Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

KeySims

Пользователи
  • Публікації

    2 742
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача KeySims

  1. У китайских приемников часто пересекаются кода. 1. Удалить все пульты и прошить заново на приемник (желательно подальше от объекта). И надеяться, что не пересекутся снова. 2. Поставить оригинальные пульты и забыть о проблеме.
  2. Добре себе показали сталеві ролети Хардвік.
  3. Хьорманн - за якістю на порядок краще, а за ціною приблизно однакові, за рахунок акційної ціни та роботи за курсом НБУ
  4. І Вам дякую! Нехай довго служить. Обов'язково заїдемо на кавуни
  5. Скорее да чем нет, должно бы скрипеть в обе стороны. Может ролики каретки в трубе скрипят? Открутите зубчатую рейку, чтоб проверить мотор без нагрузки, может ворота как-то давят на шестерню при закрытии?
  6. Скрип не норм. Скорее всего, что-то в моторе трет, надо разбирать. Попробуйте открутить кусок зубчатой рейки, чтоб не было сцепления с воротами и запустите мотор. Будет ли скрип?
  7. Ротелли - это китайский мотор с итальянской фамилией. У Вас створки затирают сверху, это плохо для любой автоматики. Столб 120, для линейного мотора (типа Кроно), узковат. Для корректной работы расстояние от центра петли до центра крепления = 130, плюс ширина мотора, итого примерно 200. В Вашем случаи, надо ставить рычажный привод со скользящей шиной, NICE WALKY, CAME FLEX. Но для начала, надо выровнять ворота.
  8. Попробуйте стереть все пульты и прошить заново
  9. Як на мене, краще переробити відкриття на зовні та поставити CAME KRONO
  10. Доброго! У вас старий корпус такі вже не випускають. Усередині однакові, можна просто переставити плати Нові 2600 грн.
  11. KeySims

    вхідні двері

    Надіслав пропозицію на двері Херманн
  12. Ви напевно не стикалися зі сталевими антивандальними ролетами Хардвік. Ваші рекомендації стосуються алюмінієвих ролет, які мають кілька слабких місць, особливо напрямні, які спокійно відгинаються звичайною викруткою і виймається полотно. У наших ролетах використовуються сталеві направляючі, що виключає це. Ролети повинні захищати, а не тримати тепло. Для цього краще встановити хороші склопакети. Не будете ж Ви сидіти взимку із закритими ролетами в темряві. Прихований короб має низку недоліків. Найбільший, це проблеми під час обслуговування. Демонтована перемичка, не всіх влаштовує. Наші ролети Хардвік. Добре себе показали після прильотів, зокрема і в Харкові. Кілька разів їх намагалися зламати (банки, приватний сектор), але на відміну від алюмінієвих, просто трохи погнули і не потрапили в приміщення. Часто замовники просять поміняти алюміній на сталь, після крадіжок.
  13. Якщо хочете реального захисту, то лише Хардвік.
  14. Спробуйте змінити на моторі дроти. W не чіпайте, а два інших (U з V або X з Y, залежно від приводу) поміняйте місцями. Якщо почне закриватися, а перестане відкриватися, то проблема у дроті
  15. Добрий! Можна закрити завісою ПВХ.
  16. Може не в той бік крутили, може не той гвинт крутили, може перекрутили, може зіскочили контакти з мікровимикачами... Краще викликати майстрів
  17. Польська підробка під ворота Хьорманн. Непогані, але за ці гроші краще взяти оригінал
×
×
  • Створити...