Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Energon

Пользователи
  • Публікації

    7 762
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Energon

  1. Можно кабельними маркерами позначити, повинні бути у нормального електрика.
  2. Вікторе, ти якщо хочеш комусь присунути, і ти цим дуже переймаєшься, то мінімум ти помилився форумом, і вибором людини для цієї дії) Для цього є спеціалізовані сайти, форуми і чати де люди на цю тему спілкуються і обмінюються досвідом. А по трете, якщо Ви будете далі погрожувати сексуальним насиллям чи взагалі погрозами, то є певні статті і є певні люди які цим займаються. Пропоную спинитись поки не пізно. З повагою, хоча вже і мінімальною до Вашої персони.
  3. Який Ви кумедний. Та й добре, хай буде так. Не буду опускатися до Вашого такого рівня. Але, Віть ти недолугий в електриці, ще поради людям роздаєш)
  4. В сенсі ніхто не довів, що воно працює?) це що жарт такий? якщо ні, то цей вислів неадекватний як мінімум точно)
  5. 2 варіант Вам буде однозначно простішим, якщо будете самі щит збирати
  6. Роблю останні три роки електромонтажні роботи після штукатурних робіт. Тому всі ці речі заштроблюю, тому мені без різниці) Навіть зараз, якщо робив би до штукатурки все одно би штробив і ховав кабелі в стіну. А у Вашому випадку, так да. Плоский краще. Якщо зібрались так робити монтаж.
  7. Одескабель беріть, якщо фінансову складову відкинути. Купую їх круглі кабеля якщо, шо.
  8. Мегомметром перевірити було б доцільно. Але є великий шанс, що проводку в будинку прийдеться переробляти повністю(
  9. Я у провайдера купив міні упс до роутера. Провайдер Ланет. Є гарантія і тримає в межах 5-6год. Здається 3 неділі тому, за 1400грн
  10. Я чому спитав. Тому що, зараз у зв'язку з проблемами з світлом, такі інвертори + батарею встановлюють у квартири. Не всі ж можуть потягнути Деї у парі за 3000баксів чи Віктрони ще дороще. Тому шукаю варіанти. А їх бачу не дуже то і є. Бюджетні інвертори шумні, а дешеві батареї до того ж і небезпечні. Якось так виходить.
  11. Не критично якщо для квартири купувати. А в цілому згоден, Ваш варіант кращий. Дякую.
  12. Така подібна процедура від подачі заявки до виконання, заняла у мого замовника 1.5-2 місяці часу). Київська обл якщо, шо.
  13. Не не екофлоу і йому подібне. То просто великий повербанк на природу взяти. 1. Опалення і приготування їжі, мабуть газова плита+безпечний композитний газовий балон хорошої якості, щоб безпечний був при користуванні. 2. Освітлення і розетки, скоріше за все гібридний інвертор + окремі батареї. Бюджет тут дуже різниться по цінам і залежить від ваших вимог
  14. Взагалі його придбали, ось що Ви зробили. Єдині тестери які нормально працюють і показують, це Бош серії D-tect. Але вони коштують трохи грошей. А такого плану як Ви придбали не варті уваги взагалі.
×
×
  • Створити...