Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sergeykalina

Пользователи
  • Публікації

    34
  • Зареєстрований

  • Відвідування

sergeykalina's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Але там буде кусок шириною десь 30см вздовш балки-хіба не буде "дихати" вата. А якщо вати буде тільки 15 см це не буде критично????
  2. Дякую! А якщо в районі балок зроблю зазор + 5см полосу стиродура+10 вати -буде кращий ефект? Чи я помиляюсь?
  3. Приток повітря буде точно-так як у мене зроблена обрешотка і софит з отворами-а як у районі конька-прорізати отвір для виходу повітря?
  4. Добрий день! Вибачаюсь, що у Вашій темі. Підкажіть як вірно утеплити мою мансарду. Коли будувався не планував взагалі мансардний поверх-зараз дитина вимагає велику кімнату. Маю будинок 10*9 з ломаним дахом, вкритий шифером ECO-Dach стропила та стойки 60*120(110). Планував зробити так: Утеплити планую товщиною 20см(хочу використати і гардеробні, які під скатами криші). Донарощувати стропила до 150 мм рейками та укласти базальтову вату довщиною 150мм(100+50мм). Потім впоперек стропил набити рейки 50*50 і між ними ще вкласти шар 50мм вати. Потім все це закрити паробарєром і поверх його ще листами OSB ,або гіпсокартоном по рейках-чорнова обшивка для кращого утеплення. Висота до нижнього краю горизонтального стропила 230 см, тому гіпс на стелі хочу покласти на профіля, які будуть знаходитися в горизонті з нижнім краєм горизонтальних балок( на фото «ЧЕРДАК». Висота чердака 110см-планную його аналогічно утеплити( на фото «ЧЕРДАК» виділено червоною лінією де планую утеплювати). Кімнати обшиватиму гіпсом по профілях. В мене є питання: 1.Що робити з пробитим саморізами гідробарєром? Зрізати їх болгаркою та заклеїти скетчем? 2.Чи потрібно обов’язково робити між гідробарєром та ватою зазор? Якщо потрібно-можна рейки 20*20мм(3шт) вздовж стропил прикрутити і вони слугуватимуть зазором між ватою та гідробарєром? Натягувати між стропилами шнур і кріпити степлером- з часом він не перетрухне і зазор зникне? 3. Як вийти на товщину утеплення 200мм в районі опорних балок?(Якщо із зазором я можу вийти не більше як 150мм.) 4. У гардеробних у самому низу утеплюю до самого низу –чи робити невеликий холодний зазор як на фото «ГАРДЕРОПНА» 5. Як зробити зазор між ватою і гідробарєром біля фронтону(якщо там відстань від фронтону до першого стропила 10см.) 6.Чи робити і як вірно зробити вентиляційні отвори в гідробарєрі в районі конька(фото «ВЕНТИЛЯЦІЯ В КОНЬКУ» 7.Як правильно обшити вентиляційні труби? 8.Нафото «СТИКИ СТРОПИЛ» вкладати вату чи краще задути піною? Вибачайте що так багато питань-я не будівельник і хотілося б зробити максимум правильно. Дякую.
  5. Добрий день! Підкажіть як вірно утеплити мою мансарду. Коли будувався не планував взагалі мансардний поверх-зараз дитина вимагає велику кімнату. Маю будинок 10*9 з ломаним дахом, вкритий шифером ECO-Dach стропила та стойки 60*120(110). Планував зробити так: Утеплити планую товщиною 20см(хочу використати і гардеробні, які під скатами криші). Донарощувати стропила до 150 мм рейками та укласти базальтову вату довщиною 150мм(100+50мм). Потім впоперек стропил набити рейки 50*50 і між ними ще вкласти шар 50мм вати. Потім все це закрити паробарєром і поверх його ще листами OSB ,або гіпсокартоном по рейках-чорнова обшивка для кращого утеплення. Висота до нижнього краю горизонтального стропила 230 см, тому гіпс на стелі хочу покласти на профіля, які будуть знаходитися в горизонті з нижнім краєм горизонтальних балок( на фото «ЧЕРДАК». Висота чердака 110см-планную його аналогічно утеплити( на фото «ЧЕРДАК» виділено червоною лінією де планую утеплювати). Кімнати обшиватиму гіпсом по профілях. В мене є питання: 1.Що робити з пробитим саморізами гідробарєром? Зрізати їх болгаркою та заклеїти скетчем? 2.Чи потрібно обов’язково робити між гідробарєром та ватою зазор? Якщо потрібно-можна рейки 20*20мм(3шт) вздовж стропил прикрутити і вони слугуватимуть зазором між ватою та гідробарєром? Натягувати між стропилами шнур і кріпити степлером- з часом він не перетрухне і зазор зникне? 3. Як вийти на товщину утеплення 200мм в районі опорних балок?(Якщо із зазором я можу вийти не більше як 150мм.) 4. У гардеробних у самому низу утеплюю до самого низу –чи робити невеликий холодний зазор як на фото «ГАРДЕРОПНА» 5. Як зробити зазор між ватою і гідробарєром біля фронтону(якщо там відстань від фронтону до першого стропила 10см.) 6.Чи робити і як вірно зробити вентиляційні отвори в гідробарєрі в районі конька(фото «ВЕНТИЛЯЦІЯ В КОНЬКУ» 7.Як правильно обшити вентиляційні труби? 8.Нафото «СТИКИ СТРОПИЛ» вкладати вату чи краще задути піною? Вибачайте що так багато питань-я не будівельник і хотілося б зробити максимум правильно. Дякую.
  6. Добрий день киньте прайс для утеплення мансардного по верху на sergeykalina@ukr.net Потрыбно плити 50мм 230кв.м та плити 100мм 115кв.м. Дякую
  7. Добрий день! Киньте мені також контакти зварювальника Андрія на адресу sergeykalina@ukr.net Дякую
  8. Добрий день! Сам зараз хочу переробити мансардний поверх з ломаною кришою на двоскатну. Дах вкритий шифером. Будівельники сказали демонтаж 50грн/м кв і монтаж 150 грн(це за шиферне покриття) В підсумку у Вас, да і у мене виходить подвійна вартість робіт по будівництву самої криші, не кажучи про матеріали. І то робітники знайоміу мене.
  9. Маю самостійно(без проекту) побудований будинок розміром 10*9м та висотою до конька 7,5м. Маю бажання добудувати мансардний поверх з двохскатним дахом. Прохання допомогти за невелику винагороду у розробці: 1.Майбутній зовнішній вигляд будинку з мансардним поверхом 2.Необхідний розмір нарощування стін та розміри пройомів для вікон. 3.Проект стропильної частини(шифер лишиться,як покрівля) В додатку фото побудованого будинку(обшитий сайдингом) та фото бажаного вигляду мансарди(фото будинку з газоблоку). Додатково надам всю необхідну інформацію. Дякую
  10. Добрий день! В мене будинок 9*10 з газобетону 30см. З ломаною кришою. Хотів би добудувати мансардний поверх з двоскатною кришою. Яку інформацію вам потрібно для внесення змін.
  11. добрий день! Хочу добудувати мансардний поверх будинок 9*10 м.з газоблоку 30см. обшитий сайдингом і фронтонами деревяні балки перекриття. Яка потрібна вам інформація і скільки це буде коштувати. Дякую
  12. Профіль вікон FUTUR CLASSIC 5-ти камерний Cклопакет 4и-8-4-12-4 Температура коли нижче +3 град уже на краях стекла зявляється конденсат. А коли на вулиці ще нижча- проблема збільшується. У будинку 22 град .З системою тепла підлога комфортно. Якщо буду підвищувати температуру-жарко та душно.
  13. не знайшов накладну на вікна Але знаю, що повинен бути встановлений 5-камерний профіль та двокамерний стеклопакет.Одне стекло повинне бути енергозберігаюче. Вікна з профілю kommerling. Сьогодні на вулиці +3 , в будинку +22 і на стеклі біля штапиків ужк є конденсат. Думаю проблема у вентиляції приміщень, але у ванні витяжка самоточна відкрита цілу добу і та сама проблема.
  14. Дякую. Сьогодні у вечері гляну на документи по вікнах. Ставив у 2012р. так не памятаю.
  15. Доброго дня! Прочитав всі ваші рекомендації і не знайшов для себе пока ніякого рішення. У мене будинок із газобетону 30см, утеплений 10см базальтовою ватою плотність 65кг. Отоплення тільки тепла підлога. Вікна стоять якісні і при температурах нижче -5 град зявляється конденсат. Хто щось може порадити? Дякую.
×
×
  • Створити...