Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pazan

Пользователи
  • Публікації

    168
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Pazan

  1. Вітаю! Не знаю, куди написати, тому спитаю тут. Маю акумуляторну електробритву Philips. Акумулятори вже рази замінював. Маю запитання, чи можливо замість акумуляторів вставити якийсь міні-понижувач напруги, щоб із блока 15 В 5,4 Вт отримати, скажімо, 3 В і підключити напряму до електродвигуна бритви?
  2. ну, копійчина до копійчини їм ж капає... а патріотизм і національна свідомість, то їм вже таке...😉
  3. Для холодильника купив окреме реле напруги в розетку і виставив таймер на включення 300 с. Досі наче все ок, навіть коли були минулорічні блекаути і стрибки/вимкнення
  4. А що можете запропонувати замість "Зубрів" з таким функціоналом?
  5. замовляв такі гільзи GTL-16 GTL-25 GTL-35 GTL-50 Copper Aluminum CU-AL Tube Cable Wire Bimetallic Splice Sleeve Lug Ferrule Connector Crimp Terminal - AliExpress Минув рік. Дивився - візуальних змін не побачив.
  6. Так і є. Маю APC Back-UPS ES 525. Якщо розрядиться повністю, то вже недозаряджає
  7. Про це я й пишу. У мене терморегулятори Terneo. Вони й регулюють увімкнення/вимкнення нагрівальних панелей при досягненні температури в приміщенні. Тому мене цікавило, наскільки такі DIY-обігрівачі будуть також ефективно нагрівати приміщення з меншим споживанням ЕЕ.
  8. ех, цензура 😁... Площа 18 м^2. Зараз маю дві панелі UDEN-700. Потужність коливається 1,1–1,3 кВт. На дотик досить гарячі, темп не заміряв, але думаю десь поза 80°С.
  9. Я маю на увазі, що призначення будь-якого обігрівача - це, в першу чергу, забезпечити комфортну температуру у приміщенні через передачу тепла навколишнім предметам чи нагріванням самого повітря. Тому мені цікаво, як це організувати у співвідношенні комфорт/економія ЕЕ без виведення з ладу самого обігрівача.
  10. Як регулюєте температуру нагрівання? Мене цікавить не температура поверхні, а повітря в приміщенні
  11. Відео з цього каналу я продивився із самого початку, а пізніше Youtube нарекомендував схожі відео і пішло-поїхало... Я тут подумав щодо конструкції обігрівача, якщо клеїти кабель на одну плитку, заливати розчинам і ззаду приклеювати ще одну плитку, то тепловіддача мала б бути більшою, остигати мав би повільніше, але це здорожчує сам обігрівач на n-ну суму... Які будуть думки?
  12. мені потрібно як основний обігрів квартири. От думаю, чи варто з цим розпочинати, чи купувати готові панелі
  13. зараз є інфрачервоні панелі з температурою нагріву поверхні до 90°. Тому мені цікаво, чи реально зробити самому з таким показником, але, щоб не перегоріло за місяць
  14. Як захищаєте від перегріву? Яка максимальна температура нагрівання поверхні плитки?
  15. Слава Україні! Слава ЗСУ! Натрапив в Youtube на кілька відеороликів виготовлення обігрівачів із підлогової плитки розміром 600х600 мм і нагрівального вуглецевого кабелю 12K 33 Ohm. Судячи з проведених робіт, не надто складний процес. У мене виникло кілька запитань щодо експлуатації. Є хтось в темі? Дякую.
×
×
  • Створити...