Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dragon200

Пользователи
  • Публікації

    181
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

dragon200's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Популярность
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

200

Репутація

  1. Відпушусь хоч зараз, хоча зробив ще місяця 2 назад. Законсервував.... Прибрав територію.... Цеглу накривав не просто так, щось захотілось складнощів... Зробив міні дах із нахилом... Щоб вода скапувала на зовні... Наскільки воно краще або гірше ніж просто накрити не знаю.. але вже як є. Був на ділянці, дивився, наче норм, не розривало, дренаж працює, басейну всередині дому нема. Зараз сиджу і думаю, що його робити на наступний рік... Як будувати, війна, невідомо що і як буде... + Грошей не так вже і багато як планувалось малювалось... Коротше хз.... Живемо поки що далі...
  2. Вже 8 рядів, похолодало, вітер, не дуже весело але жити можна. Таскаю козла для нормальної кладки, трохи незручно але цілком нормально. Також зробив дренаж 5 отворів, бо після доща там був реально басейн, а так рода уходить в землю аж бігом.
  3. Процес іде. Зробив каретку, завдяки їй діло йде дуже швидко! Зручна річ, набагато крутіше ніж звичайним шпателем махати.
  4. Я 3й ряд кладу і вже по рівню не можу в ідеал вивести углові блоки, хз, з однієї сторони норм, з іншої на 1 мм випирають. ... тепер буду більш уважним щоб на 9му ряді не вийшло в +- 50см 🙂😁
  5. Однозначно ні, піну наношу тільки на вертикаль. Для себе зробив висновок такий - якщо поверхня ряду на який кладеться блок не дзеркало по всім параметрам і площинам ( а воно 100% не дзеркало) то площа описання блока на блок буде дорівнювати не 100% а тільки по самим вершинам нижнього блоку чи виступам верхнього, хай там буде % 70 - 80 бо піна не має несучої здібності на відміну від клея а клей заповнює всі нерівності і має несучу спроможність і я маю практично 100% робочої площі. Ну і по-перше, що саме головне, на клей класти легше, +- 1мм завжди можна вирівняти щоб була ідеальна (чи біля ідеальна) площина 🙂
  6. Заармував перший ряд. Використовував фрезер із них посадкою 25 *25. Працювати одне задоволення, єдине що дуже довго прибирати потім. Питання до знатаків, скільки часу чекати щоб розчин в штробах застиг, перед вкладанням 2го ряду? Чи можна хоч на наступний день вкладати другий ряд?
  7. Перший ряд повністю готов. Сьогодні застосував деяке ноухау яке побачив на ютубі, а саме додаткове ущільнення швів першого ряду. Для цього свердлимо отвір діаметром 20мм, видуваєм пил, змочуємо і задуваємо піну, піну використовував не по газоблоку, а звичайну, щоб вона добре розширювалась і заповнювала всі пустоти. У підсумку можу сказати що як на мене то тема робоча, тим паче що вертикальні шви першого ряду у мене були середньої якості, то тут, то там був нерівномірний який шов який 100% продувауся б.
  8. Підніму) Питання актуальне. Пройшло вже 12 років з останнього повідомлення🙂 а однозначної відповіді так і нема. Одні радять заповнювати штроби клеєм, інші цпс. То що все таки краще, правильніше? Я планую клей для газоблоку + фіброволокно + трохи цементу додавати.
  9. Так я дивлюсь ютуб, там всі в один голос кажуть що треба абсолютний ідеал.... їх я так і роблю, щоб потім проблем не було! Але я вже стільки перетер того газоблоку... і все одно в ідеал не виходить ні як.. наче все ок, потім рівнем дивлюсь в там вже завал іде по ширині. Я так зрозумів що те що показують на ютубі має мало чого спільного із реальністю, принаймі в вирівнюванні першого ряду)
  10. Таки прийнявся за цю НЕРЕАЛЬНУ роботу..... вирівнювання 1го ряду в ідеал. У підсумку все набагато простіше ніж уявлялось. Спочатку пробував вручну теркою - дійсно адська робота, потім болгарка + чаша по бетону - дуже потужна річ, можна легко зняти більше чим треба, зупинився на болгарка на мінімальних обертах + наждачка 40, все вирівнюється на ура. Спочатку болгаркою проходжусь, потім ручною теркою все рівняю, далі правилом дивлюсь ди залишились бугри і сточую, далі дуйкою здуваю пил) Після такої обробки газоблок виглядає красиво, рівно, на дотик ідеально.всі пори відкриті. На 40% всієї площи пішло десь 2 години. Після перевірки 3м правило де не де є перепад десь в 1мм. Але для себе зробив висновок, що вирівняти в абсолютний 0 то просто неможливо і думаю що тут абсолютно ні хто такого результату (абсолютний 0 по всій площі) не досяг.
  11. Закінчив периметр першого ряду. На все пішло рівно 4 дні. Робота наче і не важка, а зайняла так багато часу. Клав на готову мурувальну суміш Поліпласт + додавав фібрлволокно ( навіщо - хз, але читав властивості, пишуть що люба жижа куди фібру кладуть одразу +50% всіх характеристик) Кожну цеглу мочив + намазував розчин на блок тонким шаром ( мені так спокійніше) У підсумку: не дивлячись не те що я все виміряв ювелірно все одно блок трошки гуляє, поставив лазер і десь 2 - 3мм то тут то там гуляє. Прийняв рішення все стояти теркою, робота важка але вважаю що так буде краще в подальшому.
  12. все таки вибрав готову суміш Полі пласт ПСМ 075 і виникло наступне питання: чи варто в неї додавати фіброволокно? в описі фіброволокна пишуть що воно має властивості ледь не + 50% до всіх властивостей куди її добавляють))) Просто якщо робити самому ЦПС то думаю що додати можна без проблем, а тут суміш готова, із добавками та модифікаторами... і хз чи не зашкодить їй ця фібра? Чи нічого не видумувати, а просто додати води?)))
  13. Давно нічого не писав) Знову в строю) Зробив гідроізоляцію, подвійної дії, на скільки я зрозумів вона проникає в бетон і крісталізується тим самим пару см під гідроізоляцією закриває капілярний підсос. Робив по інструкції, поверхню мочив протягом години, почекав щоб не було калюж і вперед... всього наніс 3 слоя. По грошам 1300грн*2мішка Замовив газоблок на перші ряди + клей + готову кладочну суміш. Газоблок 3350грн/куб + 3500доставка І саме головне! Зробив розмітку. І не просто, а в ідеал! До міліметра! Дочекавшись як трохи сіло сонце, почав розмічати, розмічав лазерним рівнем кути 90гр + рулеткою відстані... наче все виставив добре, зробив обноску, натякнув шнурку.... сьогодні прийшов, розставив кутові блоки - міряю, хз, то тут 1 - 1.5 см, то там 5мм гуляють, діагональ одна норм, друга гуляє на 1см, натягуєш ту рулетку (рулетка фіберглас) ще більше розбіжність, послабляєш, наче норм коротше на 5/10. І тут я згадав що в мене є лазерна рулєтка! Давай все по новому виставляти, кути, відстані вже міряв лазером, довелося рухати обноску на 0.5 - 1см по 3м кутам... У підсумку виставив все в ідеал до міліметра! І сторони і що головне, діагоналі! Зробив висновок що мати сучасний інструмент значно спрощує життя ... не треба вигадувати із тією натяжкою, коротше я рґдуже задоволений роботою. Саме головне тепер щоб при кладці першого ряду той мій ідеал нікуди не уїхав 🤣
×
×
  • Створити...