Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GAMER

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

GAMER's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Знову вернувся в тему, щоб для інших доповнити інфу. Зима закінчилась, переключив в режим гарячої води. Так всю теплу порку року і відпрацював без аварій. Коли похолодало, включив. Деякий час попрацював, а потім знову почав інколи входити в аварію. Але, я поставив бойлер і гарячою водою з котла перестав користуватися. Помітив, що часто працював приблизно добу, а потім губив полумя і після цього - аварія. Деякий час так було, а потім я трохи додав тиску в системі. Стало при нагрітій воді і працюючому моторі десь 1.5. Вроді аварії стали рідше. Спостерігаю далі.
  2. Вернувся в тему, щоб відписати по своєму котлу. Після мого останнього повідомлення котел перестав іти в аварію, працює нормально. Або дійсно десь якась смітинка в електромагніті була, або десь з контактами якийсь глюк був.
  3. успіхи такі, що поки морози і він хоч не з першого разу, але заводиться - нічого не трогаю. Якщо заведеться і не відключається горячою водою, то може працювати на модуляції добу. Почав сумніватися в цьому твердженні, тому й попросив алгоритм.
  4. А десь є алгоритм як проходить перевірка перед тим, як давати іскру?
  5. Так і є, тільки перехід на високе полумя відбувається десь секунд через 3. Тобто 1. Розпалювання на малому 2. Через 2-3 сек максимум 3. Пізніше модуляція. Через цей максимум і виникає тактування. Щодо регулювання клапану. Не хочу лізти туди, не будучи впевненим, що саме там проблема. А спостерігаю проблему так: Є клацання електромагнуту - є полумя, нема клацання - нема полумя. Камера вже закрита - відео не буде. В мене питання. Напруга постійно подається на електромагнітнийклапан, коли вогонь горить чи тільки під час розпалювання?
  6. Відео корисне. Вечером перевірю параметри на контактах. Цікавий коментар Таке враження, що і в мене так. Коли легенько постукаю по клапанам запалюється краще.
  7. А що дасть мінімум на клапані, який до того не рухали, до спрацювання електромагнітів?
  8. Ну хоч визначили, що на модуляцію напруга подається Завівся. Якщо не почне тактувати і не потухне вночі, то завтра буду дивитися далі. Дякую за допомогу. Хоч більш-менш вияснили де може бути проблема.
  9. Макс 17 вольт. Жду, коли заведеться, щоб заміряти.
  10. Тиск в системі опалення 1.3. Він такий був завжди, коли котел працював без проблем. Синя фішка в мене повернута на 90 градусів вгору. Вона крутиться, грає роль як повернута? На контактах, в момент запуску іскри гуляє напруга.
  11. Мат часть каже: красній горит постоянно, не мигая а) аварийная остановка по отсутсвию пламени Так і є б) Сработал прессостат димоудаления, после переходного етапа навряд, оскільки б не почало давати іскру в) Неисправность NTC в контуре отопления навряд, оскільки в режимі ГВС теж саме г) Аварийній сигнал из-за неисправности електроники х.з. Може бути 3. А тиск який в системі? (тиск води) Перекрив вихід гарячої води, щоб відкинути ці нюанси. Тестую тільки при опаленні. До газового клапану йде декілька підводів. Зверху, в синю фіговину 2, і знизу жгут(закритий). На верхньому міряв, коливається напруга в межах 5-9 вольт. Що цікаво, легенько постукав там де електромагнітні клапани містяться - запустився і не тухне більше 4 хвилин. Може електромагнітні клапани залипають?
  12. Які контакти перевіряти тестером? Помилок нема, судячи з індикаторів. Після того, як не може запалити - загорається червоний. Появилася нова проблема, тухне в аварію під час роботи(горіння), такого раніше не було. (Горить секунд 40-50, потім тухне в аварію)
  13. Трохи почитав цей мануал: www.riello.su/products/img/Mynute%20%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81_1.pdf Нічого крутити і відєднувати поки не буду, поки що тільки аналізую. Отже, що бачу точно: Коли розпалюється нормально, то перед розпалюванням щось клацає в блоку газоуправління. Якщо невдало, то клацання нема. Таким чином роблю висновок, що або не надходить сигнал до пуску газу, або не доходить (можливо проблема в контактах). Зараз читаю, що електронно взагалі надходить до блоку керування. ПС. Трубка, про яку говорив - це компенсаційна трубка. ПС 2 Схоже, що клацає/не клацає електромагнітний клапан. ПС 3 Намалювалася нова проблема. Тепер при горінні губиться (відключається) вогонь, турбіна продовжує горіти, але розпалити повторно не може - аварія. ПС 4 Спостерігав як губиться вогонь. Спочатку велике полумя, потім маленьке, потім іде модуляція, а потім раз і вогонь почав різко зменшуватися доки не загас. Включається іскра, але не запалює.
  14. При відкритій камері не запалював. Судячи з моїх спостережень - не поступає газ. А що то за пластикова світла трубка йде з камери (де контур повітря заходить) і йде до блочка керування газом? Не може бути таке, що туди щось потрапило і заважає щось аналізувати? Її можна зняти, щоб продути? Зліва від неї на входу в блок керування газом є регулятор, який можна крутити плоскою викруткою? Це регулятор клапану газу про який ішла мова?
  15. Крім лічильника є спосіб якось перевірити? На слух, коли вмикається великий вогонь (при вдалому розпалюванні) щось клацає в блочку, в який заходить газ із зовні. При невдалому розпалюванні, таке клацання не спостерігав.
×
×
  • Створити...