Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ev0

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Сергей
  • Откуда
    Рожевка
  • Хобби
    Строительство
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ev0's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Продам паллету (60 шт) Керамблока Керамейя ШхВхГ - 380мм 238мм 248 мм Цена 30 грн/штука. Самовывоз, 10 км от Броваров. +38 050 3323252
  2. Продам остаток кабеля 4х10мм2. Длина 33м. Цена-1650 грн.
  3. Доброго дня, а можна ціну/ТТХ в приват на "давку" для винограду.
  4. Доброго дня всім. Відповідаючи на Ваші запитання зроблю деякі акценти. З приводу вибору пресу/сокодавки/соковижималки - питання індивідуальне, коли виникає необхідність в щвидкій переробці великої кількості яблук, садовий пресс якнайкраще підійде! З приводу подрібнення перед вижимом - так, дійсно, необхідно попередньо подрібнити яблука/моркву в пюре. Якісний подрібнювач, на поточний момент, у нас в стадії розробки, тому на продаж не виставляю прототипи. З приводу переробки винограду - особливість розробки представленого прессу - мождивість видавлення винограду без попередньої підготовки. Це стало можливим завдяки спеціально-розрахованому кроку різьби. З приводу питання щодо фіксації ручки в представленій конструкціїї - ручка на фото обмежу.ться звичайними гумками для грошей, для зручності. Ручка вільно зміщується в фіксуючому отворі для можливості регулювання величини плеча "сили". Навіть маленька дитина зможе видавити сік і це її дуже сподобається. Перевірено)
  5. Доброго дня. Відповідаю на Ваше запитання щодо переваг. Таким пресом з легкістю можна видавити велику кількість виноградного, яблучного, морквяного, томатного та інших видів за невеликий проміжок часу. Середня продуктивність по яблучному соку -200л/день, чотирма дорослими. Прес для категорії людей які цінять натуральний продукт, виготовлений власними руками. Передісторія виготовлення- набридло дивитися як велика кількість яблук щороку псується, гниє, або зкормлюється худобі. Щодо ціни та якості, місця виготовлення- виготовлено в Україні, чатково на власному обладнанні, але переважна більшість деталей виготовлялась під замовлення. По якості конкуруємо з італійцями, але мій виріб значно дешевший. Те що продається на ринках - вибачте, але то соромно показати друзям.
  6. Спасибо. за помощь. Итак: Основная емкость и перфорированная вставка с перфорированным дном выполнена из пищевой нержавеющей стали. Перфорированная вставка усилена поясками для предотвращения разрыва при избыточном давлении на выжимаемое пюре. На дне - перфорированная дубовая доска, прижимная доска прилегающая к металлическому кругу также из дуба. Каркас пресса выполнен из двойного обода, выготовленного из цельной листовой стали 4мм. Все металические изделия покрашены порошковым методом. Цвет Ral2003. В случае возникших вопросов прошу набирать по телефону. Спасибо за помощь с фото, не разобрался.
  7. Если бы здесь как-то можно было фото вставить, было бы здорово. Лучше один раз увидеть. Заинтересованным фото отправлю в личку.
  8. agrotender.com.ua/board/post-143569.html Продаю прессы для выжима яблочного, виноградного, морковного и др. соков объемом 10, 15 и 25 литров. Прессы изготовлены из качественных материалов (пищевая нержавеющая сталь, дубовая доска) с применением современных технологий. Цена за единицу: модель на 10 литров - 3450 грн. модель на 15 литров - 4350 грн. модель на 25 литров - 5450 грн.
  9. Оголовок для скважины Мпласт 125@32, не использовался, в коробке. Цена -550 гривен.
  10. Дамы и господа, Если у Вас после строительства остался клинкерный кирпич Керамейя Рубин М300, пустотность 48%, и Вы хотите его продать, обращайтесь. По всем предложениям прошу писать в личку. Спасибо.
  11. Приветствую, Керамблок "Кератерм" в конце прошлого года с завода стоил 16,50 грн/шт за 250-тый и 380-тый, можно было купить через дилеров по цене 15,80. Сегодня 18,50 и 17,80 соответственно. По плитам лучше ответят продавцы, так как на сайтах компаний информация о цене в большинстве случаев - не актуальна.
×
×
  • Створити...