Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Slavik_LV

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Slavik_LV

  1. Мария, примите мои соболезнования. Земля ему пухом и царствие небесное
  2. Дякую! Багато разів там був, але так правильно назву не запам'ятав. Звиняйте.
  3. Дякую за відповіді!А ті дорожки до бані лежать ні чим не покриті чи зверху є плитка, бруківка? І до речі, як Ваша майстерня, готова?P.S. Ладшафтний дизайн просто СУПЕР! А квіти, ялинки, кущі та дерева - це просто нема слів! Живете як у гідро-парку "Софіївка"!!!
  4. Добрий день AndrejKiev!Як завжди у Вас все чудово та кольорово в темі, приємно спостерігати за Мега-Будовою та Мега-перетворюваннями на ділянці. На очах простий такий собі мальовничий пагорб перетворюєть на мальовничий маєток для комфортного проживання Вашої сім'ї. Одним словом МОЛОДЦІ!Наснаги, можливостей та скорішої реалізації гарних ідей в будівництві Вам і вашій сім'ї!P.S. Хотів запитати, а якого виробника клінкерна цегла на паркані та майстерні-теплиці, не бачу висолів от і зацікавило чи це цегла така чи можливо вона чимось оброблена?P.P.S. І ще, а чи робили на доріжках-змійках прорізи для компенсації деформацій? Щось не видно на фото.Наперед дякую за відповіді.
  5. Гарні ФОТО!!! "YETI" - снігова машина, СУПЕР ФОТО!!!
  6. Запитання лишилось без відповіді. Напевно некоректно сформулював, соррі
  7. Андрій, насамперед вітаю Вас з перемогою в номінації "Самий интересний отчет о строительстве" - МОЛОДЦІ !!! В захоплені сьогодні дочитав про Ваше монументальне будівництво, від паркана "забора :-)", дороги, будинку, замку для дітей, басейну, бесідки, дерев'яної баньки, погреба, дров'ярні і до майстерні з теплицею. Дуже імпонує Ваш підхід в будівництві, а також детальне висвітлення самого процесу з детальним описом і фотографіями. Так тримати і в 2012 році! P.S. Ваш будинок - це напевно сама краща реалізація моєї мрії тай багатьох форумчан про "свою сторону, свій мальовничий куточок на нашій ненці Україні". Чисто людське Дякую!
  8. Також планую утепляти мансардний поверх, площа утеплення - 150 м.кв., товщина утеплення 200 мм. (150 - між кроквою і 50 - контрутеплення). Яка буде ціна квадратного метра вати БелТеп на такий об'єм? Можна в лічку. Якщо не в тему запитання, то звиняйте і сильно не "пінайте", я тут новенький P.S. Утепляти хочу отакою формою "/-\" , "/" - цей скат має 2,5 м, "-" - це стеля має 5 м, "\" - цей скат також 2,5м, "чердак" - провітрюваний без опалення. P.P.S. "Какой художник? НИ-КА-КОЙ"
  9. Добрий вечір Юля. Нарешті дочитав історію вашого бунгало. Ви молодці, і підхід до будівництва правильний, як на мене. Бажаю Вам нескінченої фантазії,натхнення, здоров'я і грошей побільше для завершення будівництва.
  10. Доброго дня! Прочитав всю тему, дуже сподобалось, гарна і толкова реалізація проекту будинку, тераси, садка та грядки. Молодець! P.S. Задумався про грядочку, люблю свіжі огірочки та зелень, але до цього ще далеко, тільки накрита коробка стоїть
×
×
  • Створити...