Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

somsomers

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

somsomers's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. А як щодо варіанта, в нижньому просто змінити мембрану, а в санвузол наверх поставити простий мембранний на літрів 200 без реле, з невеликим тиском? В такому випадку, навіть гаряча вода буде. Теоретично Я правильно розумію, що прибирати розширювальний бак на вході після скважини неможна, щоб насос не пихтів набираючи бак на другому поверсі по тонким трубам?
  2. Судячи з усього, бак на другому повесі є найменш інвазивним та затратним методом. Фіг з нею, з гарячою, аби санвузли працювали. Єдине питання - схема підключення. На витік - знизу бака через зворотній клапан. А от як набирати воду, щоб вчасно вимикався? В бак встановити унітазний клапан? Загуглив. Поплавковий клапан для баків не є чимось надзвичайним, навіть разом іноді продається. Останнє питання. Тут як раз гепнула мембрана в баці в цоколі. Є сенс міняти мембранний 100л на 200л, чи збільшить це доступніть води на верхніх поверхах в два рази, чи залежність не лінійна?
  3. Величезний плюс квартири, що все на одному рівні
  4. Щодо запуску скважинного насосу через інвертор навіть думки не було, там такі пускові, що ховайся. Я думав більше про насоси для збільшення тиску в системі, які вмикаються по датчику потоку. Вони не дуже потужні, від 45вт. Але от як його вмикати, якщо тиску нема. З приводу накопичувального водонагрівача, я перепрошую. Не знаю як, але забув вказати, що котел - звичайний газовий, Protherm.
  5. Доброго дня. Дано: Приватний будинок. Цоколь(стеля 2.5м), 1 поверх(стеля 3м), 2 поверх(стеля 2.7м), горіще. Опалення є тільки на 1(радіатори та ТП) і 2(радиатори) поверхах. Санвузли є в цоколі та на 1 і 2 поверхах. Інфраструктура: скважина 70м, насос "Водолей"(1.6кВт, ном 80м, макс 120м), бак з мембраною на 100л, двоконтурний газовий котел + батарея 3кВт-г + ДБЖ. Через те, що мембранний бак стоїть в цоколі, тиску вистачає на +-10л на другому поверсі, 10-20л на першому. Після цього, залишок води є тільки в цоколі. В контексті обстрілів та відключень електроенергії стоїть задача мінімум - забезпечити холодне водопостачання будинку на 200л-500л за відсутності електрики. Задача максимум - забезпечити також гаряче водопостачання. Буду вдячний за ідеї та, можливо, послуги з їх реалізації. Думки неспеціаліста Для холодного постачання можна було б поставити накопичувальний бак в санвузлі на другому поверсі. За відсутноті тиску, теоретично :), ця вода самотужки стікала в систему. Для гарячого, можна було б поставити бак в цоколі та насос для тиску в системі, але як його вмикати, коли тиск в системі від мембрани зникне...
  6. Якщо не секрет, скiльки вийшло по опаленню за грудень та сiчень?
  7. Подскажите, пожалуйста, по охранным службам обслуживающим пгт. Ворзель. Нужна просто "тревожная кнопка", чтобы если что, то наряд быстро мог приехать на место. Спасибо.
  8. Подскажите, пожалуйста, по такому вопросу. Дано: дом 240м2, в 2,5 кирпича, стены не утеплены, отделка - штукатурка, второй этаж - мансарда. Отопление: газовый котел и радиаторы с термоголовками. Что лучше: на ночь понижать температуру в неиспользуемых помещениях и потом утром повышать(термоголовками на 3-5 градусов) или же поддерживать постоянно? Заранее благодарю.
×
×
  • Створити...