Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

phreaker

Пользователи
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача phreaker

  1. Добрый день. Можете помочь с монтажом металлической водосточной системой?

    0983136797 Виктор

  2. Мля..., думав тут професійну думку почути, а тут тільки срач бачу можуть розводити.
  3. tansss угу тобіш, по вашому, подушку під фундамент не потрібно ??? Якщо хочете щось запропонувати або сказати як правильно має бути - давайте, вперед, публіка готова вас вислухати. І велике прохання, висловлюйтесь зрозумілою мовою. Поясніть що по вашому значить - "типа швах"? Добавлено через 11 минут 3. Підвального приміщення в будинку немає. Скільки утеплення на вашу думку потрібно ? 4. А як же подушка під фундамент? Я так розумію, те що намалював конструктор, це мала бути - підбетонка (п"ята) під фундамент.
  4. Підскажіть будь ласка чи достатньо глубини фундамента та правильність конструкції по даному кресленню. Київська область, глубина промерзання - 80см, грунт - суглинок. Фундамент під двухповерховий будинок з газоблоку 300мм + мин вата 100мм, перекриття першого поверху ЖБ плити, другий поверх - дерев"яні балки, криша - металочерепиця. Щиро вдячний за надану допомогу.
  5. Ищу бригаду специалистов для выполнению работ по заливке фундаментной ленты - 35 м/куб и плиты первого этажа 130 м.кв. Размер дома 9х9 Территориально - Мрия , Киево-святошинского района Нужно сделать опалубку под ленту, залить саму ленту и плиту. На все вопросы отвечу по телефону. Проект фундамента отправлю по запросу.
  6. Телесистемы, БОЛЬШОЕ человеческое СПАСИБО !!! Всё собрано в одном месте, всё структуировано - СУПЕР!
  7. Всем спасибо за критику и советы Все замечания приняты во внимание и будут учтены Данная тема закрыта.
  8. Нужна доска обрезная для опалубки 6000х100х25. Доставка в с. Шпитьки, Киево-святошинского района.
  9. Приношу велику подяку Музей, vadimv, galproekt оцінивши ваші поради і переосмисливши все вище описане виношу на ваш розгляд (критику), швидкоруч намальований (прошу не "пінати" ногами з чим міг бистро розібратися в тому і намалював) наступний "модифікований" вигляд з плануванням. Розміри десь трохи вказані не точні (підбирав під розмір панелі перекриття). Більш професійно та точно намалює професіонал. Цікавить ваша думка, по поводу розміру вікон 1-го та 2-го поверху. Ставити 2 вікна в кімнаті на 16кв.м ?.... думаю, забагато буде та і з розташуванням меблів буде складність. З іншого боку, сторона ця сонячна - додаткове освітлення та прогрівання незавадить.
  10. Ваш варіант зацікавив... Питання: по-перше, якого розміру виходить такий будинок? І друге... хочеться щоб котельня була в будинку і тому схилялися до того варіанту, що викладали на обговорення. Підкажіть, як нам її "вписати" в ваш варіант?
  11. Найшов в просторах інета щось подібне. Реально побудований будинок. Ось вам і 133 кв.м
  12. Всегда готов к обсуждению и ценю мнение других. Давайте обсудим. Добавлено через 12 минут Давайте, грубо прикинемо 8*9 - квадратура одного поверху 72кв.м. 2-а поверхи - 144кв.м. Якщо рахувати стандартну довжину газоблока 600мм на стіну 8м стане 13,3 блока. 13 блоків (щоб менше відходів було) - 7,8м. Отримуємо 7,8*9 ітого загальна площа будинка 140кв.м Можливо, я в чомусь помиляюсь - підправте.
  13. Кто может разработать конструкторскую часть проекта по эскизу дома ? Размеры дома 8*9. Материал стен - газоблок 375мм, крыша - металочерепица, перекрытие балки или часторебристое перекрытие (teriva) Может кто-то уже делал подобный проект - готовы откупить (за разумную сумму). Большое спасибо, буду очень благодарен.
  14. Загальний дах не хочемо, не подобається. Проектів з загальною кришею передивилися дуже багато....но щось жоден не сподобався. Питання щодо їжі теж дуже важливе. А ви б не хвилювались на моєму місці???
  15. Даааа, питали за одне, а закінчили іншим. Ми всі вже зрозуміли, що питання вибору ділянки це одне з головних питань, але ми не за цією консультацією звертались на цю гілку. Серед робіт автора цієї гілки також є робота з прив'язки проекту до ділянки, що і ми будемо потім роботи. Ніхто не сперечається з порадами місцевих спеців, але не завжди все складається так як "пише книжка". Не ми одні розробляємо проект заздалегідь. Нам зараз потрібна консультація про ПРОЕКТУ. Доречі, нам в житті вже приходилось купувати земельну ділянку і ми всі "кола пекла" по вибору і оформленню вже проходили. Якщо хтось має поради і зауваження по ПРОЕКТУ, ми готові вислухати.
  16. Ескізи є, но.... тут постало питання в покращені раціональності планування (дружина хоче щоб ззаді був ганок. Каже, що, небачити тобі ні борщу, ні жареної картоплі, якщо не буде ганочка . Ось тепер стоїть вибір борщ чи ганок )
  17. КАРДИНАЛЬНО з вами НЕ ЗГОДЕН !!!!!!! Так як, є ЧІТКЕ бачення і розуміння того що хочемо (вимоги до ділянки - правильна форма (20х45, 20х50 і т.д), відсутність обмежуючих підземних коммунікацій (кабельні, водні мережі і т.д ), орієнтування по горизонту з сходу на захід (або хоч приближено)). Писати про це можна ДУЖЕ багато. Тому, і до вибору ділятки підходимо скурпульозно. Но...., зараз мова не про це !!!!! Ми не просимо допомоги по вибору ділянки, а попросили поради в "великого сообщества" професіоналів по зручному архітектурному плануванню будинка. Добавлено через 11 минут З ваших слів можна зрозуміти - що всі такі, вибачте на слові - дурні, що вибирають перше що попало. Наприклад - ділянку 10х100 на болоті, пронизану підземними комунікаціями, будують якусь х...ю у вигляді конюшні і думають "а як же я в ній буду жити?". Хтось так і будує - не собі, а на продаж. А ми хочемо побудувати будинок своєї мрії. І зі своєї сторни - готові переглянути БЕЗЛІЧ ділянок, підчикати якийсь час, заплатити дорожче, но..... придбати те що ХОЧЕМО!!! Добавлено через 40 минут Якщо вже так, ну..... тоді просвітіть не досвідчену людину. Архітектор, який береться за виконнаня робіт по пректуванню жилої будівлі виїзжає на земельну ділянку і дивиться звідки сходить та заходить сонце ? В державному акті на земельну ділянку немає вказаних горизонтів світу. Так, ми багато чого ще не розуміємо, от тому сидимо і читаєм, задаємо питання на цьому форумі.
  18. Эти все пункты пока не актуальны т.к. участок ещё выбираем. Что бы определить отапливаемый площадь нужно решить с планировкой. Планируем ставить твердотопливный котел в котельной, а в гостиной печь-камин. Из всего вышесказанного не будет только кондиционирования. Вентиляция из кухни, с/у на первом этаже. В гостинной планируется камин. Площадь дома НЕ хотим большую, до 150 кв.м максимум. На первом этаже должна быть кухня, гостиная и обязательно комната, пусть даже не большая. Вот как раз мы и хотим проект дома разработать с учетом всех пожеланий, продумать все моменты для того чтобы дальше можно было просчитать всё вышеперечисленное. Поэтому и просим помощи у вас т.к. мы не знаем, например, есть ли ЖБИ плита нужного размера для перекрытия или придётся делать монолит, а это удорожает конструкцию. Может для лестничного марша мало места, что лестница была удобной и стоит под неё выдвинуть стену? И всё в таком же духе. Вот этот пункт нас сейчас интересует больше всего. Мы хотим, как вы написали, гармоничный дом, но после того, как мы его не профессионально набросали, поняли, что у нас такого пока не получается Мы готовы сотрудничать чтобы с вашей помощью всё получилось.
  19. Вы можете нам помочь сделать проект профессионально??? Мы готовы к сотрудничеству, выслушать ваши рекомендации и предложения. Для этого и обратились на этот форум за помощью
  20. Решил строить дом. Набросали проект https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=213068 Ещё планирую сзади сделать терассу на всю длину дома. Получится, что крыша гаража и терассы соединяется. Я думаю, что может получится дом со сплошной крышей вокруг и будет уродливо смотреться. Хочу услышать ваши рекомендации и советы с практической точки зрения. Что изменить? Терасса должна быть однозначно. Балкон сзади можно убрать и выступ сзади срезать. Нужно так же просчитать разводку коммуникаций, сколько и чего нужно для с то пойдут. Не бесплатно
  21. Решил строить дом. Набросали проект https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=213068 Ещё планирую сзади сделать терассу на всю длину дома. Получится, что крыша гаража и терассы соединяется. Я думаю, что может получится дом со сплошной крышей вокруг и будет уродливо смотреться. Хочу услышать ваши рекомендации и советы с практической точки зрения. Что изменить? Терасса должна быть однозначно. Балкон сзади можно убрать и выступ сзади срезать.
  22. Добрый день, форумчани. Нужна помощь. Хочу положить деревянный пол по лагам. Доска сосна, высушенная и выстоянная. Площадь где-то 80 м.кв. Посоветуйте бригаду, которая может это слелать Добавлено через 16 минут Дом в с. Шпытьки, Киево-святошинский район
  23. Александр, прочитал вашу ветку почти на одном дыхании. Сложилось впечатление, что вы разбираетесь во всех этапах строительства дома, знаете, что и как должно правильно делаться. Строительная бригада, после вашей стройки, получила огромный опыт того, как что нужно делать ПРАВИЛЬНО, а не "как обычно". Вы МОЛОДЕЦ. У меня уже имеется опыт строительства дома и я представляю сколько нужно нервов для общения со строительными бригадами Я тоже планирую строительство дома в Белгороде и если у вас сохранились контакти вашей бригады, буду очень благодарен если поделитесь Ещё вопрос. Территория вокруг дома будет из газонной травы? А вы не придумывали автоматический полив?
×
×
  • Створити...