Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

akimenko_nat@mail.ru

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

akimenko_nat@mail.ru's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. случайно не в Боярке покупаете участок. У меня похожая ситуация с владельцем из США, доручення еще не видела
  2. По территории Свит М идет газовая труба на техникум. разберитесь где на проходит и не попадаете или вы на охранную зону.
  3. О правовом режиме земель охранных зон объектов магистральных трубопроводов ВР Украины Закон от 17.02.2011 № 3041-VI действует с 25.03.2011 Про затвердження Правил охорони магістральних трубопроводів Охоронні зони об'єктів магістральних трубопроводів зазначаються у схемах землеустрою і техніко-економічного обґрунтування використання та охорони земель адміністративно-територіальних утворень, проектах землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань, проектах землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, спеціальних тематичних картах і атласах стану земель та їх використання, проектах землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), технічній документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, іншій документації із землеустрою та кадастрових планах.
  4. Есть что добавить, уважаемая Ольчик! Вы не знаете ОЧЕНЬ МНОГИХ нюансов по поводу ПЕРЕЧИСЛЕННЫХ №17,9,11,10 выше участков . И я бы на вашем месте не была так категорична в заявлениях про право собственности.PGS проверял же.
  5. Напишите номер участка, чтобы вести предметный разговор.
  6. По двум участкам идут суды между собствениками и покупателями остальные на очереди
  7. Участки "грязные" купите на судах разоритесь и проиграете.
  8. А еще газовая труба высокого давления на Техникум. Купите будете наслаждаться красой, а на строительство разрешения не получите.
×
×
  • Створити...