Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Smesch

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Smesch

  1. Олю! Скажіть будь ласка, із якого матеріалу у Вас була зроблена опалубка.
  2. Шановний архітекторе! Вічна тема економії змушує мене звернутися до Вас за порадою. Є проект будинку «Дом в бруснике (Г)» www.archon.com.ua/proekt_doma/BOROWKI_G/m4545f23de49e4 Але як завжди хочеться трохи під корегувати під свої уподобання. І зокрема. Не влаштовує малий розмір тамбуру – 2,7 кв.м. А котельня так як на мене завелика. Тому хочу зменшити розмір котельні і прибрати двері в тамбурі, зроблю тамбур прибудований. Питання:1. Чи можливо зменшувати котельну ? В даному випадку до 2.7 кв.м. 2. В якому випадку можлива площа приміщення (2.7 кв.м. ), де буде знаходитися котел? 3. Які можливі варіанти вирішення цього питання в даному випадку?
  3. Для тех кто планирует строить свой дом, неоценимая информация. особенно для меня. у меня такой же проект. Технология показана на пальцах. С нетерпением жду очередныой информации. Страница полковника меня окончательно утвердила в решении строить дом и именно из газобетона.
  4. Мене цікавить питання проекту. Можливий індивідуальний проект чи тільки ті що на сайті:homerule.com.ua/? Дякую за відповідь.
×
×
  • Створити...