Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GAMER

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача GAMER

  1. Знову вернувся в тему, щоб для інших доповнити інфу. Зима закінчилась, переключив в режим гарячої води. Так всю теплу порку року і відпрацював без аварій. Коли похолодало, включив. Деякий час попрацював, а потім знову почав інколи входити в аварію. Але, я поставив бойлер і гарячою водою з котла перестав користуватися. Помітив, що часто працював приблизно добу, а потім губив полумя і після цього - аварія. Деякий час так було, а потім я трохи додав тиску в системі. Стало при нагрітій воді і працюючому моторі десь 1.5. Вроді аварії стали рідше. Спостерігаю далі.
  2. Вернувся в тему, щоб відписати по своєму котлу. Після мого останнього повідомлення котел перестав іти в аварію, працює нормально. Або дійсно десь якась смітинка в електромагніті була, або десь з контактами якийсь глюк був.
  3. успіхи такі, що поки морози і він хоч не з першого разу, але заводиться - нічого не трогаю. Якщо заведеться і не відключається горячою водою, то може працювати на модуляції добу. Почав сумніватися в цьому твердженні, тому й попросив алгоритм.
  4. А десь є алгоритм як проходить перевірка перед тим, як давати іскру?
  5. Так і є, тільки перехід на високе полумя відбувається десь секунд через 3. Тобто 1. Розпалювання на малому 2. Через 2-3 сек максимум 3. Пізніше модуляція. Через цей максимум і виникає тактування. Щодо регулювання клапану. Не хочу лізти туди, не будучи впевненим, що саме там проблема. А спостерігаю проблему так: Є клацання електромагнуту - є полумя, нема клацання - нема полумя. Камера вже закрита - відео не буде. В мене питання. Напруга постійно подається на електромагнітнийклапан, коли вогонь горить чи тільки під час розпалювання?
  6. Відео корисне. Вечером перевірю параметри на контактах. Цікавий коментар Таке враження, що і в мене так. Коли легенько постукаю по клапанам запалюється краще.
  7. А що дасть мінімум на клапані, який до того не рухали, до спрацювання електромагнітів?
  8. Ну хоч визначили, що на модуляцію напруга подається Завівся. Якщо не почне тактувати і не потухне вночі, то завтра буду дивитися далі. Дякую за допомогу. Хоч більш-менш вияснили де може бути проблема.
  9. Макс 17 вольт. Жду, коли заведеться, щоб заміряти.
  10. Тиск в системі опалення 1.3. Він такий був завжди, коли котел працював без проблем. Синя фішка в мене повернута на 90 градусів вгору. Вона крутиться, грає роль як повернута? На контактах, в момент запуску іскри гуляє напруга.
  11. Мат часть каже: красній горит постоянно, не мигая а) аварийная остановка по отсутсвию пламени Так і є б) Сработал прессостат димоудаления, после переходного етапа навряд, оскільки б не почало давати іскру в) Неисправность NTC в контуре отопления навряд, оскільки в режимі ГВС теж саме г) Аварийній сигнал из-за неисправности електроники х.з. Може бути 3. А тиск який в системі? (тиск води) Перекрив вихід гарячої води, щоб відкинути ці нюанси. Тестую тільки при опаленні. До газового клапану йде декілька підводів. Зверху, в синю фіговину 2, і знизу жгут(закритий). На верхньому міряв, коливається напруга в межах 5-9 вольт. Що цікаво, легенько постукав там де електромагнітні клапани містяться - запустився і не тухне більше 4 хвилин. Може електромагнітні клапани залипають?
  12. Які контакти перевіряти тестером? Помилок нема, судячи з індикаторів. Після того, як не може запалити - загорається червоний. Появилася нова проблема, тухне в аварію під час роботи(горіння), такого раніше не було. (Горить секунд 40-50, потім тухне в аварію)
  13. Трохи почитав цей мануал: www.riello.su/products/img/Mynute%20%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81_1.pdf Нічого крутити і відєднувати поки не буду, поки що тільки аналізую. Отже, що бачу точно: Коли розпалюється нормально, то перед розпалюванням щось клацає в блоку газоуправління. Якщо невдало, то клацання нема. Таким чином роблю висновок, що або не надходить сигнал до пуску газу, або не доходить (можливо проблема в контактах). Зараз читаю, що електронно взагалі надходить до блоку керування. ПС. Трубка, про яку говорив - це компенсаційна трубка. ПС 2 Схоже, що клацає/не клацає електромагнітний клапан. ПС 3 Намалювалася нова проблема. Тепер при горінні губиться (відключається) вогонь, турбіна продовжує горіти, але розпалити повторно не може - аварія. ПС 4 Спостерігав як губиться вогонь. Спочатку велике полумя, потім маленьке, потім іде модуляція, а потім раз і вогонь почав різко зменшуватися доки не загас. Включається іскра, але не запалює.
  14. При відкритій камері не запалював. Судячи з моїх спостережень - не поступає газ. А що то за пластикова світла трубка йде з камери (де контур повітря заходить) і йде до блочка керування газом? Не може бути таке, що туди щось потрапило і заважає щось аналізувати? Її можна зняти, щоб продути? Зліва від неї на входу в блок керування газом є регулятор, який можна крутити плоскою викруткою? Це регулятор клапану газу про який ішла мова?
  15. Крім лічильника є спосіб якось перевірити? На слух, коли вмикається великий вогонь (при вдалому розпалюванні) щось клацає в блочку, в який заходить газ із зовні. При невдалому розпалюванні, таке клацання не спостерігав.
  16. Появилися проблеми. Почав відключатися в аварію при розпалюванні. Горить постійно червоний індикатор. Симптоми: 1. Команда на запалювання. 2. Включається вентилятор турбіни. 3. Чую як клацає іскра. 4. Повторне клацання іскри. 5. Аварія. Аварія не завжди, частіше при користуванні ГВС. Що думаю. Оскільки доходить до клацання іскри, то всі попередні перевірки проходить удачно. Хотілося б знати як проходить процес далі. Що робив. Зняв зовнішній кожух. Зняв кожух над системою горілки (що з круглим пластмасовим отвором.) Почистив, що бачив пензликом, продув ротом. Надів кожух назад. Цілий вечір все працювало нормально, але потім знову пішло в аварію. Там іде окрема подача газу на фітіль, а потім на всю горілку?
  17. А що таке модуляція? Інтуїтивно розумію, але ж має бути точне визначення?
  18. В мене склалося враження, що без тактування температурний режим рівніший.
  19. Саме перше повідомлення цієї теми. І відео на ютубі ваше, здається, було. Там теж видно як мігає.
  20. А з частим міганням індикатора розібралися? Чи то так і має бути?
  21. 8 років - серйозний аргумент. Думаю, що в такому режимі і залишу. А навіщо задавлювати низ? І те, що годинами горить - це нормально?
  22. Тему прочитав, тому й з полумям почав гратися. Самому лізти туди не хочеться, щоб горілку крутити, майстра до весни кликати теж не хочу. Злякало мене в цій темі, що коли полумя ляже на горілку, то буде біда. Але я ж не низ понижаю, а верх? Тобто мало би бути все нормально? До речі, миготіння раз в секунду так і не пропало.
  23. Реанімую тему. Ситуація ідентична. Ставив не я. Юзаю вже я. Ситуація: тактує при опаленні, тобто часто включається/відключається. Полазив по форумах дізнався, що при розпалюванні спочатку йде мінімальне полумя, потім максимальне, а потім модуляція. Получається, що при максимальному вогні йде перегрів і він відключається. Що робив: прочистив фільтр, трохи помогло, але не дуже. Майстра викликати на таке поки що не хочу, бо коли все ж таки розженеться, то гріє. Взимку ремонтувати/налаштовувати не хочеться. Зменшив подачу газу краником. Допомогло. Але тепер думаю, чи не настане якась інша проблема через це. Аварійні індикатори при цьому не сигналізують.
×
×
  • Створити...