Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Myrnyj

Пользователи
  • Публікації

    251
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Myrnyj's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

42

Репутація

  1. Оскільки панелі на даху і поля об'ємні, наприклад 9 х 7 панелей, то доступу до кожної панелі, щоб помити "карчером", нажаль, - немає. Але, теоретично, переставляти можливо за допомогою довгої ручки з гачком (плюс страховочна мотузка) Маю щітку для снігу довжиною 9,6m. Також, ймовірно, є моделі роботів, котрі зможуть самостійно "переїжджати" з панелі на панель... Питання - чи хтось таке вже пробував? На скільки якісно такий робот для вікон зможе відмивати, і чи не вийде з ладу вже на 10-20 панелі..?
  2. Цікаво, Чи є у когось практичний досвід мийки сонячних панелей побутовим роботом для миття вікон?
  3. Дякую, інформативно, але це для нових монтажів. А що ж робити, коли панелі вже змонтовані? Банально натягнути поліетиленову плівку під панелями?
  4. У когось є готові рішення, щоб в щілинах між панелями не прокапувала вода (дощ, сніг коли тане)? Герметик, ущільнювач, ринва знизу..?
  5. це якщо ви не продаєте згенеровану ел.енергію по зеленому тарифу або у Вас генерація менша за власне споживання, оскільки по ЗТ у вас купують ел.енергію значно дорожче (поки ;о) що ), а ніж вам продають...
  6. Ні, нажаль, це так не працює. Якщо у вас 3-зонний тариф, то ви платите за споживання по цих різних тарифах, а за генерацію - ціна одна-єдина - незалежно в який час ви генеруєте (ну якщо вночі будете генерувати якимось чином, то однозначно прийдуть до вас із перевіркою ;о) )
  7. Там у них досить не справедливий алгоритм розрахунку. У мене була ситуація коли взимку місячна генерація повністю перекривала споживання вдень, а вночі (за рахунок електроопалення) споживання було чимале - приблизно 85% від загального за місяць. Логічно мав би платити все по нічному тарифу! Але ні - вони ніби від заганого споживання віднімають загальну генерацію, а отриману суму пропорційно до споживання день/ніч множать на відповідний тариф для дня і ночі
  8. Волинь - не виплатили за жовтень! Зазвичай, вправно закривали заборгованість за попередній місяць (наприклад, за жовтень) в останній роб. день поточного місяця (30 листопада)... Чи є затримка з виплатами в інших регіонах?
  9. Звичайно, ні, монтажники компанії Звертатися із претензією до них? Сходження снігу з даху під панелями (між панелями та дахом) не могло пошкодити з'єднання?
  10. Risen 320w А це теж нічого хорошого не означає..? (див. фото, затінення цієї панелі всередені - не було...) Risen 325w
×
×
  • Створити...