Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

988888

Пользователи
  • Публікації

    2 869
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача 988888

  1. Та я взагалі не зрозумів навіщо ви на мене свій час витратили... і я на вас.
  2. У мене лічильник якийсь кацапський. Там мацковське врем'я. При "параметризації" раби ахмєтова нічого міняти не стали...
  3. В 23 мої вже спати вкладАються . Ніхто-ж нікого не примушує. Користуватись гарячою водою можна коли кому приспічить. Нам (моїй родині) це підходить. Нічний тариф - то вибір кожного . Він впливає лише на вартість а не на кількість затрачених кВт. Доречі, якби я НЕ користувався ночним тарифом то мені-б моя вода коштувала-б лише 250 гривень на мясць... що всерівно на 50% менше ніж моїм знайомим з бойлером на 100 літрів. Назву теми пам'ятаєте ? "Електрокотел...". Отже - потужність має бути. Має бути не менше 12 Квт виділеної потужності. Чисто із цікавості: навіщо вам вода вище 45 і який її об'ем вам потрібен за певний проміжок часу? Щось вАрите у ванні?
  4. Пройшло вже декілька місяців експлуатаціі свого проточника.... - У моїх знайомих (у нас приблизно однаковий вік та склад сімей) в листопаді 23-го встановлений новенький бойлер на 100 літрів (1.5 кВт/г). Три людини, тільки душ (ванни немає) = 250 кВт за місяць. - У мене проточник (9.8 кВт/г). Три людини. Я приймаю тільки ванни а мої дівчата загалом душ (інколи ванна) + проточний нагрівач на кухні (3.3 кВт/г) = 99 кВт за місяць. Мої знайомі приймають душ коли заманеться а моя родина після 22:00 (бо ночний тариф). У моїх знайомих теж є "ночний тариф" але поексперементувавши його з бойлером ми всі зрозуміли, що то не має сенсу - до вечора бойлер сильно охолоджується... Моїм знайомим "гаряча вода" коштує 550 грн/місяць, мені "гаряча вода" коштує 130 грн/місяць. Мої знайомі пішли по шляху "провєрєнних врємєнєм рєшєній" та порад "гуру"...
  5. Отже він вимикається вранці. До якої температури грієте? Вечором (приблизно в 8-9 вечора) вода якої температури?
  6. Ну... Або ця тема не цікава самому автору або він вже вирішив дане питання. Маю надію, що то йому коштувало не дорожче 6 000 гривень (система відеонагляду з 4-х камер).
  7. Це (приблизно) тиждень безперервного запису всіх чотирьох камер... Так а що з інтернетом на ділянці?
  8. Я щось не зрозумів... До чого тут "виробник на сайті" якщо Вам... Адже комплект був у когось в експлуатації з жорстким диском певного об'єму... Чи як?
  9. Що за ділянка? Що з будівель там вже є і чи щось в найближчі 2-3 роки планується? Що на ділянці з інтернетом/моб.зв'язком? "обмежений" - то все відносно . Комусь і лексус не машина а комусь і ланос як лімузін .
  10. То, канєшно, все харашо (і я вам тут всім вірю, безмежно )... але мої пости тут не для того. А який сенс? Продавці цим займатися не будуть бо то "китайський ширпотреб"; майстрам то не потрібно бо там є з чим погратися... простіше бойлер (бо "перевірені часом стандартні рішення"); людина, якій то буде дісно потрібно звернеться до мене особисто...
  11. Навіщо викидати? Взагалі, навіщо викидати те, що ВЖЕ ВСТАНОВЛЕНО/ПРАЦЮЄ?
  12. Тинявся по форуму і згадав про цю тему. Отже. Достатньо 9,7 кВт для нагріву ванни 140 літрів до +38/40 градусів за 20 хвилин. Особисто мені то обійшлось (помоєму ) на 200 гривень дорожче (десь до 3700). І то , із-за того ,що робив автоматику, що блокує роботу електрокотла на період роботи ГВС. Як з'ясувалось, для моєї родини максимум потрібно приблизно година часу (3 людини, 2 душа + 1 ванна). Та да, расточітєльно. Бо особисто мені на данний час то виходить: - донька душ - 3 грн. - я/дружина душ -1,5 грн. - ванна - 8 грн. І це я СИЛЬНО округлив у більшу сторону (добавив відсотків 20) Бойлером то дешевше? Незнаю як у кого, у мене в двукамерному, за час експлуатації, рівень не міняється. Ітого: не бойлером єдиним...
  13. Під кінець тої зими в моему китайському фірмані залишалось лише 2 літри бензину. Ні грошей, ні роботи... Пропитляв лише завдяки своєму електровелосипеду (один/два рази на день безкоштовно заряджав його на бензозаправці неподалік і потім живив від нього будинок) та не сильним морозам.
  14. Ясно. От я і запитав: чому не встановили дизельний котел в систему опалення? Адже тоді-б були лише плюси (на мій погляд): потрібен дешевший генератор з дешевшим ТО; економія на солярці відсотків 20 при роботі котла; можливість роботи системи опалення на повну потужність навіть від аккумулятора... П.С. Просто цікаво. Нікому нічого не вказую .
  15. Хм.... Я так зрозумів, що там ашнадцятикіловатний дизельгенератор виробляє електрику і тою електрикою вони гріють будинок? Ну, у випадку армагедону канєшно . Питання: а чому не дизельним котлом? Навіщо "посередник"?
  16. Була одна. . В мене три фази. Планувалось "отаке" ставити на всі фази (тобто, три штуки) але... на початку досить було і одного (не часто вимикали, інше все не критичне). Але після такої "підстави" з бахканням автоматів - я від того відмовився зовсім. Зараз все "вручну" .
  17. Свого часу (давно) в якості автоматичного підключення генератора собі був поставив отаку штукенцію (бо дешева). Генератор підключав як "Л3" (типу "третя фаза"). Зникало світло. Дружина запускала стартером генератор, вмикала на генераторі вимикач живлення, ця приблуда "розпізнавала" генератор як появу електрики на "Л3" і вмикала будинок. При появі міської мережі перемикала автоматично на неї. Причому там, в налаштуваннях, можна було виставити секунди "розриву" мережі, щоб гасло світло і ставало зрозуміло, що з'явилась міська електрика. Два роки проблем не знав. А потім (в 2021-му) замітив, що інколи почали зпрацьовувати автомати різних "груп" при ввімкненні міської мережі. Це завжди траплялось коли мене немає дома і "операторами" є мої дівічата. За місяць "танців" вичислив оцю скотину - почали залипати реле. Але, як варіант, може комусь і підійде ...
  18. На початку не захотіла дружина. Вирішили, що коли кацапи під місто підійдуть - тоді... Ми з дружиною вже своє пожили, доньок шкода було. Молодшій 14. Вопшим , обійшлось.
×
×
  • Створити...