Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Zak

Пользователи
  • Публікації

    858
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Zak

  1. Підкажить, чи можливо в СЕС з акумуляторами LiFePo4 поступово нарощувати їх кількість. Наприклад для початку встановити батарею на 5 кВт*год, а скажем через рік додати ще одну такуж-саму? Зі свінцем, наскільки я пам'ятаю так не можна, батареї мають бути однаково новими, а для LiFePo4 батарей є така вимога?
  2. Альтеп TRIO UNI Pellet (KT-3EPG) 14 кВт З ним пройшов вже 4 сезона, наріканнь немає, сервіс в Києві є, можу порадити.
  3. Сам котел не прокоментую, але чи не забагато 25 кВт? Він, якщо не планується встановлювати ТА (теплоакумулятор), ніколи не вийде на повну потужність (звичайно це у випадку гарно утепленого будинку).
  4. Тепла підлога не буде працювати при відсутності ЕЕ, батареї також. Потрібно живлення для насосів. Чи є у вас ДБЖ? Під Ваш запит найкраще підійде пелетнік + ДБЖ на насоси і котел. Ну і паливо не треба сушити.
  5. Я зіштовхувався. Брав на ~3 кВт, неінверторний, поки навантаження меньше кіловата, працює норм. При включенні чайника ~2кВт починав чихати чи щось схоже на це. Звертався на севіс, сервіс нічим не допоміг. Повернув назад, продавець забрав без проблем сказав "це ж деу, вони всі такі".
  6. Zak

    Куда эвакуироваться?

    Безвідносно особистості Вадіма, на яких підставах він є ухилянтом та підлягає депортації? Виїхав законно, має маму інваліда I гр, за якою здійснює догляд -- це пряма підстава для відстрочки, дані в резерв+ оновив. Всі норми закону виконані, які ще є підстави вважати його ухилянтом та депортувати? А за мамою хто доглядатиме, якщо Вадіма депортувати та мобілізувати?
  7. Смішно то воно смішно. Но зазіичай всі тупі нововведення рашки через пів-року рік копіюють наші...
  8. У мене в проємах заведена петля. Мотав Сергей84, при намотці це не проговорювалось. Також цікаво чому не радять так робити, бо якихось проблем через цю петлю немає.
  9. Здаю в Україну без сміття на високотемпературне спалювання.
  10. Наведіть будь ласка. Знаю приклад коли людина з відстрочкою та оформленими документами від ТЦК не може виїхати більше місяця. Але не розумію чому, розпитати не маю можливості.
  11. Наче сам впав судячи по сліду
  12. Цікаво що присутній апостроф в правописі...
  13. А нащо йому в школі з'являтись?
  14. Зебри (холодні на дотик зони між трубами) не буде при кроку 20?
  15. Oleg_Igorewich, чи вдалося знайти причину проблеми?
  16. Запустити 8 іскандерів щоб залишити Київ без каналізації? Якесь збочення.
  17. Фото нажаль не надам, не здогадався сфоткати. Але проблема влітку була, мурашки прогризли собі дорогу. Не під фундаментом, а між фундаментом і першим рядом газоблока (цоколь ще не оздоблений). Далі пролізли в середину і десь через декілька метрів почали вилазити з під стяжки через деформаційну стрічку. Прям видно було як ззовні колона пролазить в будинок, а з середини вилазить з під стяжки і розбігається по будинку. Вилікував герметиком. Ззовні пройшовся по шву фундамент-газоблок, зсередини залив герметик між стяжкою і деф стрічкою. Після цього мурашки зникли і більше не турбували.
  18. Ви ж в котеджному містечку/дачному кооперативі? Чи є у Вас можливість вимикати сусідів по одному зовнішнім автоматом? Поговоріть з головою коореративу, так можна буде принаймні знайти сусіда що спотворює мережу.
  19. Більшість відписавшихся що не ввімкнули опалення по факту опалюють, хто рушникосушаркою на 2кВт, хто конвектором, хто каміном. Але це всеж-таки різновід опалення. Я котел запустив 6-го жовтня, далі автоматика підтримує задані по приміщенням температури від 20 ти до 22 х градусів.
  20. А чому ви пишете наче від стороннього спостерігача? Хіба ви протягом 32 років не приймали участь в "будівництві світу"?
  21. Точно ні. Ні в звичайному, ні в інверторному. Заземлювати треба самостійно.
×
×
  • Створити...