Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

988888

Пользователи
  • Публікації

    3 002
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Востаннє 988888 виграв 2 серпня 2018

Публікації 988888 були найпопулярнішими!

Про 988888

Персональная информация

  • Откуда
    м.Бориспіль
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

988888's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

6,1 к

Репутація

  1. А до чого тут ЗСУ? Там в голові свої барабашкі перемагають не своїх смурфіків.
  2. Залежить виключно від виховання людини.
  3. Ухилянт. Заховався в окопах, думав не знайдуть?😂
  4. Тю. Ви вірите, що в поведінці бусифікатора щось зміниться якщо покажете документ?
  5. Якщо це правда, то що тоді з уже "бусифікованими"? Що тоді з 50-річними, що вже воюють?
  6. Ясно. Просто черговий озабочений дурачок. Хтось-же від такого ще й народжує... Тьфу, гидота.
  7. Думаю відповіді не буде. Бо то сєкрєтно. П.С. У деяких форумчан то така дурацька манера спілкування: ображати та не відповідати на прямі запитання до них. З такими в мене нема про що спілкуватись взагалі. Якщо я запитав - форумчанин не відповів, проігнорував = автоматично в каналізацію ігнор.
  8. Думаю, Ви помиляєтесь: "... На космодромі "Плєсєцк" в пусковій шахті вибухнула ракета фактично знищивши всю інфраструктуру стартового майданчика "Ювілейний"..." www.rbc.ua/rus/news/z-yavilisya-novi-znimki-suputnika-pislya-1727002948.html "...Аналітики припускали, що вибухнути могло рідке ракетне паливо в процесі заправки. Тобто до самого пуску "Сармата" справа могла і не дійти...."
  9. Чесно кАжучи.... я б запропонував-би співробітникам ТЦК не "рейди з оповіщення" проводити а ходити в нарЯди "по охороні громадського порядку" замість поліціянтів цілодобово. Їх вже люди бояться більше ніж пластмасових. Може і на злочинність якось повпливає....
  10. Вважаю, що людина з відео не писала і не писатиме заяву в прокуратуру чи безтолкове звернення до "буцмена". Тож та статистика має чималу похибку.
  11. Ви там раніше у Доща запитували де можна ознайомитись з результатами розслідувань.... Відповідь отримали? 😊 Бо це якась гра "в одні ворота": ти відповідати маєш а твої питання можна залишати без відповіді.
  12. Доречі дійсно... де це по два буса військових тиняються містом "з метою оповіщення населення"?
  13. 😁 Ну Ви ж доросла людина. Скільки вже було таких відео. І зі звуком 😁. На наступний день з'являється позиція ТЦК де: - на відео лише частина інциденту; - на відео видно як порушник тихцем першим вдарив нашого співробітника в живіт; - ми всіх зберем і вчергове проведем бесіду про недопущення в майбутньому...; - наш співробітник контужений багатодітний поранений герой; - ...
  14. Без звуку бо то вулична камера якогось ларька/під'їзда. А що до того, що поліціянт нащось там образився... їх там "по об'явлєнію" на роботу беруть? Його вчили декілька місяців законам України. Він при формі, при виконанні своїх службових обов'язків. Воно проходило відповідні перевірки/тести/заліки... Безкарність. Безкарність на всіх рівнях. Чомусь у нас вважається за покарання - звільнення з займаної посади. Та і то, якщо попався. "У нас наказывают не за ТО что ты сделал, а за ТО что попался" (с)
×
×
  • Створити...