Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mitka48

Пользователи
  • Публікації

    72
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mitka48

  1. в першій прикидці це під габарити Hyundai HHY 3050FE з заявленими розмірами (ДхШхВ), 596х446х442 мм щоб він не стояв зовсім впритик, виходить якось так: 996х846х692
  2. Хто зміг би виварити кожух-коробку, обшити, встановити вентилятор і тд. Щось на зразок того, що на картинці. Або може вже є готові вироби.
  3. Якби чітко розібратись де два контакти на які подавати низький вольтаж, то запаятись туди би спробував, паяльник вдома є) Але щось серйозніше - навряд. Так, щойно морози впадуть, відключу приймач, розберу і зафтокаю. Правда от, це стандартний Q7RF, може хтось раніше тут його фоткав?
  4. хтось може підказати, чи реально перевести модуль-приймач з 220V на 12V чи 24V? Адже йому "чистих" 220 не потрібно, він їх понижує. Підстава: в місце, де він буде стояти, подати 220 не можу (бо туди прокинута лише UTP 5cat від котла). А з котла можна спробувати подати 12/24V (теоретично).
  5. гугло-ютюби видали по пошуку "тіньовий шов" рішення від німецького Protektor, але їх, схоже, ніхто в Україну не возить. Та й відео російське.. Добавлено через 1 минуту А отут не зрозумів, можна детальніше?
  6. перекриття - бетон, площі - 12 ,15, 20 кв.м. Товщина ГК - 9.5 або менше, в один шар. Сказали колись "це тонкий, для стелі". Я дав відповідь на такому рівні, бо не спец, і починаю в'їжджати ось у тему лише після того, як вилізли косяки. Папір для швів не купували точно, я його не бачив в закупах. Другий шар шпатлівки докинути - ще можна встигнути, але вже от сумніваюсь чи варто, якщо все йде до "роботи над помилками".
  7. Ну, довірився людям, а в результаті отаке. Дякую за поради. Добавлено через 4 минуты Гадаю, нічого особливого: металопрофіль, на нього прикручений гіпсокартон, шви затерли фюгенфюллером, потім 1 шар шпатлівки, ще не фарбували. Перед вікном зробили нішу для карнізу, отам все добре. Я так розумію, це мій єдиний конструктивний "тіньовий шов" )) а по трьох стінах, там де примикання - біда. Я так розумію, що розрізати ГК і перемонтувати все на тіньові шви - вже нереальна задача...
  8. І ніякі супер-акрило-силіконові фарби в декілька шарів тут вже не врятують? Папір там йде звичайний чи якийсь мега-технологічний?
  9. Після фінального шпаклювання стеля вистоялась 3 тижні і пішли на стиках зі стіною тріщинки. Робітники кажуть "ми попереджали, треба клеїти багет." А я багету не хотів принципово, не подобається. Чи можна тепер ще якось вийти з ситуації без багетів? На світлині видно у збільшеному форматі.
  10. Придбав китайський відеошнурок на 15 метрів. З одного боку камера, з іншого USB, яке через перехідник на MicroUSB підключаєтсья до Android тлф. З плейстору качаємо апк, і смарт перетворюється на екран, плюс можна писати відео. Шнурок примотується до склоарматурини тонкої, таким чином можна проходити будь-які кути. Також примотую водонепроникний LED-ліхтарик малий на 18650 аккумі, він дає світло. Таким от чином можна все перевіряти дешевше, аніж на "виїзному" спецкомплексі.
  11. Добродії, а є хтось, хто не за всі гроші світу може фахово виконати функціональний дизайн малої ванної кімнати? Стикнувся з тим, що людина, яка дизайнить кухні має дизайнити кухні ))) Ванні кімнати мають свої ергономічні особливості. Розкладка плитки поки що не треба, але згодом знадобиться. Чекаю на відповіді як тут, так і у ПП.
  12. Про паркет думав, дасть мозаїчний ефект, а от його, якраз, хотілось би уникнути. Однак, дякую за підказку. А от зі шпоном - дуже цікава, свіжа ідея. А де Ви брали? Якщо можна, закиньте посилання в приват, будь ласка.
  13. ну, це вже оверпрайс. На панелі подивлюсь, але якась чуйка, що це теж космічно вийде по вартості. Думав про меблеві щити, але вони наборні, там буде "ефект паркету". Добавлено через 5 минут Під ламінат треба буде стіни якось рівняти, в сумі це все вийде навряд дешево. Але однозначно це зекономить місце. Бо під дошки піде обрешітка + товщина дошки. Про брашировку думав, надто "багато" рельєфу - це теж так собі, для щоденного приміщення треба щось більш лаконічне.
  14. Є задача одну стіну вітальні обшити деревом так, щоб не виглядало як дача 80-х років чи балкон. Звичайна вагонка не піде. Євровагонка - вже приїлось. Імітація бруса - кидаються в очі стики "під 45 градусів". Стругана підсушена дошка типу 140х20 плюс якийсь колерований масловоск - нічо так, але з часом вона буде підсихати і деформуватись, навіть якщо кріпити її на залізні "змійки" як планкен. В когось є толкові перевірені варіанти техрішення?
  15. Дякую Engeneer за консультацію, допомогу з комплектацією та закупівлю зі знижкою! Все адекватно і чітко!
  16. дякую за відповідь! А якщо вниз по бюджету йти, там буде китайський Feron і типу наш (але не точно) Светкомплект. Наскільки я побачив, то шинопровід Светкоплект = 2х по ціні від Ферону. Є якісь переваги у шинопроводу СК? (враховуючи, що світильники під GU10 у СК та Ферону по ціні схожі)? Чи зустрічаються для однофазного Ферону та СК шинні перехідники?
  17. Який шинопровід є найбільш універсальним, щоб уникнути прив'язки до одного виробника?
  18. так жеж брус чи профіль б'ється для закріплення по ньому вагонки чи гіпсокартону, а не для притискання паробар'єру. Звісно, він притискається теж. Але то вже більше як "побічний ефект".
  19. Друзі, а хтось може пояснити суттєву різницю між 1. Luxeon UPS-1000ZY 2. Elim-Украина ПНК-12-600 Був би вдячний.
×
×
  • Створити...