Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kxigiki_pasha

Пользователи
  • Публікації

    39
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kxigiki_pasha

  1. я б переробив сходи, висота сходини у вас 17 см, я мав шанс користуватись сходами приблизно 17-18 см і при рості 180 см мені це зовсім не зручно здалось
  2. Поздоровляю, бажаю вдалої будови А в якому саме селі біля Тернополя будуєтесь? П.С. Просто навіть в нашій області мало таких будинків і всі такііііі
  3. якшо ви про мою, то чесно кажучи не можу помогти, по тій причині, що в прошивках не дуже шарю Там на тому самому сайті, знизу подивіться, тоже такі всякі питання писали
  4. borg, приблизно це все має бути ось так: 1. Підключаєте 3ж модем до компутера-сервера (ну там настроюєте, пробуєте і так далі) 2. виділяєте один вечір і перепрошиваєте модем д-лінк ж700ап. 3. підключаєте модем д-лінк ж700ап до компа по локалкі (можна обійтись без роутера д-лінк Д624 якшо думаєте тіки через вай-фай користуватись). 4. на компі робите так щоб інтернет з 3ж модема роздавався по локалкі. Ну і вуляля....повинно всьо працювати через вай-фай
  5. суть в тому шо dlink-dwl-g700ap - це модем, і він не може працювати в ролі роутера (тоїсть не може приймати входящі сигнали з роутера D-Link DI264), тому його треба перепрошити, щоб він був в якості роутера і тоді я думаю всьо запрацює через вай-фай! Тут показано як це робиться voituk.kiev.ua/2008/09/16/dlink-dwl-g700ap/ П.С. Якшо не розумієтесь, то краще найдіть людину яка більш-менш розуміється і хай вам перепрошиє.
  6. Хороша у вас історія :good: Теж давно думав про каркас з ЛСТК, і зразу хочу спитати, як живеться в доміку? на скільки тепло в такому? і чи ніде не промерз?
  7. А я б на вашому місці проект першого поверху не змінював. А проект другого поверху так би залишив як ви показали у свому варіанті
  8. слухайте, таке питання, як ви опрідлились що хочете строїти імено з термоблоків, а не з газосілікатних блоків? чим ті кращі чи поганіші від тих? бо від більшості людей я чую тіки погані відгуки про термодом.
  9. так в проблем то, поставте в три ряда сітку дрібненьку. Нащот підкопів це ще не доведено, вони сволочі лізуть із всіх мість де тільки можна уявити
  10. зроби роздачу на сайті torrents.ru програмкою bittorrent
  11. чесно кажучи мінусів небачу в цьому проекті, ну хібащо, а яка у вас ширина тамбуру?
  12. Дуже класна ідея:good:. І, намалюйте якоюсь іншою програмою планіровку з подробним описом приміщень, бо тут трохи не розібратись.
  13. В мене ширина сходів 1 метр по плану, а нащот такої перегородки класна ідея
  14. Ооо, це добре посилання. Ну що можна сказати про проект, дуже добре розпланований, розміри теж не великі, дуже добре що є кабінет, бо робочий стіл в кімнаті це не діло. Мінусів сильних тут не бачу.
  15. я тоже десь так і певно зроблю, але скоріше всього трохи розширю ше перший поверх, зроблю так, спальню на першому поверсі розширю на метр, але тіки там де спальня і тіки на першому поверсі і збільшив би корідор до 2-ох метрів. Там ще є така заковилинка що під сходами по ідеї має бути санвузл, ну а в ньому під сходами пральна машина. А нащот тамбура, я просто поставлю двойні двері і тому тепло не буде виходити з будинка.
  16. Підтримую, поки є возможність треба строїти шось оригінальне. Нащо башеньок є такий прікол: -"Про що українці думають все життя?" -"пів життя вони думають як построїти і де построїти побільше башеньок, а потім ше пів життя думають "А нхрн я їх строїв"" Так шо ось так.
  17. Повірте, куда вже дешевше, я тоже хочу тіки строїти будинок, 6х6, я стравася його максимально здешивити і всеодно я думаю що ще не вийшло максимально дешево, але сильніше вже не треба. А то що ви казали що на на матеріалах для стройки не дуже то і зекономиш, подумайте краще. Нащот фундамента (я думаю самий кращий варіант), назбирайте краще за один рік більш-менш нормальну суму і зробіть повністю фундамент, а потім на ньому тіки стройте частини майбутнього будинку.
  18. Розумієте, це ж приблизний проект, розміри 6х6 це внутрішні, а не зовнішні. Всеодно вслучай чого я буду проект в фірми замовляти тіки тощо по моїй малюнках. І.і...поправляю, не мансардна там буде, а повноціний другий поверх.
  19. А це вже хто як любить. Але якщо його добре задекорувати і залакувати то вийде досить непогано.
  20. Впринципі досить реально таке зробити. Нащот того що ви питали що буде краще на підлозі в кухні, моя вам порада, краще вже кухоний ламінат, я допустім такій штукі більше на кухні довіряю, лінолеум почне на кухні дуже скоро набиратись пухирцями і в лінолеума є така погана особливість, якшо на нього шось проливати (а в вас же ш малиш є) то він вбирає в себе різні запахи, які потім важко вивести. Більше я нічого покашо не можу сказати, впринципі всьо добре продумано, тільки таке питаня, а як ви обіграєте вхід головний який щитай що притуляється до кухні?
×
×
  • Створити...