Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sergeykalina

Пользователи
  • Публікації

    34
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sergeykalina

  1. Але там буде кусок шириною десь 30см вздовш балки-хіба не буде "дихати" вата. А якщо вати буде тільки 15 см це не буде критично????
  2. Дякую! А якщо в районі балок зроблю зазор + 5см полосу стиродура+10 вати -буде кращий ефект? Чи я помиляюсь?
  3. Приток повітря буде точно-так як у мене зроблена обрешотка і софит з отворами-а як у районі конька-прорізати отвір для виходу повітря?
  4. Добрий день! Вибачаюсь, що у Вашій темі. Підкажіть як вірно утеплити мою мансарду. Коли будувався не планував взагалі мансардний поверх-зараз дитина вимагає велику кімнату. Маю будинок 10*9 з ломаним дахом, вкритий шифером ECO-Dach стропила та стойки 60*120(110). Планував зробити так: Утеплити планую товщиною 20см(хочу використати і гардеробні, які під скатами криші). Донарощувати стропила до 150 мм рейками та укласти базальтову вату довщиною 150мм(100+50мм). Потім впоперек стропил набити рейки 50*50 і між ними ще вкласти шар 50мм вати. Потім все це закрити паробарєром і поверх його ще листами OSB ,або гіпсокартоном по рейках-чорнова обшивка для кращого утеплення. Висота до нижнього краю горизонтального стропила 230 см, тому гіпс на стелі хочу покласти на профіля, які будуть знаходитися в горизонті з нижнім краєм горизонтальних балок( на фото «ЧЕРДАК». Висота чердака 110см-планную його аналогічно утеплити( на фото «ЧЕРДАК» виділено червоною лінією де планую утеплювати). Кімнати обшиватиму гіпсом по профілях. В мене є питання: 1.Що робити з пробитим саморізами гідробарєром? Зрізати їх болгаркою та заклеїти скетчем? 2.Чи потрібно обов’язково робити між гідробарєром та ватою зазор? Якщо потрібно-можна рейки 20*20мм(3шт) вздовж стропил прикрутити і вони слугуватимуть зазором між ватою та гідробарєром? Натягувати між стропилами шнур і кріпити степлером- з часом він не перетрухне і зазор зникне? 3. Як вийти на товщину утеплення 200мм в районі опорних балок?(Якщо із зазором я можу вийти не більше як 150мм.) 4. У гардеробних у самому низу утеплюю до самого низу –чи робити невеликий холодний зазор як на фото «ГАРДЕРОПНА» 5. Як зробити зазор між ватою і гідробарєром біля фронтону(якщо там відстань від фронтону до першого стропила 10см.) 6.Чи робити і як вірно зробити вентиляційні отвори в гідробарєрі в районі конька(фото «ВЕНТИЛЯЦІЯ В КОНЬКУ» 7.Як правильно обшити вентиляційні труби? 8.Нафото «СТИКИ СТРОПИЛ» вкладати вату чи краще задути піною? Вибачайте що так багато питань-я не будівельник і хотілося б зробити максимум правильно. Дякую.
  5. Добрий день! Підкажіть як вірно утеплити мою мансарду. Коли будувався не планував взагалі мансардний поверх-зараз дитина вимагає велику кімнату. Маю будинок 10*9 з ломаним дахом, вкритий шифером ECO-Dach стропила та стойки 60*120(110). Планував зробити так: Утеплити планую товщиною 20см(хочу використати і гардеробні, які під скатами криші). Донарощувати стропила до 150 мм рейками та укласти базальтову вату довщиною 150мм(100+50мм). Потім впоперек стропил набити рейки 50*50 і між ними ще вкласти шар 50мм вати. Потім все це закрити паробарєром і поверх його ще листами OSB ,або гіпсокартоном по рейках-чорнова обшивка для кращого утеплення. Висота до нижнього краю горизонтального стропила 230 см, тому гіпс на стелі хочу покласти на профіля, які будуть знаходитися в горизонті з нижнім краєм горизонтальних балок( на фото «ЧЕРДАК». Висота чердака 110см-планную його аналогічно утеплити( на фото «ЧЕРДАК» виділено червоною лінією де планую утеплювати). Кімнати обшиватиму гіпсом по профілях. В мене є питання: 1.Що робити з пробитим саморізами гідробарєром? Зрізати їх болгаркою та заклеїти скетчем? 2.Чи потрібно обов’язково робити між гідробарєром та ватою зазор? Якщо потрібно-можна рейки 20*20мм(3шт) вздовж стропил прикрутити і вони слугуватимуть зазором між ватою та гідробарєром? Натягувати між стропилами шнур і кріпити степлером- з часом він не перетрухне і зазор зникне? 3. Як вийти на товщину утеплення 200мм в районі опорних балок?(Якщо із зазором я можу вийти не більше як 150мм.) 4. У гардеробних у самому низу утеплюю до самого низу –чи робити невеликий холодний зазор як на фото «ГАРДЕРОПНА» 5. Як зробити зазор між ватою і гідробарєром біля фронтону(якщо там відстань від фронтону до першого стропила 10см.) 6.Чи робити і як вірно зробити вентиляційні отвори в гідробарєрі в районі конька(фото «ВЕНТИЛЯЦІЯ В КОНЬКУ» 7.Як правильно обшити вентиляційні труби? 8.Нафото «СТИКИ СТРОПИЛ» вкладати вату чи краще задути піною? Вибачайте що так багато питань-я не будівельник і хотілося б зробити максимум правильно. Дякую.
  6. Добрий день киньте прайс для утеплення мансардного по верху на sergeykalina@ukr.net Потрыбно плити 50мм 230кв.м та плити 100мм 115кв.м. Дякую
  7. Добрий день! Киньте мені також контакти зварювальника Андрія на адресу sergeykalina@ukr.net Дякую
  8. Добрий день! Сам зараз хочу переробити мансардний поверх з ломаною кришою на двоскатну. Дах вкритий шифером. Будівельники сказали демонтаж 50грн/м кв і монтаж 150 грн(це за шиферне покриття) В підсумку у Вас, да і у мене виходить подвійна вартість робіт по будівництву самої криші, не кажучи про матеріали. І то робітники знайоміу мене.
  9. Маю самостійно(без проекту) побудований будинок розміром 10*9м та висотою до конька 7,5м. Маю бажання добудувати мансардний поверх з двохскатним дахом. Прохання допомогти за невелику винагороду у розробці: 1.Майбутній зовнішній вигляд будинку з мансардним поверхом 2.Необхідний розмір нарощування стін та розміри пройомів для вікон. 3.Проект стропильної частини(шифер лишиться,як покрівля) В додатку фото побудованого будинку(обшитий сайдингом) та фото бажаного вигляду мансарди(фото будинку з газоблоку). Додатково надам всю необхідну інформацію. Дякую
  10. Добрий день! В мене будинок 9*10 з газобетону 30см. З ломаною кришою. Хотів би добудувати мансардний поверх з двоскатною кришою. Яку інформацію вам потрібно для внесення змін.
  11. добрий день! Хочу добудувати мансардний поверх будинок 9*10 м.з газоблоку 30см. обшитий сайдингом і фронтонами деревяні балки перекриття. Яка потрібна вам інформація і скільки це буде коштувати. Дякую
  12. Профіль вікон FUTUR CLASSIC 5-ти камерний Cклопакет 4и-8-4-12-4 Температура коли нижче +3 град уже на краях стекла зявляється конденсат. А коли на вулиці ще нижча- проблема збільшується. У будинку 22 град .З системою тепла підлога комфортно. Якщо буду підвищувати температуру-жарко та душно.
  13. не знайшов накладну на вікна Але знаю, що повинен бути встановлений 5-камерний профіль та двокамерний стеклопакет.Одне стекло повинне бути енергозберігаюче. Вікна з профілю kommerling. Сьогодні на вулиці +3 , в будинку +22 і на стеклі біля штапиків ужк є конденсат. Думаю проблема у вентиляції приміщень, але у ванні витяжка самоточна відкрита цілу добу і та сама проблема.
  14. Дякую. Сьогодні у вечері гляну на документи по вікнах. Ставив у 2012р. так не памятаю.
  15. Доброго дня! Прочитав всі ваші рекомендації і не знайшов для себе пока ніякого рішення. У мене будинок із газобетону 30см, утеплений 10см базальтовою ватою плотність 65кг. Отоплення тільки тепла підлога. Вікна стоять якісні і при температурах нижче -5 град зявляється конденсат. Хто щось може порадити? Дякую.
  16. sergeykalina

    Запотевание окон

    Будинок побудований з газоблоку 30 см Київська обл.+утеплення базальтова вата 10см 65кг/м.куб.,всередині машинна гіпсова штукатурка. Вентиляційна решітка є у ванні та на кухні, але цього мабуть мало.Живемо у будинку 2 роки. Перший рік думав,що після будівництва не вся волога зникла. На другий рік те саме і цього року бачу все повториться.
  17. sergeykalina

    Запотевание окон

    В мене будинонок утеплений , але батереї під вікнами відсутні-тепла підлога. Вікна якісні. Для експеременту поставив на одне вікно оконний провітрювач- не допомагає. Що порадите ? Осушувач повітря? Дякую.
  18. У мене будинок з газблоку 30 см. 75м.кв-(перший поверх).Масандра ще не отоплюється.Обшив ватою 10см. із зовні і сайдинг. Отоплення тепла підлога без батерей. За листопад намотало все по лічильнику(освітлення та отоплення, приготування їжі) 1348кВт. Тариф для населення без газифікації наче 0,23к/кВт, ліміт до 3600 в опалювальний сезон. Планую всеодно в майбутньому поставити піролізний котел- щоб менше залежати від держави.
  19. Крышник,добрий день, можна ваші контакти, потрібно сайдингом обшити будинок в с.Дмитрівка.
  20. Добрий день! Потрібна бригада для монтажу сайдинга в приватному будинку Києво-Святошинський р-н с.Дмитрівка Площа монтажу 160м.кв.Плюс софіти. Початок виконання -кінець серпня, початок вересня. Сайдинг на мет.профілях з утепленням ватою 100мм.
  21. Ціна роботи по утепленню м.кв.газоблока.Хочу утеплити базальт.ватою та обшити сайдингом. 15км від Києва. 170м.кв.
  22. Цікавить ціна 100 для вент.фасаду під сайдинг. Яка плотність повинна бути? Потрібно 150м.кв. sergeykalina@ukr.net
×
×
  • Створити...