Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yaryna

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Ярина
  • Откуда
    Обухів
  • Пол
    Женский

Yaryna's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Добрий день!!!!!!!! ДУЖЕ вам дякую!!!!!!!!!!! все посадили, краса!!! дивлюсь-любуюсь, хочеться вже урожаю!!!!!!!!!!! дякую!!!!!!
  2. Добрий день! Вже другий рік хочу вашої полунички!!!!!! як можна стати в чергу знов, кудись під*їхати.... Буду дуже вдячна! Доця хоче смакоти ))))))
  3. ой, я, здається, не встигла??? хотіла 20+20, я ще з весніних. Є ще???
  4. так може б написали, якщо їх забрали!!!! поки тишина...
  5. За 1000 я перша, в лічні написала, поки тиша!!!! відповіді нема...
  6. нам вікна подобаються. ціна?? за скільки віддасте? і де заберати?
  7. Скажу зі свого досвіду як дизайнера і людини, що ось-ось почне будівництво. Ми розглядали варіант двоповерхового, на першому поверсі робила гостьову кімнату. Дуже практично, а на другому кімната пустою довго не буде подумайте на декілька років вперед.Ви ж самі казали на початку Родичі приїжджати будуть частіше (це ж не квартира як ви самі сказали). Погано зрозуміти ваші варіанти, так як немає розмірів.... стіл у столовій можна поставити розкладний, більше простору буде, сім*ї поверяти місця вистачить. Гості ви кажете не такі часті, тому і розкладати коли приїдуть... Не люблю багато писати. Думаю ви зрозуміли, про що я говорила. Як можете виставте план з розмірами, так легше буде зорієнтуватись, ті,що там розміри позначені дуже погано видно!!!!
  8. незмогла пройти мимо.... варіани всі нічого хорошого і нічого поганого.... на деяких далеко ходити і носити в столову, на інших велика столова і маленька кухня... хоча, як хто частіше використовує певні зони і кому як зручно. ви спитайте у дружини чи вистачить їй місця там готувати (варіан 1,2)можна трошки ще попереставляти стіл. варіант останній-якщо площа дозволяє так багато місця виділити під столову, хоча непогано, що кухня являється окремо, але ваша гостьова кімната тоді пропадає... ви скажіть які у вас вимоги, щоб ви хотіли і що пріорітетніше. А, ще що вирішили з гостьовою кім., хочете забрати її, чи залишити. Як на мене дуже добре коли вона на першому поверсі. І гостям зручно, і на господарям.
  9. bt.rozetka.com.ua/186597/p186597/ а така є, чи щось схоже і ціна... дякую
  10. а грунт ще є? мені в Нещерів треба чуть підсипати! Поділитесь? Будемо дуже вдячні!!! Як можна киньте номер тел!
  11. А така скільки коштує? які ще є?? можна фото з підписаними цінами?
×
×
  • Створити...