Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yaryna

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Yaryna

  1. Скажу зі свого досвіду як дизайнера і людини, що ось-ось почне будівництво. Ми розглядали варіант двоповерхового, на першому поверсі робила гостьову кімнату. Дуже практично, а на другому кімната пустою довго не буде :) подумайте на декілька років вперед.Ви ж самі казали на початку
    ИМХО одной гостевой на втором этаже не достаточно.
    Родичі приїжджати будуть частіше (це ж не квартира як ви самі сказали). Погано зрозуміти ваші варіанти, так як немає розмірів.... стіл у столовій можна поставити розкладний, більше простору буде, сім*ї поверяти місця вистачить. Гості ви кажете не такі часті, тому і розкладати коли приїдуть... Не люблю багато писати. :) Думаю ви зрозуміли, про що я говорила. Як можете виставте план з розмірами, так легше буде зорієнтуватись, ті,що там розміри позначені дуже погано видно!!!!
    • Лайк 1
  2. незмогла пройти мимо.... варіани всі нічого хорошого і нічого поганого.... на деяких далеко ходити і носити в столову, на інших велика столова і маленька кухня... хоча, як хто частіше використовує певні зони і кому як зручно. ви спитайте у дружини чи вистачить їй місця там готувати (варіан 1,2)можна трошки ще попереставляти стіл. варіант останній-якщо площа дозволяє так багато місця виділити під столову, хоча непогано, що кухня являється окремо, але ваша гостьова кімната тоді пропадає... ви скажіть які у вас вимоги, щоб ви хотіли і що пріорітетніше. А, ще що вирішили з гостьовою кім., хочете забрати її, чи залишити. Як на мене дуже добре коли вона на першому поверсі. І гостям зручно, і на господарям.
×
×
  • Створити...