Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kruvanya

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

kruvanya's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

1

Репутація

  1. Звернувся із заявою у Обленерго щодо підключення 20кВт світла на 3 фази. Світло йде вулицею перед будинком. Усно повідомили, що необхідно вести метрів 400 від трансформаторної підстанції додаткового кабелю, бо потужність слаба і є звернення сусідів щодо слабої потужності. Чи повинно обленерго саме провести цей кабель чи це повинен робити я? І чи можу я якимось чином підключити хоча б мінімальну кількість кіловат на участок, щоб почати можна будівництво? Чи вони взагалі не зможуть мене підключити доки не протягнеться потужніша лінія? Офіційної відповіді поки не отримав. А починати будівництво потрібно вже. Ціна питання сказали більше 100 тисяч грн. Хтось щось може підказати?
  2. Є зміст робити, тому що це для магазина і дренаж нікуди не зробиш, тому що навколо нема місця, кілька квадрів землі вільної.
  3. Вже думав над тим, що вода може надходити ззовні септика і давити знизу під кольцами. Спробую забетонувати спочатку зверху стяжку навколо септика, щоб менше води йшло в нього, а потім побачити, яка кількість води буде на дні септика.
  4. вода дуже швидко надходить, в інеті прочитав, що так робили і всьо гуд. в мене за ніч вода піднімається на 10 см. рядом (до 3м) водосточна труба (не моя) з криші теж зливає воду.
  5. Доброго часу доби. Зробив септик з кілець 1,5 м в діаметрі висотою 2 метри. Дно септика не бетонував, думав фекалії йтимуть в землю, туалетом до цього часу не користувався. З приходом дощів піднявся рівень води в ямі на 1 метр. Викачував кілька разів, ситуація повторюється. Вирішив забетонувати низ, викачав всю воду, засипав на дно суху цементно-пісчану суміш зранку, вдень падав дощ, ввечері води було вище стяжки вже. Тепер там вода. Як залити, щоб бетон схопився і вода знизу вже не поступала в септик? Можна чекати морозів, але потрібно септик вже. Хтось може стикався з таким і підкаже. Дякую.
  6. Куплю вікно розмірами максимум 500*500. Таке, щоб провітрювалося. 0996463828.
  7. Думав про шлакоблок, лиш не знати чи достатньо буде стіни в 20 см чи треба буде робити в цілий блок (40см)? І фундамент потрібен буде для нього більш міцний.
  8. Прошу поради у товаришів-форумчан. Стою перед вибором матеріалу для зведення стін під магазин у 2 поверхи, 2-ий поверх буде мансардного типу. Питання максимального теплозбереження не стоїть. Не буде ніяких утеплень фасаду. Розміри побудови - 17м*5м (детальний план з внутрішніми стінами скину за потреби). Розглядалися різні варіанти побудови - це і з цегли, і шлакоблоків, і піноблоків. Зупинився на газоблоках через швидке зведення. Армування горизонтальне буде проведено + армопояс, перекриття між поверхами дерев"яне, криша металочерепиця або профнастил. До слова, фундамент планую шириною 30 см, глибиною 90см і цоколь 30см. Так ось думаю: 1). Чи достатньо буде товщини стіни 25см чи всетаки робити 30см? 2). Стіни робити з блоків Д400 з вертикальним армуванням на углах чи з блоків Д500 без армування? 3). Якої марки газоблок порадите? Я знаю,що АЕРОК найкращий, Стоунлайн трохи гірший, є ще львівський газоблок ВЕТО, який виходить трохи дешевше ніж навіть Стоунлайн, але про нього ніхто на форумах не згадує. Хто щось може про цей ВЕТО щось сказати? Ціни з доставкою на даний час такі: Стоунлайн - 1180грн/м3, АЕРОК - 1375грн/м3, ВЕТО - 1100грн/м3. Дякую тим хто відгукнеться.
  9. бронь на уголки. яка товщина уголків? вони з метала чи алюмінія? скільки приблизно штук є?
  10. сам тепер вибираю пилу для розпилу сухих дошок товщиною 50мм на бруски. вибираю між цією Дніпро-М ДПЕ-1800 та DWT HKS15-65. різниця в ціні 300 грн. прошу також поради яку вибрати? БРОДЯГА, відпишіться як ваша пила Дніпро-М ДПЕ-1800 справилася з 40мм дошкою і яким саме кругом різали дошки. буду вдячний вам.
  11. Думаю за той час, протягом якого ви його продаєте (1,5 роки), він міг втратити свої властивості, тому що термін зберігання цієї суміші складає 6 місяців.
×
×
  • Створити...