Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GP_YUROK

Пользователи
  • Публікації

    101
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача GP_YUROK

  1. Пока веду переписку в личке с форумчанином. Если он не заберет то напишу вам.
  2. Залишилося після утеплення 180шт. wkret-met lfm 10x200 зі стальним гвіздком. Продам 600грн. Київ. Можлива доставка. Також можу вислати. 06323777І7 Юрій З Повагою
  3. Ну не знаю не знаю... коло мене гвинтокрил кожного дня пролітає. Причому висота метрів 100... ще й летить з відхиленням (плюс мінус 100 метрів). І ото як намотає.... буде тоді і квадро і коптер. Тому треба думати!
  4. Прошу дуже вибачити що втискуюсь в таку цікаву розмову... А повітряний транспорт сподіваюсь буде попереджений що десь там вісить кусок проводу? Може бути небезпечно...
  5. Шановні пишіть пропозиції іншому користувачу! Тобто самому Ктулху. Це він про них запитував. Мені в приват не треба відправляти пропозиції))
  6. Знач тако. Розказую. В мене газоблок потім мінвата 100ка (Ізоват 135) то все приклеєне сілтеком потім прибито вкрет метовськими парашутами з термоголовками потім затягнуто сіткою і зверху клеєм знову ж сілтековським. Потім те все скрито грунтом церезіт ст16. Було вирішено брати штукатурку в відрах. Основним претендентом був церезіт 174, а саме баранець (на мою думку меньше пилюки у швах буде). Але станом на сьогодні було зроблено три дзвінка безпосередньо наступним виробникам. 1. Капарол 2. Церезіт 3. Крейзел Висновки: 1. Капарол вислухали про мій фасад потім гарно розказували, а коли дійшли до ціни за відро... стало сумно ну нема в мене дві з гаком тисячі. 2. Церезіт (дзвонив два рази) пояснював що і як у мене і ставив запитання. Склалося відчуття що на тій гарячій лінії сидять люди які бачили фасад вже готовий і на питання "якщо оброблено вже ст16 чи потрібно перед нанесенням обробити ст15? хвилину слухав музику поки вони радились. Ціна яку знайшов 690 грн за відро. 3. Довго дозвонювався але після того як вийшло мені одразу дали номер технолога, потім продавця (як зясувалося то представник по регіону був котрий направив на продавця) Виявилось що той Крайзел везуть у відрах з німеччини, а тонують вже тут у нас. Також ціна нижча за церезіт котрий роблять в нас. Отож мені потрібен СіСіПутц (баранець). Дасть Бог завтра поїду до продавців дивитися що як і скільки грошей. Поки що в моєму особистому рейтингу стоїть Крайзель, причому завдячуючи всім тим людям (представникам компанії) які дого і нудно слухали мене, а потім пояснювали що до чого. З Повагою.
  7. да и ценник на силиконовую И вроде как под нее еще и грунт силиконовый нужен, а это еще копейка не малая.
  8. Я не утверждаю что именно силикон силикатная. Я спрашиваю и хочу понять. То что я понял это Если фасад зашит ватой то он должен "дышать", следовательно материал нужно дышащий. Помогите разобраться в вопросе. Неужели нет на форуме спецов по данной теме? Или ткните носом в тему где обсуждалось. Спасибо.
  9. Подпишусь на тему. Спасибо топикстартеру за поднятый вопрос. Тоже сейчас стоит вопрос выбора штукатурки. Хочу барашек. Может быть есть некий ТОП-3 среди марок? ПС Фасад минвата, уже обработали СТ16 ну а штукатурка я так понимаю силикон силикатная нужна.
  10. Всім дякую Розібрався! Кріпити будуть тими що з металевим гвіздком і не меньш як 200ми. А з приводу ціни то дійсно ціни різні. Просто потрібно ретельніше шукати).
  11. Шановна громадо. Прошу допомоги у наступному питанні. (нажаль пошук по форуму нічого не дав(((, якщо не там шукав дайте тему). Хочу для себе зрозуміти хто чим кріпить теплоізоляцйну вату до стіни, а саме про так звані "парашути" чи грибки... Маємо наступне: 1. Стіна газоблок. 2. Вата Ізоват 135 товщина 100. 3. Клей Сілтек 4. Приватний будинок одноповерховий+мансарда. Кріпити будуть на ляпухи, потім ті самі парашути... і тут повстає питання: Тіх парашутів повно різних, є з термоголовками, є пластикові ітд ітд і ціна відповідно теж дуже весела (наприклад з термоголовкою (наче так) близько сіми гривень (а це на 200 м.кв) дуже не весело по ціні. І ще одне питання по кількості парашутів на один лист хто, як, і скільки. Дуже дякую всім хто допоможе розібратися в питанні. Або скаже де саме читати З Повагою.
  12. Всім дякую. Пропозицій отримав більше ніж треба. Тепер все розглянемо та вирішимо в кого брати. Всім Дякую З Повагою.
  13. Утеплювач Технофас 135-145, або Ізоват товщина 100мм. -200 м.кв Клей Сілтек Т85 - 40 мішків. Клей Сілтек Т87 - 50 мішків. Кутники Пластикові - 50 м.п. (приблизно, ще не міряв) Планка нижня під монтаж утеплювача 40м.п. Сітка (пропонуйте якісну) - 200 м.кв Доставка та точна кількість будуть обговорені після вибору постачальника. Пропозиції або на мейл 2377717@ukr.net або в приватні повідомлення. З Повагою.
  14. так дивлячись шо в комплекті) може й інші пасочки маєте то викладайте...
  15. А чого ні? Гарна ідея. От наприклад спостерігаю що від і до метро (дві зупинки) люди чекають на тролейбус і платять по 3 гривні. Якщо двоє туди і двоє назад і 10 разів проїхати маємо 120. Якщо водіїв набрати веселих то з анекдотами хай по 5 буде. Ще й користь яка для незагазованості міста. А якщо хочеш дешевше їхати то сідаєш і крутиш педалі за 2 гривні, водій відпочиває і пасажир платить 3 всього 5 грн з поїздки (вже сам не крутиш і в плюсі). Ще й чекати на того тролейбуса не потрібно бо вже на зупинці стоять вільні карети) А розв'язок по Києву де невеликі відстані до метро знайти можна повно. Ще плюс до того можна організувати виготовлення тих карет, оренду, ремонт, продаж... Чому ні? Смішкі смішками але якщо ще й толкового проект манагера підв'язати то й грант отримати на те все можливо!
  16. То я подивився що буси в ціні нижчі стали то й сам зменьшив. Треба ж якось реально підходити до справи. Навіть більше скажу! Якщо буде якась людина яка матиме лише 8000 і їй дійсно буде треба та земля то будемо розмовляти. Город там завжди гарний був. Бабця непогані гроші заробляла коли зелень вирощувала та до Києва продавати возила. І кулубникі повно завжди було. А скоро сезон і може бути таке що якщо не посадиш влітку картопельку то не буде що їсти наступної зими(((
  17. Ми собі брали у Софії. Все якісно і швидко. Але ціна..... Зато маєш весч! Економити треба на чомусь іншому, але не на димоходах.
  18. Побачив назву теми і зрадів. Маю пропозицію. Може створити тему в котру стягнути всіх виробників будівельної продукції УКРАЇНСЬКИХ. І зверху в топікстарті збирати лінки і опис. Адреса сайту-що роблять. Думаю все одно наше буде дешевше від закордонного. Ціни ростуть але спинятися не можна!
  19. Взяв вчора по 43, пізніше на форумі запропонували по 42, але спішив... Ціни ростуть ну його(((
×
×
  • Створити...