Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yaryna

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yaryna

  1. Добрий день!!!!!!!! ДУЖЕ вам дякую!!!!!!!!!!! все посадили, краса!!! дивлюсь-любуюсь, хочеться вже урожаю!!!!!!!!!!! дякую!!!!!!
  2. Добрий день! Вже другий рік хочу вашої полунички!!!!!! як можна стати в чергу знов, кудись під*їхати.... Буду дуже вдячна! Доця хоче смакоти ))))))
  3. ой, я, здається, не встигла??? хотіла 20+20, я ще з весніних. Є ще???
  4. так може б написали, якщо їх забрали!!!! поки тишина...
  5. За 1000 я перша, в лічні написала, поки тиша!!!! відповіді нема...
  6. нам вікна подобаються. ціна?? за скільки віддасте? і де заберати?
  7. Скажу зі свого досвіду як дизайнера і людини, що ось-ось почне будівництво. Ми розглядали варіант двоповерхового, на першому поверсі робила гостьову кімнату. Дуже практично, а на другому кімната пустою довго не буде подумайте на декілька років вперед.Ви ж самі казали на початку Родичі приїжджати будуть частіше (це ж не квартира як ви самі сказали). Погано зрозуміти ваші варіанти, так як немає розмірів.... стіл у столовій можна поставити розкладний, більше простору буде, сім*ї поверяти місця вистачить. Гості ви кажете не такі часті, тому і розкладати коли приїдуть... Не люблю багато писати. Думаю ви зрозуміли, про що я говорила. Як можете виставте план з розмірами, так легше буде зорієнтуватись, ті,що там розміри позначені дуже погано видно!!!!
  8. незмогла пройти мимо.... варіани всі нічого хорошого і нічого поганого.... на деяких далеко ходити і носити в столову, на інших велика столова і маленька кухня... хоча, як хто частіше використовує певні зони і кому як зручно. ви спитайте у дружини чи вистачить їй місця там готувати (варіан 1,2)можна трошки ще попереставляти стіл. варіант останній-якщо площа дозволяє так багато місця виділити під столову, хоча непогано, що кухня являється окремо, але ваша гостьова кімната тоді пропадає... ви скажіть які у вас вимоги, щоб ви хотіли і що пріорітетніше. А, ще що вирішили з гостьовою кім., хочете забрати її, чи залишити. Як на мене дуже добре коли вона на першому поверсі. І гостям зручно, і на господарям.
  9. bt.rozetka.com.ua/186597/p186597/ а така є, чи щось схоже і ціна... дякую
  10. а грунт ще є? мені в Нещерів треба чуть підсипати! Поділитесь? Будемо дуже вдячні!!! Як можна киньте номер тел!
  11. А така скільки коштує? які ще є?? можна фото з підписаними цінами?
  12. Какой размер листа? Куплю всё!!!!! тел. 093 949 07 84 или 066 690 42 52. или оставьте свой тел. поговорим, договоримся!
  13. Yaryna

    Ржаная солома

    Потрібна солома житня в тюках!!!! Обухів, Кмівська обл. по доступній ціні. тел. 063 887 77 87
  14. Добрий час дня всім!!! і я туди ж, хочу!!!! можна по 20 кожної????
×
×
  • Створити...