ціна була десь на 30% більша. Тоді (3 роки назад) маркували всі і укр теж. Китай не мав маркування
  2. Можливо, помилився з 0.4- тре дивитись в платіжках. Можливо грубше, але метал був арсел мітал (на листах має бити маркеровка, яку на заводі зробили) Коли брав (3 роки назад), то уважно вивчав і тему металочерепиці. Який метал на той момент був нормальний, яка товщина, скільки цинку має бути. Навіть зєднанням замком цікавився (але ціна надто дорого була) і вибирав і шукав по різних канторах які у Львові були. Кантора на перехресті за цей час не зникла, як деякі інші. Брав зразу вних водостоки- відповідно за дах+водостоки мав трохи знижку. Дивився навіть Руккі тоді. І прочитав тут на форумі досить багато про вибір метолочерепиці. Висновок зробив для себе такий: треба вибирати матеріал (товщина і цинк), а станки на яких штампують приблизно у всіх однакові. Коли десь будете замовляти, обовязково не беріть тонкий китай.
  3. На галецькому перехресті брав (dahu.com.ua). Матеріал був АстелМітал. 0.4 І ціни були в них нормальні в регіоні. (дешевше ніж в на виробництві в інших наприклад на Чигиринській) Доставили все в срок. Виробництво в них с. М.Підліски. Нормально порахували- відходи мінімальні.
  4. Дачні біля Шевченка, дачні біля Пасічної або Медової печери, або Тракт Глинянський. Але ціна всюди буде висока, якщо заїзд нормальний
  5. Дивно що Львівські хоча робляться в Києві Якість їх не знаю, але не раджу брати ті що продаються на Чигоринській (Львів) Раджу не брати ті в яких лиштва не морозостійка і в яких МДФ не морозостійкі. І основне при таких дверях обовязково має бути метал мінімум 3 мм (інакше гнутись будуть). Замок який іде в комплектації якщо є такий, замінити зразу на нормальний.
  6. Електротовари, теоретично, на Б.Хмельницького напроти Епіцентру. сантехніку навіть через львівський інет магазин (але до того подивіться вживу, десь в магазинах, щоб точно знати що саме цікавить) Гіпсокартон на гуртівні, була раніше в Малехові, але якщо Вам лише пару листів - не заморочуйтесь і беріть в найближчому магазині - доставка дешевша вийде.
  7. fedorovych

    Плити перекриття

    Хороших ніде 3 роки назад більш-менш були нормальні в Червонограді (привезуть і до Львова, але ра***те тоді ціну із доставкою) Я тоді брав на Польова, 44, ціна була майже однакова всюди, мені доставка звідти дешевшою була геометрія звісно страдала, але майстри казали тільки не брати на Кульпарківській (там взагалі дуже хринові) І на Польовій було все що мені потрібно було для перекриття і балки на вікна (замовляв і наступного дня з самого ранку забирав).
  8. Я мав на увазі, що в них було найдешевше (4 роки назад) А ток то виїжджають і беруть проби. І результати аналізів за 2 тижні по кожному слоєві грунту. Якщо приватний будинок (1-2 поверхи) то хватає глибини і 6 метрів. І 2 точки по діагоналі майбутньої будови. Якщо щось більше будувати, тоді тре більше точок і глубину 12 метрів
  9. Не знаю чи вони в Стрию будуть робити. В мене робили у Львові www.dlab.com.ua/id/13250 Ціна була найнижча, але свердловину робили інші. Я б радив просто шукати хто Вишукування робить найдешевше (Вам реально для документів потрібно, а вже свердловину робити не в державних канторах)
  10. fedorovych

    Улыбнуло

    - У меня депрессия. Я толстая и одинокая. - Ну что вы, Циля, вот покажите, где вы толстая? - Моня, может вам еще показать, где я одинокая?
  11. fedorovych

    Улыбнуло

    Оце вже кліпи пішли. Слабонервним не дивитись
  12. fedorovych

    Улыбнуло

    — Ребе, у меня проблема! Я наполовину еврей, а наполовину — украинец… — Понимаю, понимаю… Обрезать — жалко, надкусить — больно. ******************************************************** В еврейской философии идут большие споры, когда начинается жизнь. Еврейские мамы в основном считают, что зародыш не может считаться жизнеспособным, пока он не окончил мединститут или юрфак.
  13. fedorovych

    Улыбнуло

    — Ребе, что мне делать? У меня куры дохнут! — Скажи, Хаим, у тебя есть дома пшено? — Есть, ребе! — Насыпь курам пшена в форме круга. — Спасибо, ребе, так и сделаю! На следующий день. — Ребе, я насыпал курам пшена в виде круга, но они всё-равно дохнут!!! — Тогда насыпь им пшена в форме треугольника. Прошёл ещё один день. — Ребе! Я насыпал курам пшена в форме треугольника, но они всё-равно продолжают дохнуть! — Так насыпь им пшена в форме квадрата. На следующий день. — Ребе! Ничего не помогло! Все мои куры передохли! — Передохли? Жаль. А у меня ещё осталось столько нереализованных идей…
  14. fedorovych

    Улыбнуло

    Одесский юмор: -Софа, у тебя лишний вес. - Это запасной!!! -У вас есть документы на эту рыбу? -А шо вам надо, свидетельство о смерти? - Роза Моисеевна, сколько Вам лет? - Та... Каждый год по-разному! - Сара,я выйду замуж только по любви! - Я, Софочка, тоже... Если не подвернётся что - нибудь получше... Бабушке Соне очень понравился Скайп... - Нет, Вы таки посмотрите какая вещь!И вроде бы у нас гости, а кормить не надо — Боря, и где ты познакомился с такой девушкой? — Как "где"? На Дерибасовской, под фонарем! — И шо, фонарь тогда не работал? Мужчина входит в цветочный магазин и просит: - Подберите мне, пожалуйста, сто роз для моей жены. - Господи! Что же вы такого натворили Одесса. Рыбный ряд на Привозе. Продавец: - Женщина, что вы думаете!? Берите! Таки живой карп! Пять минут назад только плавал! - А почему он не двигается, и жабры у него какие-то бледные? - Мадам, он застыл и побледнел от волнения при виде вашей ослепительной красоты.
  15. Для порівняння є вже прораховані ФАКТИЧНІ витрати на будівництво 2 п будинку 9.5х9.5 (ссылка устарела) фундамент+стіни+дах+вся робота по внутрішніх роботах (штукатурка , шваклівка, плитка і тд. ) рахується окремо зараз вже більше ніж саме сама коробка. + комунікації - вони в декого виходять дешево в декого дуже дорого
  16. fedorovych

    Улыбнуло

    Изя на приеме у врача: - Доктор, шо Вы скажите за мои анализы? - Анализы... неважные, батенька, кал вообще говно.... "Здравствуйте, я ваша тетя!" - сказал дядя Изя, вернувшись из Таиланда. - Сарочка, какие у вас красивые зубы! - Это от мамы! - Надо же, как подошли! - А шо это ваша Циля так долго не выходит замуж? - Так никто же не берет. - А вы таки у всех спросили? - Сарочка, за тобой мужчины бегают? - Таки бегают, но не очень бистро... - Бабушка, а когда девочка становится взрослой? - О, Сонечка! Девочка становится взрослой, когда на кухню зовут не кушать, а готовить... Еврейская телеграмма: Таки начинайте нервничать. Подробности письмом - Доктор, я сильно теряю волосы! Шо мне делать, шобы их сохранить? - Ой, это таки просто! Ложите их в коробочку! Письмо в Одесский горздравотдел. "У нашего дедушки был приступ почечной колики, мы вызвали неотложку. Приехал вдымину пьяный врач, нагадил в шкаф, сделал укол в диван, обложил всех матом, сложил инструмент в мамину сумку и уехал. Дедушка так смеялся, что описался и песок вышел! Теперь он здоров! Спасибо, Вам за ваших докторов!" «В жизни надо что-то менять!», — сказал еврей и открыл обменный пункт. – Шо-то вы мене не нравитесь. – А вы пейте, пейте.
  17. fedorovych

    Улыбнуло

    Всі уважаємі блогіри раптом взялись постить за вкусну і нездорову піщу. Вовк хоче буть в тренді, но оскільки зайнятий написанням мегашедевра на стотищлайків і мільйон перепостів, а ще й лінивий як собака, рішив запостить свій старий креатив. Об картошці і способах пріготовлєнія оної в екстремальних условіях. Братьям-чегекашникам читать нема смислу, я вам всім цю байку вже вживу розказав, ждіть наступного поста ‪#‎боян‬ ‪#‎каральна_кулінарія‬ Картопля смажена по-студентському. ... гуртожиток був брудний, п'ятиповерховий, заселений студентами-медиками та тарганами і давно потребував ремонту. В ньому не було гарячої води, кабельного телебачення, читального залу та найменшої надії на появу хоча б чогось з перерахованого вище. А проте дещо там таки було. Плита. Справжня газова плита на котрій бідні голодні студенти готували борщ, пекли картоплю, розігрівали пєльмєні та інші смаколики. Власне з плити і почалась історія трьох мушкетерів. Три мушкетери - назвемо їх Степаном, Петром і Віталіком - хоча б тому, що вони звались зовсім не так займали невеличку зручну кімнату - 2 на 2 метри на четвертому поверсі пойменованого гуртожитку. Степанко мріяв стати гінекологом і весь вільний час приділяв виробленню практичних навичок, Петро мріяв стати військовим медиком, а Віталік після історії з ВМС (історія власне вельми цікава і коли-небудь ви її обов'язково почуєте) захопився органічною хімією. Синтез нових хімічних сполук призвів до цілодобового смогу через який в кімнаті не було видно навіть тарганів. Чи не з цієї причини колєги доручили йому забратися з кімнати хоч на годину і аби не дурно витрачав час - насмажити картоплі на вечерю. Наш герой сприйняв доручення серйозно і з педантизмом майбутнього вченого зібрав все, що йому було потрібно для цієї нелегкої процедури (точніше майже все) і спустився на другий поверх де власне і знаходилася та злополучна плита. Як на гріх - ще й не зайнята. І тут почалося священнодійство. Тому що для голодного студента приготування будь-якої їжі - щось на зразок релігійного ритуалу. Руки майбутнього хіміка тріпотіли наче двійко дивних білих птахів. Легкі елегантні рухи великого ножа для чистки (так це був Окремий Ніж Для Чистки) оголили картоплини до соромливої непорочної білизни. А далі в симфонію включився Ніж для Нарізки - жорстке брутальне лезо, що диктувало структурі картоплини свою волю. Не пройшло й 20 хвилин, як перший етап було пройдено. А далі... далі пательню було поміщено на плиту в лагідні обійми майже непомітного вогника, легким рухом на разжарену поверхню вилилась невеличка цівка олії, картопляні кружальця, два яєчка, дрібно нарізане сало, трішки цибульки... ритуал тривав понад годину. Можливо він тривав би й довше, але це був гуртожиток. При вході до кухні зібралася черга майбутніх дохторів зі своїми запасами, котрих дуже дратувала неквапливсть нашого персонажа, а смачний запах і пізній час тільки доливали масла в вогонь. Тому, зважаючи на невдоволені репліки і невизначені погрози пан Віталій завершив Великий процес. Без поспіху склав всі інгрідієнти до сумки,взяв її в ліву руку підійшов до плити... і згадав, що дещо він таки забув. Ганчірку за допомогою якої зазвичай знімав гарячу сковорідку з вогню і ніс її до кімнати. Студент благально обернувся. Звідусіль на нього кровожерно дивилися налиті кров'ю голодні очі. Ганчірку ніхто позичати не поспішав. А залишати пательню на поталу цій зграї він не збирався. Він узявся правицею за ручку сковорідки і в той же мент зрозумів одну фактично очевидну істину - він не має випустити її з рук. Бо вдруге вже не візьме. І побіг. Швидко. Дуже швидко. Секунди свистіли і ляскали нашого героя по вухам. В один мент він добіг до знайомих дверей, відчинив їх з ноги, прокричав "А тепер,суки, бігом за пивом" і елегантним боулерським рухом послав пательню на середину кімнати. Потім підняв очі - і побачив двох незнайомих дівуль. Постояв. Згадав, що в гуртожитку 2-3 поверхи були жіночими, а 4-5 -чоловічими. Ще раз з сумом глянув на пательню, зачинив двері і пішов до себе в кімнату. ... рівно через півгодини, коли пан Віталій лежачи на вбитому ліжку пробував читати щось з патфізіології в двері постукали. Студент встав, підійшов. неквапом відчинив двері здоровою рукою. За дверима не було нікого. Якщо не рахувати начисто вилизаної сковорідки і двох пляшок пива. А мораль сеї байки така: шановні чоловіки - вчіться готувати. І тоді жінки самі бігатимуть вам за пивом та вибачатимуть всякі ваші чоловічі дрібниці.
  18. fedorovych

    Улыбнуло

    Волшебная штука брак! Есть в нём нечто магическое! Женятся зайки с котиками, а разводятся коровы с козлами — Нет ничего крепче маминого молока. Я до сих пор не могу вспомнить первые два года своей жизни. — Ага, дикое пойло… я постоянно что-то орал и ссался под себя.
  19. 1. Тех. Умови від РЕМ - 1000 грн.- точно більше, в мене на підключення 30 кіловат було десь 1500 грв. Хороша порада- НЕ РОБІТЬ ВИКОНАННЯ РОБІТ через ОБЛЕНЕРГО - здеруть в 3 дорога. (вони платять по мінімуму районним РЕМ які саме і виконують роботу, а все інше собі) Порада2: А коли получите кошторис, то перепитайте і в інших контор із ліцензією - якільки в них буде коштувати це ж саме (але непоказуйте кошторис який будете мати)
  20. fedorovych

    Улыбнуло

    Приходить гуцул в публічний будинок, знімає собі дівку. Тут звідки не візьмись вламуються менти з облавою. Всіх вишикували в коридорі і почали дізнання: - Ти хто? Повія? - Ні, що ви! Я масажистка! - А ти? - А я роблю педикюр! Гуцул не витримує: - Нє, ну ви видите шо ся діє?! Зараз виявитьсі, що шльондра тут - я
  21. Погоджуюсь - каркасник (правильно зроблений) це нормально. Але тут він мягко кажучи не нормально. RE:зато екологічно, дешево, швидко... Екологічно - не впевнений що тут вони будуть екологічно - дерево на 99% впевнений що "чимісь" обробляють- і не думаю що екологічно чистим Тирсоплити - думаю дешеві брали і відповідно в мене питання, а яка там звязуюча речовина (клей смола ....) дешево- якщо матеріали дешеві і не рахувати свій затрачений час за нагляданням (хоча більшість очікує замовив і зробили, а не контролювати щодня) + врахувти затрати на витрати вентиляцію швидко - так швидко, але і коробку можна з фундаментом зробити за майже за 3 місяці (з витратою свого часу лише на початку - для провірки бригади) відповідно фундамент мінімум 14-28 днів треба тобто + 1 місяць чи +2 місяці не велика різниця
  22. Висновки: 1) Каркасник - взагалі не варіант - це просто викинуті гроші і проблеми на все життя По цегляних: 1)По моєму ціна в них заманчіва 2) Все треба контролювати самому (але це Витрати ВАШОГО часу) 3) Комунікації, які будуть не факт що не прийдеться перероблювати (наприклад ту ж скваину самому робити) виходить заплатите за комунікації, а їх ще самому прийдеться знову робити 4) зрозуміло чому така ціна - маючи землю можна самому побудувати.
×
×
  • Створити...