Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

blacktigra

Пользователи
  • Публікації

    5 949
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача blacktigra

  1. В тому і справа що шунт це не балансир. Просто розумний шунт зі свістєлкамі і пердєлкамі.
  2. Схоже на те, як я згущонку в гуртожитку варив, і забув на плиті.
  3. До речі, дійсно, може допомогти спосіб як вище порадили - обпалити дошки, газовим пальником наприклад. Я в себе так робив для зовнішньої обшивки, потім просочував лляною олією, вона копіки коштує. Десь через тиждень-два олія полімеризується, і перестає бути маслянистою на дотик. Обпалена деревина менше піддається впливу грибка та іншої флори.
  4. Дуб доволі стійкий до впливу вологи (дубові діжки), але ж ціна. Сосну можна якимось фунгіцидом обробити, років на 10 вистачить
  5. О, це вже на щось натякає. Залишається розгадати яку логіку виробник вклав в це налаштування.
  6. Струмент то є, тільки маю сумніви що якось можна згодувати його покази люксу.
  7. Дякую. Я думав там буде щось накшталт "Obmezhennya pikovogo spojivannya z generatoru".
  8. Це я розумію. В налаштуваннях інвертора вказано що стоїть свинцево-кислотна АКБ, і він якось SOC визначає на основі напруги, а не розраховує. Типу якась вшита таблиця із значеннями.
  9. Якщо вимкнути PV&AC Take Load Jointly то сонце тоді лише акб заряджає. Наче спрацювало, дякую. Ще б знати кореляцію між рівнем SOC та напругою, було б чудово. Дивно чому по вольтажу не працює.
  10. Допоможіть будь ласка зрозуміти чому це падло продовжує споживати з мережі, при тому що батарея достатньо заряджена. Ось такі налаштування зараз:
  11. До речі, може спробуй використати ті приховані налаштування про підтримуючий заряд за розкладом про який я вище питав, щоб вирівняти комірки.
  12. Точно! Зараз пригадав що я тоді висадив в нуль батарею, світла не було, інвертор вимкнув вихід, роутер відповідно не працював. Я під'єднався до логера локально, побачив можливість оновити прошивку і вирішив що це найбільш підходящий момент щоб це зробити.
  13. А скажіть будь ласка, це ви під звичайним користувачем ці додаткові поля бачите? Бо я памятаю що в мене вони одразу після оновлення прошивки були, а тепер кудись зникли. Прошивка cBaa-2E868D. Зараз лише ось так:
  14. Якщо струм поступово не зменшувати, то воно просто перестрибує напругу задану як кінець заряду і перестає заряджати, відповідно не встигає відбалансувати. Я спершу вручну змінював струм слідкуючи за напругою, потроху його зменшуючі щоб балансир встиг щось зробити. Таке собі рішення, але я не вмію в оте ваше айті.
  15. БМС теж бреше. Відкалібрувати струм там не вийде, бо воно тоді буде точно показувати в діапазоні 1-5А, а на 20-30А буде брехати, і навпаки. І напруга, яку бачить Люкс навіть коли струму майже ніякого немає, відрізняється на кілька десяток. Я поставив шунт, тепер бачу зовсім різні цифри в трьох додатках. Аби ж ще тільки знати що і шунт не бреше, хєхє.
  16. Егеж. Якби їм зараз платили за кожний рефреш веб-сторінки, то можна було б акумулятори вже і не продавати взагалі.
  17. А струм/потужність ви звідки зчитуєте? Це то що інвертор транслює? Я помітив що він інколи суттєво піздюнькає.
  18. Якщо білого диму не буде, значить його вам не поклали
  19. Те що він перезавантажився то не проблема, а от те що налаштування скинулися - це все ж таки глюк.
×
×
  • Створити...