Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pablo

Пользователи
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Pablo

  1. Этого почему-то не слышал раньше. Огромное спасибо!
  2. Добавлено через 4 минуты В принципе можно и эти привезти,но по времени может быть дольше,чем из Штатов. Огласите цену и сроки, пожалуйста. Можно в личку.
  3. С немецкого амазона привезете? Например, вот это (ссылка устарела)
  4. Летал с детьми - подарок им сделал к окончанию учебного года. Интересно, может когда-то и повторю, но вряд ли в ближайшее врямя.
  5. Не сделает. Он обанкротился. Долги, насколько я понял, частично на нем, а частично на компаньене. Мне расписку на сумму аванса выписывал компаньен.
  6. С почином! Р.S.Оля, Володя, есть у меня надежда встретится с Вами еще в этом году на моей территории, обсудить последовательность реализации наших грандиозных планов . На тему подписываюсь, должно быть интересно
  7. Контору устраивает. Контора эта (кол-центр) вообще чрезвычайно стрессоустойчивая, им все нипочем - текучка, недовольство персонала и клиентов, иногда претензии со стороны правоохранительных органов. Специфика бизнеса. А вот заказчики их услуг - люди солидные (как им кажется), излишних волнений не любят. Поэтому я для себя решил, что буду торбить именно их - страховые компании, театральные агенства и прочих. Им дешевле будет потребовать у кол-центра исключить меня из базы, чем терпеть издержки общения со мной. Киев - большое село, круг общения у меня широкий, при большом желании найду мобильный руководителя любой компании - заказчика спама.
  8. Подзвонив в Страховий Капітал, в центральний офіс за номером 462 59 49. Пообіцяв їм, що буду звонити регулярно за цим номером, знайду інші номери, включаючи номер голови правління, членів спостережної ради тощо, і буду дзвонити на них, поки вони не перестануть спамити. Зійшлися на тому, що вони мені не дзонять, а я не дзвоню їм . Залишив свої дані, побачимо, що буде
  9. Погуглив. Куча телефонів страхової компанії "страховий капітал". Зараз зателефоную в головний офіс, начальникам юр управління та відділу страхування, запропоную їм "enlarge their penis"
  10. Щойно подзвонили чергові тварюки. На цей раз страхова компанія "Страховий капітал" (так вони представилися) "Вы уже продлили вашу автоцивилочку?.." Мразі. Пригрозив, що напишу скаргу в держфінпослуг. Але здається, що це до *****. Маю сумнів, що дівчинка, яка мені телеіфонувала, знає, що таке держфінпослуг. Поставлю на телефон програмку "чорний список" і буду їх номери методично туди заносити. Іншого виходу не бачу.
  11. Знаю, що дуже багатьох також дістають. Вчора після чергового дзвінка вирішив подіставати їх зі свого боку. Один з телефонів, вказаних на сайті театрального агенства Прем"єра (ссылка устарела) живий - 044 235 77 77. За цим номером трубку бере офіс-менеджер агенства в офісі за адресою Басейна, 1/2, офіс 41. Їм явно не дуже подобається, коли їм телефонують з претензіями щодо телефонного спаму. До речі, факт спаму вони визнають. Як реагують на телефонний спам більшість людей? Посилають на.. , кидають чи не знімають трубку. В кращому разі одержують лулзи від живого спікування з якоюсь анною вікторівною з кол-центру або замовляють квитки з доставкою кур"єром куди-небудь на вулицю Будіндустрії, наліво за третьою канавою. Це все виявляється неефективним, оскільки задрочує не замовника спаму, а кол-центр, який працює, скоріш за все, на аутсорсінгу. Що я пропоную? Вважаю, що кожен, кого дістає "прем"єра", має повне моральне право подіставати Прем"єру. Зробіть добре діло, подзвоніть їм, запропонуйте дуже потрібні їм товари, роботи чи послуги, наприклад: збільшення члена 70% знижки на віагру ділянку під інд будівництво в калузькій області курси "нове в податковому обліку" 2 тони щебню з достакою кур"єром прямо в офіс на Басейну тощо Запропонуйте зробити так само всім Вашим знайомим, які пізнали радість спілкування з кол-центром цього театрального агенства. Включіть свої зв"язки, подізнавайтеся контактні дані власників та керівництва "Прем"єри", позвоніть також їм. Поширте інформацію на форумах в цих ваших інтернетах. Вже третя людина, з якою я поговорив на цю тему, здала мені адресу кол-центру - Чапаєва, 8, кв 13 (цю інформацію ще слід первірити). Світ тісний Інколи такі методи реально працюють. погугліть, наприклад "серега vs нагатинский загс"
  12. И мне, пожалуйста.
  13. Нашли топку? Если да, поделитесь, пожалуйста, где и почем? Мы предваритльно остановились на такой же.
  14. Большое спасибо Илье saloed за пеноплэкс. Хорошая цена и полная адекватность в отношениях с заказчиком.
  15. Яка ціна на дошку суху стругану 20Х120 довжиною 3 м? Потрібно 7 кубів. І брус сухий 40Х40, 500 м погонних? Дякую.
  16. по мірі сил буду продовжувати У п"ятницю мені газ в будинок мали б завести - дрібніця, а приємно
  17. І ще 16 т грн завести на ділянку й поставити лічильник
  18. Питання не стояло таким чином - 63, 100 чи 200. Там все було набагато складніше. Якщо коротко - рішення приймалося в комплексі з рішенням по трансформатору, котрий наверху поля. Це були одні ТУ, до яких внесли зміни, й один проект. По грошам, якщо я добре пам"ятаю, щось близько 200 т грн. (вартість обладнання і робіт, курс не згадаю, але точно не 8 грн/дол), але це дрібниці порівняно з тим, чого це вартувало по нервам і часу.
×
×
  • Створити...