Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tyxa

Пользователи
  • Публікації

    149
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Tyxa's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

24

Репутація

  1. Доброго дня. Маю питання. Будуть кахлі по колу. Планується тепла підлога. Є тільки електрика. Що краще обрати. По затратах при монтажу, надійності та подальших витратах в експлуатації. Труба з теплоносієм чи нагрівальний провід? Хто стикався, прораховував, буду вдячний.
  2. Добавлено через 35 секунд Там на шильдіку мабуть маркером писали і не дуже розбереш. Підлоговий, теплова потужність начебто 11,4, ємність теплообміннику 20 літрів. Автоматика Євросітовська.
  3. Помогите с вьібором колонки. Стоит двухконтурник РОСС, которьій воду не греет толком, хочу поставить колонку (последовательно, после котла? ). Перелопатил кучу отзьівово. Все Горения, Електролюкс,Занусси- как говорят, уже не те. В основном жалуются на потекшийрадиатор либо рвущиеся мембраньі(которьіх нет), блоки розжига и прочую хрень.. Может кто связан с ремонтом монтажем. Бюджет 4к +\-. Сейчас уже думаю, если все текут через год, может купить Житомир и не парится (например Житомир ВПГ-16). Спасибо
  4. А що це за вимоги такі "без горизонтальных штроб в стенах"? Наскільки пам'ятаю, то вони повинні повторяти архітектурні конструкції будинку (і можуть іти хоч під кутом до землі, якщо, наприклад, це мансардний поверх і повторюється конструкція даху). А робити головне, щоб на блоках у вас булі "прохідні" розподільні коробки ("прийшов-пішов-вихіди на блок") . Щоб не з'єднувалися шлейфи на контактах розеток. І автомат номіналу 16А не забудьте.
  5. Яка глава, хочу побачити. А Книги полистати-пошукати немає... Тени так 220, але вони стоять на трифазному обладнанні з трифазною вилкою і в різних режимах на нулі може бути струм, як і на багатьох приборах з трифазним підключенням (теплові завіси як приклад) А що 4мм.кв. може бути землею? ;) Добавлено через 7 минут про щось дуже в тумані. У приватному секторі на будинок 60 кв може буди вдосталь 6квт з головою, а у будинку на 360- може і не вистачити. Так само і квартири різні є- що за площею, що по насиченню... Бабушкам у трикімнатних "сталинках" 100кв+ і двох кіловат вистачить з головою і вухами. А родині з кількома малими дітьми, котрим опалення не вистачає. Та ще і бойлер та і стиралка пелюшки засрані постійно стирає і так далі- може п'яти і трохи не вистачати.. Головне ваші нужди які.
  6. А ЩО ПУЕ регламентує навіть переноски? ЦЕ ТС вирішив, що то четверте у нього РЕ...а чого не PEN, наприклад. Це ж не на шину РЕ у щиті садити робочий нуль. Ну ось включив я у цю переноску дуйчик трифаазний, але ж тени там однофазні і на першій швидкості (допустимо) струм буде і по нулю ж йти. Тут справа в іншому- Цей нульовий контакт у переносці- на чому в щиті сидіти буде..
  7. Не полінувався, погуглив. Як і писав, що був російський Вессен, потім ту ж саму фурнітуру почали випускати в обгортці Шнайдер(www.schneider-electric.ru/sites/russia/ru/products-services/installation-systems-and-control/brands/wessen.page). Що то Седна чи якась серія я не казав (тоді в 2008 мабуть і не було цих серій). Так. І фурнітура та, на мій погляд, повне гуано (як мінімум при інсталяції). І не лінивий я і досвід є достатній. До речі як бачу не тільки на мій погляд то є лайнова фурнітура.www.id4.ru/top/?r=rozetki&u=wessen
  8. Добавлено через 1 минуту Шукав інше, виліз цей шедевр. Почитайте- що не речення, то вибух мозку. Можна на цитати розривати. Такого потужного збірника некомпетентних порад в одному флаконі я ще не бачив.. www.nokston.ru/spravka/recomendacii.html
  9. Ну якщо тупо рахувати П=У*І то формально вірно але ж в РЕСах курс фізики повинні були пройти більше ніж за сьомий клас і враховувати що формула потужності виглядає по різному в залежності від того беруть вони лінійні чи фазні значення. І в деяких регіонах ставлять 16А, то ті хто рахувати вміє і там, як раз, формально вони праві
  10. Та я це зрозумів, що на 380 ділять..але за формулою потужність треба рахувати використовуючи не фазне (380) а лінійне значення напруги, начебто.
  11. Це добре, що в РЕСах струм рахують не за формулою по котрій треба брати лінійне значення напруги, бо тоді б мали 16А автомат. А так матимете по 5,5квт на фазу. Візьміть блокнот, напишіть яка техніка планується, та побачите на що можете розраховувати. (ось тут потужності є www.stabilizator.net/Info.html?edit=88)
  12. Подвійний перегин не простіше реалізувати? Що по рядах неможливо фазу під гребінки всунути без шини?
  13. мав на увазі не все на одну фазу, а те, що необхідно, щоб працювало постійно, а не "чекало" поки зубр пусте. Світло, сигналізація там, таке.
  14. Так, скоріш за все виробляють в РФ. Бо пам'ятаю була колись така фурнітура "Вессен" російська. Зовсім падли в підрозетник не лізли, потім Вессен зник, а з'явилися такі самі, тільки в обгортці Шнайдер (мабуть викупили завод, чи то ліцензію придбали) І, до речі, на турецькому Віко, про котре ви кажете, рамки горизонтальні також вертикально не стануть ;) ( у серії кармен точно), а шнайдер якийсь з цих бюджетних стає і так і так.
×
×
  • Створити...