Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yaroslav-x777

Пользователи
  • Публікації

    315
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yaroslav-x777

  1. Чим Ви зашили вертикальну висоту від поясу до скоса страпил?
  2. Дякую панове за відповіді! Будівельники вже поїхали, зараз змоги щось переробляти немає, залишу як є, якщо буде протікання то по факту буду ремонтувати.
  3. Хлопці переробили примикання металу до димоходів (було протікання), можливо хто підскаже наскільки така конструкція правильна/робоча? В мене немає можливості приїхати до будинку подивитися і перевірити.
  4. Вікна дзеркалять, но не сильно. Зовні і з середини напилення, всередині газ
  5. Як краще декоративно оформити цей елемент? Метал, фарба чи ще якісь варіанти можливі? ——————- В мене метел і виглядає досить симпатично
  6. З запланованого під час відпустки (15 днів) зробив: - Встановив два мансардні вікна; - Встановив на весь будинок стаціонарні вікна Рехао Сінего (вікна гарні/якісні але монтажники ще ті редиски); - Домурував всі цегляні перестінки; - Встановив всі вхідні двері (тимчасові б/у) в будинку крім гаражних; Ще в прцесі, але на заключному етапі: - Хлопці доробляють підшивку даху; - Мають точково де є отвори від прильотів відремонтувати дах і зробити правильний монтаж димоходів металом (команда кровельників не справилася з цією задачею).
  7. Точно не скажу, краще Вам порадитися з монтажниками, або продавцями вікон. Але як на мене, то зазору по 1 см. мало буде для встановлення.
  8. Добрий ранок! Потрібно двоє дверей в будинок як тимчасовий варіант, бронь. Напишіть будь ласка розміри дверей. Відкривання праве?
  9. Кроквʼяну систему монтував по проекту, там уже були закладені розміри між страпилами 830 мм. під мансардні вікна, відповідно вікна стандартні 780 на 1180 мм.
  10. Давно не писав нічого 😉 Взяв відпустку, встановив два мансардні вікна компанії Велюкс (дерево, подвійний склопакет). Замовив на весь будинок стаціонарні вікна Рехао Сінего В планах ще встигнути зробити підшиву, домурувати всі цегляні перестінки, встановити стаціонарні вікна, встановити всі вхідні двері (тимчасові б/у) в будинку крім гаражних, запланувати розведення проводки і якщо встигну проштробити.
  11. Підскажіть будь ласка перевірену компанію яка продає мансардні вікна. Територіально Київ чи пригород
  12. Дякую, але розглядаю звичайний монтаж вікон з теплим підставочним профілем рехау і всякими паро/гідро стрічками
  13. Ширина стіни 400 мм. газоблок В майбутньому буде завнішне утеплення стіни (фасаду) 100 мм. вата Чи можна установлювати вікна з завнішною стороною газоблока (заподлецо)? Чи краще втопити в середину, якщо так то наскільки? (враховуючи що буде утеплення 100мм. вати).
  14. Вітаю! Хочу замовити Рехау вікна на весь будинок, підскажіть будь ласка перевірені компанії, територіально Київ/пригород Перевірені, мається на увазі якісний оригінальний профіль, фурнітура і т.д. Заміри + установка
  15. Знизу між/під сходами що плануєте робити, зашивати стіною і двері ставити? Така собі кладовка планується чи інший варіант? В мене схожі сходи, думаю як зашити
  16. Дякую, старався щоб виходило все максимально якісно)) Консультації, багато відеоматеріалу переглянуто, форум теми в допомогу якщо новачок в будівництві і буде результат.
  17. Думаю як і у більшості, нажаль законсервував на етапі коробки по причині служби в ЗСУ з початку війни. Після нашої перемоги 🇺🇦 дай Бог прийдемо живі, здорові - продовжу будівництво.
  18. Матеріали зараз дуже здорожчали, сам думаю після війни продовжувати будівництво (якщо все буде добре), боюсь даже представити які ціни на матеріал і роботу будуть, курс валют, інфляція і т.д. А Вам успіхів))
  19. Тоді потрібно точно знати висоту вашої чорнової стяжки
×
×
  • Створити...