Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pazan

Пользователи
  • Публікації

    166
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Pazan

  1. ну, копійчина до копійчини їм ж капає... а патріотизм і національна свідомість, то їм вже таке...😉
  2. Для холодильника купив окреме реле напруги в розетку і виставив таймер на включення 300 с. Досі наче все ок, навіть коли були минулорічні блекаути і стрибки/вимкнення
  3. А що можете запропонувати замість "Зубрів" з таким функціоналом?
  4. замовляв такі гільзи GTL-16 GTL-25 GTL-35 GTL-50 Copper Aluminum CU-AL Tube Cable Wire Bimetallic Splice Sleeve Lug Ferrule Connector Crimp Terminal - AliExpress Минув рік. Дивився - візуальних змін не побачив.
  5. Так і є. Маю APC Back-UPS ES 525. Якщо розрядиться повністю, то вже недозаряджає
  6. Про це я й пишу. У мене терморегулятори Terneo. Вони й регулюють увімкнення/вимкнення нагрівальних панелей при досягненні температури в приміщенні. Тому мене цікавило, наскільки такі DIY-обігрівачі будуть також ефективно нагрівати приміщення з меншим споживанням ЕЕ.
  7. ех, цензура 😁... Площа 18 м^2. Зараз маю дві панелі UDEN-700. Потужність коливається 1,1–1,3 кВт. На дотик досить гарячі, темп не заміряв, але думаю десь поза 80°С.
  8. Я маю на увазі, що призначення будь-якого обігрівача - це, в першу чергу, забезпечити комфортну температуру у приміщенні через передачу тепла навколишнім предметам чи нагріванням самого повітря. Тому мені цікаво, як це організувати у співвідношенні комфорт/економія ЕЕ без виведення з ладу самого обігрівача.
  9. Як регулюєте температуру нагрівання? Мене цікавить не температура поверхні, а повітря в приміщенні
  10. Відео з цього каналу я продивився із самого початку, а пізніше Youtube нарекомендував схожі відео і пішло-поїхало... Я тут подумав щодо конструкції обігрівача, якщо клеїти кабель на одну плитку, заливати розчинам і ззаду приклеювати ще одну плитку, то тепловіддача мала б бути більшою, остигати мав би повільніше, але це здорожчує сам обігрівач на n-ну суму... Які будуть думки?
  11. мені потрібно як основний обігрів квартири. От думаю, чи варто з цим розпочинати, чи купувати готові панелі
  12. зараз є інфрачервоні панелі з температурою нагріву поверхні до 90°. Тому мені цікаво, чи реально зробити самому з таким показником, але, щоб не перегоріло за місяць
  13. Як захищаєте від перегріву? Яка максимальна температура нагрівання поверхні плитки?
  14. Слава Україні! Слава ЗСУ! Натрапив в Youtube на кілька відеороликів виготовлення обігрівачів із підлогової плитки розміром 600х600 мм і нагрівального вуглецевого кабелю 12K 33 Ohm. Судячи з проведених робіт, не надто складний процес. У мене виникло кілька запитань щодо експлуатації. Є хтось в темі? Дякую.
  15. ну, окей, якщо для індикатора це не шкідливо в сенсі скорочення терміну експлуатації, то нехай жевріє.
  16. При повіністю вимкненій подачі струму? чому тоді лише один індикатор так працює? Брак? Я розумію, коли LED лампа в плафоні жевріє при розімкнутій лише фазі у вимикачі, а тут і фаза і нуль розривається.
×
×
  • Створити...