Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

parfserg

Пользователи
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про parfserg

  • День народження 03.01.80

Персональная информация

  • Имя
    Сергій
  • Откуда
    м.Ковель Волинь
  • Род занятий
    інженер
  • Пол
    Мужской

parfserg's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

7

Репутація

  1. Так и есть. Этот вариант мне предпочтительней потому , что в этих местах у меня действительно стоят прочистки и это решение как мне кажется будет проще и с наименшими затратами реализовать. В ближайшее время попробую. спасибо ...
  2. Це гарна ідея . Можна спробувати спочатку зробити "свищ" з низу та протестувати роботу. За необхідності зробити теж саме з верху. На мою думки площа перерізу "свища" має бути меншою за площу димового каналу. Що скажете ? П.С. Переріз дим. каналу 22х22 см Добавлено через 3 минуты Скло ще я не ставив. Поки закрито бляхою. А що ви мали на увазі ... как стекло ведет себя когда ЗЛХ закрыта.? Чи сильно буде закопчуватися скло ?
  3. Если можете подскажите пожалуйста , как можно упростить ?
  4. Подумую про перекладання пічки. Чого хочеться досягнути ? 1. зменшити товщину стінок отопл.щитка з 12 см на 6 см , що дасть змогу швидше його прогрівати. 2. збільшити тягу в режимі "піч". А от як це зробити ?!? Можливо зробити вертикальні димові канали? Чи зменшити переріз горизонтальних? А можливо зменшити довжину каналів. Чекаю порад від спеціалістів ...
  5. Вчора пробно розпалював камін. Тяга виросла в рази. Все таки замалий був димохід, тому і давилась топка. Більш зрозумілим все стане після тривалішої експлуатації,але на даному етапі вважаю, що переробка димоходу виправдана.
  6. На днях знайшовся час та дійшли руки для переробки димоходу за ескізами , які викладені вище. Було виготовлено ось такий вихід з топки. Старий димохід був демонтований і втопці був вирізаний більший отвір під новий димохід. Після чого він був успішно встановлений на місце та приварений.
  7. Якщо розширити вихід з топки то можливо він частково візьме на себе функцію димової камери ?
  8. Дякую. Мабуть з ньго я і почну. Спробую виготовити так , як Ви мені раніше описували. Добавлено через 9 минут Тут от починаю переглядати (заново вивчати) свої креслюнки з фотками :D і знайшов цікавий факт. З топки мене виходить металічна труба 219 мм (площа перерізу 376 см.кв.), а далі цегляні канали 25х25 см (площа перерізу 625 см.кв.) . Я не памятаю вже чим я керувався коли вибирав цей діаметер (219 мм), але зараз мені здається , що він не повинний бути менший діаметра каналів. Що скажете ?
  9. Якщо комусь цікаво, приводжу невеликий опис після зимової експлуатації. Як розповідалося вище повітря прогрівається, дрова горять , «отопительний щит» також нагрівається. А от піддимлення під час дозакладки дров стало проблемою. Не те щоб сильно диміло , але такий факт існує. Хочу спитати спеціалістів можливо в мене завузький вихід з топки і чи принесе ефект його збільшення (розширення )так ,як на фото 2. На фото 1 показано як є зараз. Дякую
  10. Молодець ! Реалізація своїх мрій це сенс нашого життя. Маю також дах який значно виступає від стін (великі звіси). Як плануєте виконати відливи ? Які є на цю тему задумки ?
  11. Роздумую про оздоблення каміна. Можливо є в когось якісь варіанти (як та яким матеріалом це зробити).
  12. дякую зрозуміло. Але поки що мудрувати більше нічого не буду , крім скла
  13. Ви вперто не хочете мене чути !! Про яке мінімальне піддимлення ви говорите ???? Я нічого не чекаю , я констатую факт Можливо я не досяг високої теплоефективності , але "Красивое горение (режим «камин») в мене забезпечене+піч нагріваеться. Добавлено через 3 минуты Можете цю конструкцію назвати хоть андронний колайдер, але в його топці горять дрована і гріється опалювальний щит Добавлено через 6 минут Встановлення дверцят не було кроком для СПАСІННЯ від піддимлення , а було заплановиним етапом створення мого "андронного колайдера" Добавлено через 24 минуты Тепер хочу вернутись знову до теми скла. При горінні дров бляха , яка вставлена замість скла нагрівається , але до її можна доторкнутись рукою без опіків (мається на увазі , що її (бляхи) температура не є дуже високою). Можливо мені вистачить звичайного кальоного скла, на приклад, з духовки (300 град. С) ?
×
×
  • Створити...