Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ozira

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ozira

  1. Сьогодні розібралися з незаконною схемою по викачці грошей, за будівельний паспорт, в відділі архітектури і містобудування Києво-Святошинської РДА. Знаходжу в інеті телефон відділу, дзвоню туди, Яна Петрівна консультує, які потрібно документи для видачі буд. паспорту, і просить з документами і заявою підходити в кабінет № 10, про оплату нічого не знає:"вам в тому кабінеті все скажуть" . Я з повною впевненістю, що там працюють посадові особи відділу архітектури, звертаюсь в кабінет 10, виявляється, що потрібно платити за (виготовлення, розробку бла бла бла буд. паспорту). Зібрали документи і пішли до в.о. начальничка відділу, минуючи кабінет 10, з істерикою приймають наші документи, віднєкуються як тільки можуть, в ході спілкування виявляється, що в тому 10му кабінеті працюють не працівники відділу, а працівники якогось архітектурного бюро, які відношення до відділу ніби і не мають. Думаю при розгляді придиратися будуть і до пасти і до почерку, щоб відмовити, але усьо... на мені вони зуби зламають(. Вже точно так не залишу. До речі "гарячу урядову лінію" страх як не люблять, не можуть мені простити.
  2. Так саме цей район. І ви оплатили? Добавлено через 3 минуты Дякую, я звернулась на "гарячу урядові лінію", відповідь прийшли з того ж відділу архітектури, де написано видача будівельного паспорту безкоштовно, і навіть немає спеціального рахунку для отримання коштів. Моя мета не просто його отримати безкоштовно, а щоб і після мене люди так же отримували. Куди? Може в якісь антикорупційний відділ?
  3. Скажіть, будь ласка, при подачі заяви на видачу будівельного паспорту, я повинна сплачувати ще якість кошти? В відділі архітектури кажуть про необхідність сплати 1300 грн. ніби-то за робробку будівельного паспорту. На мої аргументи про те що в законі сказано - безкоштовно, підтверджують, що видача безкоштовно, а то ж розробка.
  4. Люди добрі, не залишайте без увати. Це якийсь глухий кут. Генеральний план села затверджується з 2004 року, і ще не відомо скільки це буде тривати, а я маючи держ акт під забудову, не маю права законно користуватися ділянкою без ген плану. Хочу все робити по закону, звернулася в відділ містобудування і архітектури, для отримання будівельного паспорта. Сказали, що напишуть відмову у видачі паспорту, так як немає викопіювання з ген. плану села. На старому ген плані ділянка ще не позначена, в сільраді дали схему розташування, це не підходить. От архітектор і порадив чекати ген. план, або детальний план замовляти. Невже це все? Як законно отримати будівельний паспорт? Як мені діяти, можливо до суду. Якщо позов, то до кого? відділ містобудування ніби законно відмовляє, а як сільраду змусити надати мені генплан?
  5. Величезне спасибі і за настанови і критику, особливо Вам, ДОКС. Дозвольте ще сюди розмістити, той ескіз який нас вже задовольняє розташуванням усіх приміщень. Але як на мене, тут незрозумілий, надзвичайно довжелезний коридор, але як без нього при такому розміщенні. Прохідного вже нічого не хочемо. Як ви вважаєте? Тільки не сильно обзивайтесь. )
  6. планувальне рішення - це те що я називаю ескізом, а як до вас зввернутися?
  7. Зонування, це мабуть так як на цьому ескізику... який ми спочатку розглядали.
  8. Дякую. Всі страждання коту під хвіст... а це було декілька місяців(((( Вже як не крутили - не знаємо що зі сторони північної розташувати, там завжди буде темно. Мрія була така, щоб заходити в будинок і потрапляти відразу в просторе приміщення, а не в холи, а тепер... не знаю. Значить проблема навіть не в тому, що будинок такої дивної форми (це мене найбільше турбувало). Руки опустилися... А можна на якомусь зразку проекту показати як це "потрібно розділяти приватні "інтимні" зони відпочинку та загальні".
  9. Добавлено через 3 минуты велика кількість нефункціональних, це що? Добавлено через 2 минуты Добавлено через 2 минуты сами рисовали... дык, а как может быть не рапашонка, одноэтажный дом и должно быть 4 спальни.... так вот и хотим его продумать.
  10. Здравствуйте, читала, читала, и вот ... разрешите обратиться. Выстрадали эскиз одноэтажного дома на участке 15 сот. ( Цоколь в котором будет все остальное хозяйство в процессе) Знакомых, которые живут в частном доме практически нет, поэтому обращаюсь к неравнодушным и доброжелательным, буду рада подсказкам, замечаниям. Отмечу - по расположению и площади нас вроде как устраивает, сторона, где столовая - северная. Большие вопросы к стенам в гостинной, хочется еще как-то выделить ее дополнительным элементами стен... или не стоит. Дом на 5 человек. Деток трое. Старшему 15.... когда отколется будет гостевая. На гараж пока не смотреть)))
×
×
  • Створити...