Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

volomoto

Пользователи
  • Публікації

    2 613
  • Зареєстрований

  • Відвідування

2 підписника

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 140 переглядів профілю

volomoto's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

2,3 к

Репутація

  1. О, я цієї зими спробую на певний час поставити ліміт споживання з мережі на рівня 3 кВт, а все решта нехай компенсовує інвертор. Коли навантаження мале, то акум буде заряджатись від мережі.
  2. Я не знаю що це за насичення, але це точно не 100% заряду. На такій напрузі ще неможливо сказати який в комірки рівень заряду, тому балансувати нема сенсу. Балансувати треба від 3.45, відповідно заряджати треба ще вище, а 100% насичення буде 3.55-3.6.
  3. Бо точність вимірювання сили струму є скінченна, тому деякий розряд кулонометр не бачить і думає що там все ще є великий запас енергії. Залежить від конкретної реалізації.
  4. Я ото читаю і бачу, що моя доморощена БМС на базі віктронівського шунта і есп32 – це найкраща бмс ))
  5. От власне, що це тільки ваше припущення і воно є хибним. Ліфер потрібно заряджати до 100%, щоб відкалібрувати кулономенр, і для для цього Pylontech навіть додали в свій протокол команду Force Full Charge, щоб змусити інвертор заряджати до 100%, навіть якщо користувач цього не хоче.
  6. Викопайте новий, нормальної глибини і засипте та затрамбуйте дно щебенем грубої франкції.
  7. Цей регулятор вміє тільки фазовий зсув, який дає багато гармонік. Замініть його на отакий – www.aliexpress.com/item/10000009418590.html, який вміє ще циклічне регулювання.
  8. В будь-якому режимі, бо в тиристор може працювати тільки як ключ.
  9. Буде трошки, бо спад напруги є тільки на тиристорі і це 1.5 В, що при 10 А дає 15 Вт. Тиристор не має лінійної ділянки, тому ніякого іншого падіння буде не може.
  10. З новими інверторами йдуть. В мене не було і нема ніяких проблем із шумом, правда я нічого не міряв на великих струмах заряду/розряду.
  11. Ну і нехай буде. Мало того, кидаєте це все на вже існуючий нуль від мережі, який буде заземлений або через опори, або через ТП. Якщо в автономному режимі ви повністю відв'язуєтесь від мережі, то нуль вашого щитка треба заземляти.
  12. Оце основна проблема, бо для 100% має враховуватись повна напруга збірки, а не однієї комірки. Мало того, також має налаштовуватись залишковий струм, бо якщо заряджати великим струмом, то напруга виросте, але ще не буде насичення і відповідно це не можна вважати за 100%. Прошивка жеки все ще багнута і нема ніякої прозорості чи вони збираються це фіксати.
×
×
  • Створити...